JimmyFox Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2004 Με την έκδοση του ΑΤi 9800 Mobility η nVidia δε μπορούσε να μείνει αδρανής... Με επιδόσιες που θα ζήλευαν και desktop GPU το νέο τσιπάκι της nVidia για φορητούς κρατάει τα ηνία. http://www20.tomshardware.com/mobile/20041108/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Νοέμβριος 8, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2004 Εχω ηδη ενα 5200 ως μπρελοκακι και πολυ θα ηθελα να αποκτησω κι ενα τετοιο. Για να ειμαι ειλικρινης βεβαια θα προτιμουσα να αποκτησω ενα laptop με το συγκεκριμενο τσιπακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 8, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2004 Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται? Νομίζω η NVidia έχει ξανά αρχίσει να παίρνει τα πάνω της.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Νοέμβριος 8, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2004 Πλάκα πλάκα η nVidia δείχνει τι μπορεί να κάνει. Κοιμήθηκε για αρκετό καιρό και την καβάλησε η ATi (lol). ίσως και η ίδια να μην περίμενε κάτι τέτοιο από την ATi. Καλό το ολιγοπώλιο και ο αφανισμός των άλλων (SiS, Matrox, S3g κλπ) αλλά η nVidia μάλλον θέλει να είναι μόνη στην κορυφή και η πίτα παραείναι μεγάλη για να μην την κάνει άπληστη.Δήλωνα και δηλώνω ATi fan αλλά και η ATi με ψιλοαπογοήτευσε με το PS3.0 και το φτωχό OpenGL. Χώρια τις μούφες 9250, 9550, 9600 κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 8, 2004 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2004 Η ΑΤΙ ήταν... τρίτη και καταϊδρωμένη και ακόμα όλοι θεωρούσαν την Matrox ως βασική και ίσως τελευταία μετά την κατάρρευση της 3DFX αντίπαλο της NVidia, όταν η ίδια η NVidia έβγαινε σε συνεντεύξεις και έλεγε ότι η ΑΤΙ είναι η μόνη εταιρία που φοβόταν. Τότε κανείς δεν καταλάβαινε τον λόγο. Μετά βγήκαν οι Radeon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.