fonzi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2005 Αποφάσισα το συγκεκριμένο σε μαύρο. Θα του καρφώσω κι ένα hardcano 13 μάυρο κι αυτό...Απορία μόνο για εμπρόσθιες θύρες: Το κουτί συνοδεύεται από καλώδια για να συνδέσω πχ usb εμρόσθιες στην μητρική; Αν οχι βρίσκω εύκολα στο εμπόριο;Α και κάτι άλλο: Οι 2 ανεμιστήρες νομίζω είναι αυτόματοι. Πως θα τους συνδιάσω με το hardcano; Πρέπει μήπως να τους αλλάξω με απλους;Επίσης το ενερμαξ που θα βάλω έχει ρύθμιση high-low όπου λέει ότι ελέγχει 80 ή 90 μμ ανεμιστήρες. Θα δουλεύει μετους 120; Σε τι ρύθμιση πρεπει να το έχω ώστε να μην υπάρχει σύγκρουση με το hardcano;
etheo Ιανουάριος 3, 2005 #2 Ιανουάριος 3, 2005 Καλησπέρα και Καλή ΧρονιάΑπορία μόνο για εμπρόσθιες θύρες: Το κουτί συνοδεύεται από καλώδια για να συνδέσω πχ usb εμρόσθιες στην μητρική; Αν οχι βρίσκω εύκολα στο εμπόριο;Ναι έχει καλώδια για να συνδέσεις στην μητρική σου.Α και κάτι άλλο: Οι 2 ανεμιστήρες νομίζω είναι αυτόματοι. Πως θα τους συνδιάσω με το hardcano; Πρέπει μήπως να τους αλλάξω με απλους;Ο μπροστά είναι με αισθητήρα θερμοκρασία έτσι ώστε όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία στο κουτί να ανεβάζει τις στροφές του. Εγώ το έχω κόψει και ένωσα τα καλωδια για να είναι full 1700 rpm (σε αυτήν την περίπτωση έχεις θόρυβο).Αν το κόψεις και δεν τα έχεις ενωμένα πέφτει στο minimum που είναι 1000 rpm (Δεν ακούγεται καθόλου).Ο πίσω μπαίνει σε molex κανονικά αλλά δεν ρυθμίζει της στροφές μονος του. (Δεν ακούγεται καθόλου)Για το τελευταίο δυστυχώς δεν γνωρίζω.
jax7480 Ιανουάριος 3, 2005 #3 Ιανουάριος 3, 2005 Το κουτι εχει τα αναλογα καλωδια για να συνδεσεις τις μπροστινες USB στην μητρικη. Απλα ειναι λιγο μανουρα οπως αλλωστε με ολα τα κουτια.Οι 2 ανεμιστηρες ειναι μεν αυτοματοι αλλα ΔΕΝ θα χρειαστει να τους ρυθμισεις γιατι ΔΕΝ ακουγονται καθολου ακομα και οταν δουλευουν στο FULL.Υ.Γ.Με προλαβε ο etheo...(μαμω την DSL μου)...
kaynd Ιανουάριος 3, 2005 #4 Ιανουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από fonzi [Σήμερα, στις 16:03] Επίσης το ενερμαξ που θα βάλω έχει ρύθμιση high-low όπου λέει ότι ελέγχει 80 ή 90 μμ ανεμιστήρες. Θα δουλεύει μετους 120; Σε τι ρύθμιση πρεπει να το έχω ώστε να μην υπάρχει σύγκρουση με το hardcano; Συμφωνώ με τα παιδία, είμαι κι εγώ κάτοχος του εν λόγο κουτιού.Όσο για την τελευταία απορία σου.Μη φοβάσαι οι συγκεκριμένοι 12αρηδες ανεμιστήρες είναι πολύ «ελαφριοί» στην κατανάλωση δεν πρόκειται το φορτίο τους να υπερφορτώσει το hardcano.Επίσης το αν μπορείς ή όχι να τροφοδοτήσεις έναν ανεμιστήρα από το hardcano ή οχι δεν εξαρτάται από τη διάμετρο του ανεμιστήρα αλλά από την ισχύ του.Πχ μπορεί ο 80αρης delta fan να έχει μικρή σχετικά διάμετρο αλλά με τα 1,4A (αν θυμάμαι καλά) που απαιτεί, θα τα βρει σκούρα το hardcano.
