Jump to content

Innovator Τροφοδοτικά

Salvation

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδιά,

Θα ήθελα να ακούσω γνώμες για αυτά τα τροφοδοτικά που πουλάει το e-shop. Είναι καλής ποιότητας και αποδίδουν καλά;

Ευχαριστώ

Είναι ικανοποιητικά για ένα default μηχάνημα αλλά δεν θα στο πρότεινα. Μπορεί να είχα το Power Innovator των 450W αλλά τελικά η συμπεριφορά του στα ρεύματα ήταν αντίστοιχη ενός Chieftec των 360W. Βέβαια η κατασκευή των Chieftec είναι χαλαρά ποιοτικότερη.

Επίσης τουλάχιστον αυτό το PI που έχω εγώ δεν έχει και τους καλύτερους - ποιο αθόρυβους ανεμιστήρες.

Αν δεν θέλεις να ξοδευτείς σε τροφοδοτικό ψάξε για HEC/Chieftec.

συμφωνώ με το yanni. Τα Q-tec είναι πολύ ποιο ποιοτικά και αξιόπιστα. Είχα και εγώ ένα 450PI και τα ρεύματα του μετρημένα με πολύμετρο ήταν κηδεία.

Q-tec τροφοδοτικό ποιοτικό και αξιόπιστο? Από πότε?

Η Q-tec φτιάχνει διάφορα πράγματα αλλά τα τροφοδοτικά δεν είναι το φόρτε της. Αρκετοί "καμμένοι" από δαύτα...και από δω μέσα κιόλας.

Εγω προτείνω HEC με τα μπούνια! Φτηνά, πραγματικά ποιότικά και δοκιμασμένα σε τρελλά ζόρια!! Σκυλιά!

Επειδη εχω δοκιμασει και το q-tec και το innovator σου προτεινω το δευτερο αν και καλυτερα να παρεις μια και καλη καποιο καλο τροφοδοτικο,τα αξιζει τα λεφτα του αφου ειναι απο τα parts που δεν θα αλλαξεις για αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα.

και πώς στηρίζεται ότι το PI έιναι καλύτερο από το q-tec? Και τα 2 έχουν περάσει από τα χέρια μου αλλά το ΡΙ δεν είναι σοβαρό τροφοδοτικό. Θυμάμαι την +12 τάση ήταν πολυμετρημένα >11.7 βολτ. Δηλαδή που στηρίζεται ότι το Q-tek είναι χειρότερο τροφοδοτικό? Εγω στο σύστημα μου το έχω 8 μήνες και δεν μου έχει παρουσιάζει το μαραμικρό+ ότι το αγόρασα 40 ευρώ!!!

τι είναι αυτό το PI και PI που γραφεται ρε παλικαρια?Με εχετε μπερδεψει?

Πως ειχες βρε ασπιρινη το PI και το PI? Και πως τα ξεχώριζες αφου PI ηταν το ένα και PI το άλλο? Και πως θα καταλαβουμε εμεις για πιο PI από τα 2 PI μιλας?

Οπως καταλαβαίνεις η συζητηση δεν ειναι PI πλεον αλλα έγινε PES....:hehe:

Τα Q-Tec είναι λαχείο. Ή θα σου κάτσει καλό και δεν θα μπορέσεις ποτέ να καταλάβεις γιατί το βρίζουνε ή θα σου κάψει το PC....

Στα φτηνά το καλύτερο απο την εμπειρία μου ειναι το chieftec. Πολύ ποιοτική κατασκευή (φαίνεται απο το βάρος του) και είναι και εξαιρετικά αθόρυβο.

Ευτυχώς ανήκω στην πρώτη κατηγορία.Πήρα το 500άρι μετά από αυτοκτονία του ΡΙ 350 που είχα και είμαι ήρεμος.Ειναι και πολύ όμορφο παράλληλα και 34 ευρώ.!!!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει φέρει 300άρι ΗΕΚ 30 ευρώ -μάλλον ως κίνηση μάρκετινγκ τόσο φθηνό καθότι το 385 έχει διπλάσια λεφτά!!!

PI ......:cry:

Αστο καλυτερα ........

Το φοραω εγω .....και μαλιστα το 500αρι

Χαλια τασεις .... να καταλαβεις η 12αρα ειναι 11.65 V .

Εχω βαλει και δευτερο PSU στο PC μου για τους HD και για τα opticals για να μπορω να κοιμαμαι ησηχος .

