CmoS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2004 Μολις ενεργοποιησα το κρυφο-IDE-RAID της Moboς μου Τωρα πηγες λενε οτι πρεπει να βαλω τους δισκους που θελω για το raid σε ενα καναλι.Δλδ: Ο ενας στο IDE1 Master και ο αλλος στο ιδιο καναλι αλλα στο Slave... Αυτο δεν θα εχει ως αποτελεσμα την μειωση των επιδοσεων ?ή ειναι το ιδιο με το αν βαλω τον εναν στο IDE0 master και τον αλλο στο IDE1 master ? (διαφορετικο καναλι.) Γνωριζει καποιος κατι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doubleh1442169069 Νοέμβριος 7, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2004 Την καλωδιοταινία μπορεί να τη χρησιμοποιεί μία συσκευή κάθε στιγμή. Οπότε είναι σαν να μην το έχεις. Οπότε μόνο σε διαφορετικές ταινίες/κανάλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
arj Νοέμβριος 7, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2004 Εγω τους εχω σε δυο διαφορεετικα καναλια παντως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Νοέμβριος 7, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2004 Σαφώς και θα χάσεις επιδόσεις στο ίδιο κανάλι. Και οι δυο master σε χωριστά κανάλια για να πάρεις το max bandwidth…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.