Jump to content

LG 1915S to good to be true!!!!

VanX1442169081

Recommended Posts

Εγω που εχω 17αρα οθονη τφτ samsung (αναλογικη) αλλα την εχω συνδεσει μεσω μεταρτοπεα σε dvi και πραγματικα απο οσες οθονες dvi εχω δει ( που ειναι πολλες και διαφορες ) δεν εχω δει καμια διαφορα !!

Ε και πρεπει να εισαι ψυρας για να δεις διαφορα!

Αλλα τεραστια δεν υπαρχει κιολας!

Εγω εχω παρατηρησει σε μερικες απο την δικια μου!

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Βγηκε η καινουργια LG με 12 ms response time ΚΑΙ DVI !!!!!!!!

Δειτε τη

http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?catModel=49&actType=&modelName=&globalCode=L1980U&modelPrefix=400000&globalSuffix=000000&currentPage=&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelCategoryId=CTG1000499&page=

To διαβασα στο βημα αρα αναμενονται οσονουπω και ελληνικες τιμες !!

Για βοηθήστε και μένα ρε παιδιά. Έχω την lg 1720B για το ένα pc . Θέλω να αγοράσω και δεύτερη οθόνη για το άλλο pc . Ποιά να αγοράσω την 1720Β που την ξέρω και μου αρέσει ή την 1730s που λέτε ότι είναι καλή;

Greek δεν ενδειαφέρομαι για 19" είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο μοντέλα μέχρι 296€ και κάτι από το www.computer4u.gr.Το ένα το έχω και είμαι και πολυ ευχαριστημένος αλλά το άλλο μοντέλο από σας διάβασα ότι είναι καλό.Με δεδομένο ότι δεν είμαι gamer αξίζει να αγοράσω την 1730s; Ή να αγοράσω την 1720Β που την έχω είμαι ευχαριστημένος και έχει καλλύτερο design;

Nα σαι καλά :006:

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη που δυστυχώς για μένα έπρεπε να την δω λίγες μέρες νωρίτερα. :085:

Προσέξατε διαφορές με το e-shop; Θα σας πέσουν τα μαλλιά!

...

Μάλλον κάποιοι απέκτησαν πολύ ισχυρούς ανταγωνιστές. :051:

EDIT: Μάλλον κάποιο λάθος έκανα εγώ για την 19άρα. :085:

Αυτό δεν αλλάζει όμως την αποψή μου για το site, αφού την LG L1720B την έχει 296,30 € και εγώ την αγόρασα πριν μία βδομάδα από το e-shop 364,5 €

Χαιρετώ

Μάλλον ο τίτλος του thread δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.Είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης οθόνης εδώ και ενάμισι μηνα και μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε.Η οθόνη είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις με αυτά τα χρήματα.

Φιλικά

Μάκης

Ωπα μόλις είδα το greelkish converter εε μην βαράτε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.