KTM Νοέμβριος 14, 2004 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2004 Στην προκειμενη περιπτωση καταστρεφεται ο χαλκος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Νοέμβριος 14, 2004 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2004 Xμ...οκ thx KTM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Νοέμβριος 14, 2004 Author #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2004 Παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια σας αλλα να ρωτήσω το ίδιο παθαίνει και ο ανοξείδωτος χάλυβας Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Νοέμβριος 14, 2004 #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2004 Διαβαστε εδω τα παντα περι του θεματος.Corrosion resistance Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Νοέμβριος 14, 2004 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2004 Νομιζω με ενα προσθετο στο νερο αποφευγεται αυτη η κατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Νοέμβριος 14, 2004 #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2004 Δεν αποφευγεται, επιβραδυνεται.Το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Νοέμβριος 14, 2004 Author #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2004 Παιδιά όντως έτσι είναι ανέτρεξα στα βιβλία μου της μηχανολογίας στο κομμάτι που για κάποιο λόγο είναι εκτος ύλης, και σαν παράδειγμα έφερνε τον χαλκό με το αλουμίνιο. Δεν πειράζει όμως θα το κάνω με plexi το tank και θα ναι και μούρικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Νοέμβριος 14, 2004 #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2004 Καντο απο πλεξι...θα ειναι και πιο ομορφο...Ειδικα αμα βρεις χρωματιστο ημιδιαφανες πλεξι...τοτε να δεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Νοέμβριος 14, 2004 #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2004 Δεν πειράζει όμως θα το κάνω με plexi το tank και θα ναι και μούρικο.Πολυ καλα θα κανεις, καλη επιτυχια.Και οταν τελειωσεις ολο το project, θελουμε photos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Νοέμβριος 14, 2004 Author #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2004 Μόλις το τελειώσω θα δανειστώ καμια ψηφιακή και θα στείλω photos.Να ρωτήσω το ποιό σημαντικο τώρα το ψυγείο του ford transit τι ρακόρ έχει 1/2";Το σύστημα που έχω τώρα είναι μικρότερης παροχής από 1/2" να το τροποποιήσω;Η αντλία αν αλλάξω μόνο τα ρακόρ δεν θα 'χει πρόβλημα, το ρακόρ του block έιναι βιδωμένα σε plexi να το κάνω καινούργιο σπείρωμα.Περιμένω απαντήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Νοέμβριος 14, 2004 #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2004 Η διαμετρος των ρακορ στο συστημα σου πρεπει να ακολουθηση την διαμετρο των ρακορ του block που εχεις.Φυσικα και δεν θα κανεις το αναποδο.Το ψυγειο του τρανσιτ δεν εχει ρακορ, θα πας σε εναν ψυγεια και θα σου βαλει ρακορ αναλογης διαμετρου οπως ειπα πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Νοέμβριος 14, 2004 Author #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2004 Επειδή σκέφτομαι να πάρω άλλο block αν έχει 1/2" ρακόρ τοτε μπορώ να αλλάξω και τα ρακόρ της αντλίας η θα έχω πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Νοέμβριος 14, 2004 #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2004 Η αντλια σου εχει ρακορ 1/2. Each Hydor L20 pump includes 2 1/2" OD Push-In fittings, and comes with a corded power plug. We recommend using a relay kit, such as the PRS Kit II or Powerplant, should you wish the pump to activate/deactivate with your PC's power switch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Νοέμβριος 14, 2004 Author #54 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2004 ktm το ξέρω ότι όλες οι αντλίες έχουν 1/2" ρακόρ, αλλά η waterchill το άλλαξε σε 10mm εξωτερική και 7mm εσωτερική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Νοέμβριος 14, 2004 #55 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2004 Τοτε θα πρεπει να χρησιμοποιησεις το block που σου δινει μαζι και φανταζομαι ειναι αναλογης διαμετρου.Εκτος αν βρεις αλλο block που να εχει την διαμετρο της αντλιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Νοέμβριος 14, 2004 Author #56 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2004 Δηλαδή αν αλλάξω ρακόρ στην αντλία θα έχω πρόβλημα δεν νομίζω η hydor να έβγαλε extra αντλία για την waterchill, τι λες και 'συ σαν παλαιότερος στον τομέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Νοέμβριος 14, 2004 #57 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2004 Για την Hydor της waterchill ξερω αυτο: Asetek Waterchill Hydor L20 Pump Γιατι η δικια σου ειναι διαφορετικη, δεν το ξερω.Τα ετοιμα kit υδροψυξης δεν τα συμπαθησα ποτε για διαφορους λογους.Γι'αυτο και το δικο μου συστημα το εφτιαξα μονος.Αφου αγορασες ετοιμο kit καλο ειναι να το αφησεις οπως ειναι αλλιως δεν υπηρχε λογος να το αγορασεις ετοιμο.Πατεντες στην αντλια εγω δεν σου προτεινω να κανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Νοέμβριος 14, 2004 Author #58 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2004 δεν το αγόρασα το kit αλλά μου το έδωσαν οπότε δενμπορούσα να απαιτήσω κάτι. σνιφ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Νοέμβριος 14, 2004 #59 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2004 Τοτε παιξε οπως ειναι, και μολις βαρεθεις και μαθεις 5 πραγματα περισσοτερα φτιαχνεις ενα μονος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Νοέμβριος 14, 2004 Author #60 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2004 Παιδιά έτσι κουμπώνουν τα ρακόρ μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.