mariost Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2004 Αγόρασα πρόσφατα το NEC ND-3500. To σύνδεσα στο secondary ide ως slave και το dvd-rom της Pioneer (16x-40x) ως master. Όποτε ανάβει το led του NEC για να διαβάσει, γράψει ή ακόμα και στο eject ανάβει και το led του σκληρού (αναβοσβήνουν ταυτόχρονα!). Προσοχή, μόνο στο NEC!Τίς πταίει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Νοέμβριος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2004 φυσιολογικο ειναι εφοσον ειναι πανω στο ide.εμενα το κανει αυτο και στο dvd-rom και στο nec3500 που εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariost Νοέμβριος 6, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2004 Σε ευχαριστώ madkiller7 για την γρήγορη απάντηση. Οταν λες "είναι πάνω στο ide" τί εννοείς; Ακόμα και σε dvd ταινίες γίνεται αυτό. Είναι δυνατόν;Συγχωρήστε με που επιμένω στο θέμα γιατί είναι η πρώτη φορά πού έχω dvd recorder και είμαι εντελώς άσχετος!Απλά όποτε ανάβει το λαμπάκι του NEC ανάβει και το λαμπάκι του σκληρού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Νοέμβριος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2004 Βαλε καλυτερα το DVD recorder Master. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Νοέμβριος 6, 2004 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2004 Κάτι πρέπει να τρέχει με το καλώδιο IDE σου. Και εγώ έτσι τα έχω και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariost Νοέμβριος 6, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2004 Θα τα δοκιμάσω και τα δύο. Για να δούμε..... :086: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Νοέμβριος 6, 2004 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2004 στο ide μπαινουν δισκοι,dvd,cd κλπ.καθε φορα που διαβαζει καποιο απο αυτα αναβει το λαμπακι για τους δισκους,δηλαδη οτι χρησιμοποιει τον ide controller.αφου διαβαζεις και γραφεις δεν εχεις προβλημα με καλωδιο.εγω το εχω slave χωρις προβλημα και γραφω και on the fly(απευθειας). Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Νοέμβριος 6, 2004 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2004 Κάτι πρέπει να τρέχει με το καλώδιο IDE σου. Και εγώ έτσι τα έχω και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Κι εγω αυτο υποθετω......Αν και δεν εχω το συγκεκριμενο DVDRW (εχω το Teac 4X, Plextor ATA66 DVDROM) oπως και να τα συνδεσω δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Παντως τα εχω συνδεσει στο ιδιο καναλι κι οχι σε ξεχωριστο προτιμω χωρια οι δισκοι και χωρια τα DVDROM/RW Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Νοέμβριος 6, 2004 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2004 Ειχα και εγω αυτο το ''προβλημα''...Και τελικα εφτεγε η ide ταινια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariost Νοέμβριος 7, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2004 Όντως έφταιγε το καλώδιο. Ευχαριστώ.... :023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Νοέμβριος 7, 2004 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2004 παιδια εμενα που μου κανει το ιδιο και στις 2 συσκευες γιατι δεν εχω προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nfountou Νοέμβριος 7, 2004 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2004 Εμενα το κάνει απο τότε που πηρα την 8rda3+ και δεν φταιει το ide cable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Νοέμβριος 7, 2004 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2004 Ουτε ο mariost ειχε προβλημα απλα αναβαν ταυτοχρονα...και το παρατηρησε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Νοέμβριος 7, 2004 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2004 το ρωτησα γιατι ειπε οτι εφτεγε το καλωδιο.οκ ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Νοέμβριος 7, 2004 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2004 Ηθελε να πει πως εφτεγε το καλωδιο που αναβαν ταυτοχρονα τα leds... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.