yanni Ιανουάριος 5, 2005 #21 Ιανουάριος 5, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από SirGeorge To σύστημα στο οποίο έχω το Chieftec έχει μπόλικα πράγματα, δηλαδή 2 drive, 2 δίσκους, VGA που παίρνει ένα molex και ένα Panel ελέγχου ανεμιστήρων που θέλει και αυτό ένα molex, λες όλα αυτά (δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο που αφορά την 12V) να το επηρεάζουν τόσο πολύ? Υποτίθεται ότι το Chieftec έίναι καλό τροφοδοτικό. 70 το αγόρασα και είναι και αρκετά βαρύ και ποιοτικό. Και εγώ το Chieftec 420W έχω.Βασικά αν εξαιρέσω την κάρτα γραφικών που εμένα είναι μια ταπεινή GF3 τότε έχουμε ψιλοπαρόμοια πράγματα2 DVDRWs2 Maxtor 120GB4 PCIPanel για 3 ανεμιστήρες2Χ512 μνήμεςκαι ο Α64Το Speedfan είναι κολλημένο στα 12V με ελάχιστες μεταβολλές στην διακύμανση.
yanni Ιανουάριος 5, 2005 #22 Ιανουάριος 5, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από RootX Αν τα PI έχουν σχέση με τα innovator κουτιά του e-shop, θα έλεγα μακρυά....Ένα κουτί με τροφοδοτικό που έδωσα σε ένα παλικάρι(δεν το είχα δουλέψει, όπως το αγόρασα, το έδωσα) με το που το έβαλε στην μπρίζα πήρε το τροφοδοτικό στο χέρι μαζί με έναν σκληρό. Εμένα πάλι ίσως και να με είχε σώσει. Αν και όχι 100%. Όταν είχα κάνει βλακεία και βραχυκύκλωσα τον Maxtor ο WD και το... floppy που ήταν στην ίδια γραμμή δεν έπαθαν τίποτα χάρη και στο ΡΙ που έκανε power off το σύστημα όσο εγώ κοίταγα σαν μ*λάκας!Από την αλλή μπορεί απλά αυτό το συμβάν να μας διδάσκει ένα απλό πράγμα άσχετο με τα ΡΙs.... Maxtor=Quality!
SirGeorge Ιανουάριος 5, 2005 #23 Ιανουάριος 5, 2005 ’ρα τα Chieftec μάλλον δεν έχουν πρόβλημα. Για πες μου όμως πως δικαιολογείται αυτό, ενδείξεις από AsusProbe και SpeedFan:
RootX Ιανουάριος 5, 2005 #24 Ιανουάριος 5, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από yanni Εμένα πάλι ίσως και να με είχε σώσει. Αν και όχι 100%. Όταν είχα κάνει βλακεία και βραχυκύκλωσα τον Maxtor ο WD και το... floppy που ήταν στην ίδια γραμμή δεν έπαθαν τίποτα χάρη και στο ΡΙ που έκανε power off το σύστημα όσο εγώ κοίταγα σαν μ*λάκας!Από την αλλή μπορεί απλά αυτό το συμβάν να μας διδάσκει ένα απλό πράγμα άσχετο με τα ΡΙs.... Maxtor=Quality! Είναι τα ίδια τροφοδοτικά? εννοώ η μάρκα των κουτιών με τα τροφοδοτικά? δεν το πρόσεξα, γιαυτό και έγραψα αν έχουν σχέση, μην θάψω τα ΡΙ άδικα....
schumifer Ιανουάριος 5, 2005 #25 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχικά μην εμπιστεύεστε τόσο τα διάφορα monitoring προγράμματα .Ο σκληρός και ο επεξεργαστής δεν κοιτάνε το speefan για να καούν.Πολύμετρο βάλτε για να είστε σίγουροι.Εμένα μου βγάζει 4.8 την 5άρα και με πολύμετρο βλέπω 5.05 .Επίσης @ ROOT τι κακό έχουν τα INNOVATOR κουτιά ?Ειδικά αυτά που έχει τώρα το eshop με φροντ πανελ τροφοδοτικό πλευρικό παράθυρο με ανεμιστήρα στα 60 ευρά μου φαίνονται πολύ άξια!
hellrider Ιανουάριος 5, 2005 #26 Ιανουάριος 5, 2005 Βασικα δεν μου εμπνεουν εμπιστοσυνη τα συγκεκριμενα τροφοδοτικα χωρις να εχω κατι με την εν λογω εταιρια
RootX Ιανουάριος 5, 2005 #27 Ιανουάριος 5, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από schumiferΕπίσης @ ROOT τι κακό έχουν τα INNOVATOR κουτιά ?Ειδικά αυτά που έχει τώρα το eshop με φροντ πανελ τροφοδοτικό πλευρικό παράθυρο με ανεμιστήρα στα 60 ευρά μου φαίνονται πολύ άξια! Φίλε, πήρα ένα και το χάρισα.. αν το πιστεύεις, το χάρισα... άθλιο, άθλιο και πάλι άθλιο... τι να σου πω, ότι η λαμαρίνα του έχει παχος κόλας Α4?? ότι ξεβίδωσα την μία βίδα και όλο το κουτί "έπαιζε" σαν χαρτόκουτο??Χίλιες φορές το Herolchi .
tyxeros Ιανουάριος 5, 2005 #28 Ιανουάριος 5, 2005 Το ιδιο χαρτινα ειναι και τα φτηνα του χακ. Πηρα ενα για καποιον γνωστο και εβγαλα το πλαινο το οποι ταλαντευοταν σταχερια μου και το κουτι μπαλατζαριζε δεξια αριστερα. Δραματικη η κατασταση. Οσο για τα τροφοδοτικα που εχουν μεσα ουτε στον εχθρο μου δεν θα τα χαριζα.
yanni Ιανουάριος 5, 2005 #29 Ιανουάριος 5, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από RootX μην θάψω τα ΡΙ άδικα.... Μπα και αν τα θάψεις κανείς δεν θα σου καταλογίσει άδικο. Απλά σε μένα μάλλον μου έκατσε σχετικά καλά. Q-Tec story....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.