ea6gka Ιανουάριος 3, 2005 #5 Ιανουάριος 3, 2005 παιδες το εψαξα πολυ , αυτο το κουτι ΔΕΝ εχει ανταγωνιστη στα λεφτα του. ειναι τελειο
spc Ιανουάριος 3, 2005 #6 Ιανουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Το κουτι εχει τα αναλογα καλωδια για να συνδεσεις τις μπροστινες USB στην μητρικη. Απλα ειναι λιγο μανουρα οπως αλλωστε με ολα τα κουτια.πλέον έρχονται έτοιμα σε φισάκι οπότε είναι πανεύκολη η τοποθέτηση
fonzi Ιανουάριος 3, 2005 Author #7 Ιανουάριος 3, 2005 Ρωτάω για το hardcano οχι για το αν τους σηκώνει αλλά διότι και αυτό τους ρυθμίζει αυτόματα σύμφωνα με τους αισθητήρες του. Αρα δεν ξέρω πως θα δουλεύει το πράμα που θα προσπαθεί και ο ανεμιστήρας να αυτορυθμιστεί αλλά και το hardcano να τον ρυθμίσει...Επίσης δεν μου είπατε για το ενερμαξ. Και αυτό θα προσπαθεί να τους ρυμθίσει. Αμάν μπλέξιμο!
kaynd Ιανουάριος 3, 2005 #8 Ιανουάριος 3, 2005 Αφού το hardcano μπορεί να ελέγχει από μόνο του τις στροφές τι το θες το ενερμαξ?
fonzi Ιανουάριος 3, 2005 Author #9 Ιανουάριος 3, 2005 Nai αλλά αφού το έχω το τρφοδοτικούλι (470 noisetaker) να μην το χρησιμοποιήσω???Σε τι ρύθμιση όμως να το βάλω (high or low)?
kaynd Ιανουάριος 3, 2005 #10 Ιανουάριος 3, 2005 Τι σχέση έχει ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού με το hardcano.Κάτσε γιατί πήγα να μπερδευτώ.Όταν λες ενερμαξ προσδιόριζε πρωτα και τι εννοείςΓενικά μια μάρκα είναι εγώ φαντάστηκα ότι μιλούσες για κάποιο άλλο πάνελ ρύθμισης στροφώνΤο hardcano δεν έχει τίποτα να κάνει με τους ανεμιστήρες του τροφοδοτικού σου.
fonzi Ιανουάριος 3, 2005 Author #11 Ιανουάριος 3, 2005 Απλά μιλάω για τροφοδοτικό ενερμαξ που έχει όμως και αυτόματη ρύθμιση για τοα ανεμιστηράκια του κουτιού. Γρλαφει στο εγχειρίδιο ότι αν βάλεις το διακόπτη του στο low πχ θα δουλέψει γύρω στο 60% της τάσης στους ανεμιστήρες και αυτή μάλιστα μεταβλητή ανάλογα με τη θερμοκρασία του τροφοδοτικού.Δηλαδή το τροφοδοτικό στέλνει μεταβαλόμενη τάση στα ανεμιστήρια βάση της θερμοκρασάιας του. Αλλά εγώ την τροφοδοσία των ανεμιστήρων θα την στείλω πρώτα στο hardcano.Αρα το hardcano θα δέχεται τάση που θα μεταβάλλεται από το ενερμαξ και όχι σταθερή 12v.
esdee Ιανουάριος 3, 2005 #12 Ιανουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από spc πλέον έρχονται έτοιμα σε φισάκι οπότε είναι πανεύκολη η τοποθέτηση το κουτι ΔΕΝ παιζετε για τα λεφτα του! μονο τους 2χ12αριδες να βαλεις που εχει μεσα ... ο μονος λογος που δεν τπ εχω παρει ακομα ειναι οτι περιμενο να κανω ενα mod στο γραφειο!
ea6gka Ιανουάριος 3, 2005 #13 Ιανουάριος 3, 2005 ειπαμε ειναι χωρις αντιπαλο στην κατηγορια του , αυτο ειχα και αυτο θα ξαναπαρω αυριο.
fonzi Ιανουάριος 5, 2005 Author #14 Ιανουάριος 5, 2005 Το πήρα σε μαύρο.Πολύ το γουστάρω...Δεν μου λέτε για να βάλω ίσω το ενερμαξ τροφοδοτικό θα πρέπει να "γυρίσω" ΄μεσα τα δοντάκια που έχει στην τρύπα για το τροφοδοτικό ώστε να το στηρίζουν, ή αρκεί να βιδώσω τα 4 δοντάκια?
fonzi Ιανουάριος 5, 2005 Author #15 Ιανουάριος 5, 2005 Kαι άλλη μιά συμβουλή. Εχω ένα hardcano 13 panel, dvd player, dvd writer. Συνήθως ποως τοποθετούνται; Πάνω ψηλά το πανελ και στην τρίτη και τέταρτη θέση dvd player, dvd writer?
fonzi Ιανουάριος 5, 2005 Author #16 Ιανουάριος 5, 2005 ΟΚ παίδες τα έφτιαξα όλα! Μόνο κάτι για τον πίσω ανεμιστήρα θέλω: Τα 4πιν αναταπτοράκια του (μολεξ) είναι 2. Ενα αρσενικό και ένα θυλικό. Γιατί?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.