Jump to content

AUDIGY 4 (!!!) PRO

SLN

Recommended Posts

Google ole! ( κλασσικά.... ). Τα specs του 1394b

http://www.businesswire.com/cgi-bin/f_headline.cgi?bw.052101/211410373

Πάντως είναι και θέμα υλοποίησης. Π.χ. δεν είναι όλοι οι USB controllers το ίδιο γρήγοροι και φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του firewire.

Αν το ελεγες αυτο περσυ θα γελουσε ο καθε πικραμενος... αλλα ειδες πως γυριζει ο καιρος και φτανουμε να λεμε τετοια πραγματα?? Τρομερη πλακα ο κοσμος της τεχνολογιας....

Azalia, Soundstorm, Envy.

Σε τελική κανείς δεν έχει ΤΑ ηχεία στο σπίτι του για αυτό και οι παραπάνω υλοποιήσεις μας φτάνουν και μας περισσεύουν.

Άν όλοι είχαμε 14΄΄ οθόνες με max ανάλυση τα 640Χ480 θα είχαμε ανάγκη κάτι περισσότερο από on board graphics?

• 2 weeks later...

Παιδια αποτι φενεται δεν αξιζει η 4 κατα την αποψη μου. Το θεμα ειναι ποτε θα βγαλουν καινουργια με περισσοτερο SNR output και 32bit δειγματολειψια ηχου! Ξερει κανεις?

Τα Gigaworks αραγε πανε καλα με αυτην την καρτα γιατι αποτι ξερω το πραγματικο SNR της 4 ειναι λιγοτερο απο το snr ενισχυτη των Giga.παντως δοκιμασμενα η 2 zs pro platinum νομιζω ειναι λιγο για Giga 7.1 . Τι λετε?

Azalia, Soundstorm, Envy.

Σε τελική κανείς δεν έχει ΤΑ ηχεία στο σπίτι του για αυτό και οι παραπάνω υλοποιήσεις μας φτάνουν και μας περισσεύουν.

Άν όλοι είχαμε 14΄΄ οθόνες με max ανάλυση τα 640Χ480 θα είχαμε ανάγκη κάτι περισσότερο από on board graphics?

εγω ομως και μερικοι αλλοι που δεν ξοδευουν οτι εχουν και δεν εχουν σε pc!!!

εχουν και ενα home cinema που κοστιζει και αξιζει να ακους καλα τη μουσικουλα σου.Ειδα τρομερη διαφορα απο τους 6.11 στους 6.14beta στης nvidia της ενσωμετωμενης στα nforce...βεβαια εχω dsp a2 +mission703+bw αλλα δεν περιμενα τοσο καθαρη διαφορα.

• 2 years later...
αυτη η καρτα ηχου ειναι πολυ καλη αν και οχι τοσο φτηνη αλα αυτη θα ειναι η επομενη αγορα μου στο θεμα του ηχου

Εχει βγει και XiFi Xtreme Gamer με 80€.

Απλά πριν 3 χρόνια που κάναμε το thread δε το ξέραμε.

24-11-2004 22:56-->τελευταίο ποστ...:115:

Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, μαθαίνω διαβάζοντας από δω κι από κει ότι η ποιότητα ήχου και οι καλογραμμένοι drivers άλλων υλοποιήσεων (και μαρκών) κάνει τη διαφορά ως προς τις soundblaster.

Αν ισχύει αυτό, τότε η soundblaster μου θυμίζει τη Microsoft στο ότι κατάφερε και επικράτησε στην αγορά ο χειρότερος...

Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, μαθαίνω διαβάζοντας από δω κι από κει ότι η ποιότητα ήχου και οι καλογραμμένοι drivers άλλων υλοποιήσεων (και μαρκών) κάνει τη διαφορά ως προς τις soundblaster.

Αν ισχύει αυτό, τότε η soundblaster μου θυμίζει τη Microsoft στο ότι κατάφερε και επικράτησε στην αγορά ο χειρότερος...

Αυτό είναι μια πικρή αλήθεια.. Από την άλλη οι εταιρίες που φτιάχνουν παιχνίδια έχουν και το EAX που «θεωρητικά» παίζει καλύτερα με X-Fi.. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να συγκρίνω μια X-Fi με μια M-Audio Revolution 7.1 η κάποια αντίστοιχη να βγάλω και τελικό συμπέρασμα.

BTW Creative έχω να δω από το πρώτο μου PC..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.