Παρε κανα Chieftec , για φτηνο και καλο .!

Παίδες εγώ έχω ένα Macron Power 400άρι και είναι καλό στις τάσεις (11.87V μετρημένο με ηλεκτρονικό πολύμετρο) και το είχα αγοράσει για 23 απο το ένα τρυπομάγαζο...

Δηλαδή ρε παιδιά εγώ που έχω ένα Chieftec 420W και μου δίνει την 12V στα 11,65V και στα 11,59 σε load τί πρέπει να κάνω, να το αλλάξω? Βέβαια την 5V την δίνει στα 4,999V και την 3,3V στα 3,312V..

Στα ανώνυμα τροφοδοτικά που έχουν περάσει από τα χέρια μου όλα πολυμετρημένα έχουν τη 12άρα πανω από 12 βολτ πάντα.Η 5άρα είναι ελάχιστα πάνω από 5 βολτ και μόνο σε ακραίο overvolting(2 - 2.15 Vcore) κατεβαίνει στα 4.98-4.96

Αρχική απάντηση από SirGeorge

Δηλαδή ρε παιδιά εγώ που έχω ένα Chieftec 420W και μου δίνει την 12V στα 11,65V και στα 11,59 σε load τί πρέπει να κάνω, να το αλλάξω? Βέβαια την 5V την δίνει στα 4,999V και την 3,3V στα 3,312V..

’μα δεν έχεις προβλήματα γιατί να το αλλάξεις? Καλά τι στο καλό έχεις φορτώσει πάνω? Εκτός και αν η μητρική σου λέει ότι θέλει.

Ενα καλο τροφοδοτικο συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια , δεν ειναι απαραιτητο να δινει μονο σωστες τασεις αλλα και να εχει καποια ποιοτητα ωστε να εχει ανοχες στις μαμακιες που κανει το ρευμα που μας προσφερει η ΔΕΗ. (Ασχέτος αν εχουμε UPS η οχι).

Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 11:37]

’μα δεν έχεις προβλήματα γιατί να το αλλάξεις? Καλά τι στο καλό έχεις φορτώσει πάνω? Εκτός και αν η μητρική σου λέει ότι θέλει.

To σύστημα στο οποίο έχω το Chieftec έχει μπόλικα πράγματα, δηλαδή 2 drive, 2 δίσκους, VGA που παίρνει ένα molex και ένα Panel ελέγχου ανεμιστήρων που θέλει και αυτό ένα molex, λες όλα αυτά (δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο που αφορά την 12V) να το επηρεάζουν τόσο πολύ? Υποτίθεται ότι το Chieftec έίναι καλό τροφοδοτικό. 70 το αγόρασα και είναι και αρκετά βαρύ και ποιοτικό.

Αρχική απάντηση από SirGeorge [Σήμερα, στις 12:52]

To σύστημα στο οποίο έχω το Chieftec έχει μπόλικα πράγματα, δηλαδή 2 drive, 2 δίσκους, VGA που παίρνει ένα molex και ένα Panel ελέγχου ανεμιστήρων που θέλει και αυτό ένα molex, λες όλα αυτά (δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο που αφορά την 12V) να το επηρεάζουν τόσο πολύ? Υποτίθεται ότι το Chieftec έίναι καλό τροφοδοτικό. 70 το αγόρασα και είναι και αρκετά βαρύ και ποιοτικό.

Καλά πλάκα μου κάνεις;;Εδώ πιο παλιά εγώ είχα ένα 350άρι και σήκωνε τα 2 drives τους 2 HD την κάρτα γραφικών και ένα panelάκι της zalman με 6 ανεμιστήρια χώρια του τροφοδοτικού και ήταν ΟΚ μέχρι που το δίκτυο της ΔΕΗ ,και για την ακρίβεια του Χίτλερ αφού είναι κατακευασμένο απο τους γερμανούς,το έκανε κάρβουνο:bye: :bye:

Αν τα PI έχουν σχέση με τα innovator κουτιά του e-shop, θα έλεγα μακρυά....

Ένα κουτί με τροφοδοτικό που έδωσα σε ένα παλικάρι(δεν το είχα δουλέψει, όπως το αγόρασα, το έδωσα) με το που το έβαλε στην μπρίζα πήρε το τροφοδοτικό στο χέρι μαζί με έναν σκληρό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.