naz Νοέμβριος 7, 2004 #21 Νοέμβριος 7, 2004 μαλλον απο το εργοστασιο εσκασε ετσι στην ελλαδα η μητρικη....αντε καλα ξεμπερδεματα και μακρυα απο φακ-λαν παρτυ ξανα....
outlaw Νοέμβριος 7, 2004 Author #22 Νοέμβριος 7, 2004 και μακρυα απο φακ-λαν παρτυ ξανα.... Ποτέ, φίλε ποτέ....την είδες τι ψευτόπραγμα ήταν. Θα την πάω αύριο το πρωί και θα δώ μήπως καταφέρω και μου κλείσουν τα 125!!!!!!!€ σε κάτι άλλο γιατί και καινούργια να μου δώσουν τσεκαρισμένη QC passed........ΔΕΝ. Ούτε ζωγραφιστή DFI:097: .Αλήθεια αν συμφωνήσουν σε κάτι τέτοιο γνωρίζει κανείς εάν μπορούν να φέρουν μητρική που δεν έχουν π.χ. μια Epox?
bizimis1442169065 Νοέμβριος 7, 2004 #23 Νοέμβριος 7, 2004 Οταν ηθελα να παρω την Epox μου :060: πρωτα πρωτα την ζητησα στο e-shop ... !!!!Μου ειπαν ομως οτι δεν μπορουν να μου φερουν Epox .
outlaw Νοέμβριος 8, 2004 Author #24 Νοέμβριος 8, 2004 Τελικά όσοι μιλήσατε με καλά λόγια για το e-shop είχατε απόλυτο δίκιο. Πήγα πίσω την μητρική και μου δώσανε 3 λύσεις : 1ον. στην αλλάζουμε και σου στέλνουμε στο σπίτι την καινούργια. 2ον. σου κόβουμε πιστωτικό και αγοράζεις ότι θέλεις. 3ον. Σου δίνουμε πίσω τα 125€ στο χέρι, εσύ να σαι καλά:110: :110: :110: . Ναι, μου δώσανε πίσω όλο το ποσό της μητρικής στο χέρι και "καλή σας μέρα". Πραγματικά πρωτοφανές. Στο Πλαίσιο παλιότερα είχε παιχτεί ανάλογο σκηνικό αλλά χρειάστικαν βρισίδια, φωνές, απειλές κ.α. για να ξεστομήσουν "υπάρχει και η περίπτωση να σας δώσουμε μετρητά πίσω". Στο e-shop το παλικάρι ήταν ευγενέστατο και εξυπηρετικότατο. Άλλος ένας στην λίστα των ευχαρηστιμένων πελατών του e-shop (αν και αφού μου επιστρέψανε τα χρήματα δεν είμαι πλέον πελάτης, αλλά......).
schumifer Νοέμβριος 8, 2004 #25 Νοέμβριος 8, 2004 Ρε μαμώτο αυτό δεν είναι δίκαιο.Εμένα ποτέ δε μου έχουν δώσει χρήματα πίσω μόνο πιστωτικό!
outlaw Νοέμβριος 8, 2004 Author #26 Νοέμβριος 8, 2004 Ρε μαμώτο αυτό δεν είναι δίκαιο.Εμένα ποτέ δε μου έχουν δώσει χρήματα πίσω μόνο πιστωτικό! Το ζήτησες και στο αρνηθήκανε? Πόσος καιρός είχε περάσει απο την ημέρα της αγοράς έως το RMA?
Alani1442169082 Νοέμβριος 13, 2004 #27 Νοέμβριος 13, 2004 στα mosfet κάτω απο τα dimm sockets υπήρχε κολλημένη μια αντιστασούλα στο ένα ποδαράκι του ενός mosfet και στην γείωση του διπλανού του. Μου μυρίζει μεταχειρισμένη μητρική ή απο RMA. Ομοίως το ίδιο συμβαίνει και στη δικιά μου,την οποία δεν έχω δοκιμάσει ακόμη. Δες και στην φώτο αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα,πιστεύω ότι δεν είναι αντιστασούλα,αλλά πυκνωτής. Εν το μεταξύ από το μαγαζί που μου την έδωσαν,ο φίλος μου που το έχει μου είπε ότι την μητρική την είχε πάρει από την εταιρία που τις φέρνει Ελλάδα. Δεν ξέρω αν κάποιος ποιο έμπειρος μπορεί να μας διαφωτίσει,τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο,είναι RMA που ξαναβγήκε σαν refurbished προιόν και πουλήθηκε με τιμή καινούριου ή είναι κάποια βελτίωση στη σχεδίαση της μητρικής? Όποιος άλλος έχει την ίδια μητρική ας κοιτάξει αν εντοπίσει και αυτός το ίδιο.
outlaw Νοέμβριος 13, 2004 Author #28 Νοέμβριος 13, 2004 Ομοίως το ίδιο συμβαίνει και στη δικιά μου,την οποία δεν έχω δοκιμάσει ακόμη.Δες και στην φώτο αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα,πιστεύω ότι δεν είναι αντιστασούλα,αλλά πυκνωτής.Εν το μεταξύ από το μαγαζί που μου την έδωσαν,ο φίλος μου που το έχει μου είπε ότι την μητρική την είχε πάρει από την εταιρία που τις φέρνει Ελλάδα.Δεν ξέρω αν κάποιος ποιο έμπειρος μπορεί να μας διαφωτίσει,τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο,είναι RMA που ξαναβγήκε σαν refurbished προιόν και πουλήθηκε με τιμή καινούριου ή είναι κάποια βελτίωση στη σχεδίαση της μητρικής?Όποιος άλλος έχει την ίδια μητρική ας κοιτάξει αν εντοπίσει και αυτός το ίδιο. Δές εάν πληρεί και τις άλλες προϋποθέσεις (πράσινες χλεμπόνες δίπλα απο μία τρύπο του socket για ψύκτρα, κίτς χρυσαφύ βλαχέ αυτοκολητάκι απο πίσω "made in China" και "made in Taiwan" στο PCB μπροστά κακοσβησμένο)....και τότε μπορεί να μιλάμε για οργανομένο σχέδιο RMAed mobos.
DennisK Νοέμβριος 14, 2004 #29 Νοέμβριος 14, 2004 Αλάνι και η δικιά μου το έχει αυτόν τον πυκνωτή.China town :082: Με την δική μου Lanparty παντως δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.Και εφόσον είναι οκ να σου πώ την αλήθεια δεν με πολυενδιαφέρει αν είναι απο rma η ότι άλλο πάντως δουλέυει άψογα και πάει και 260+ fsb.Την έχω πάνω απο 6 μηνο που ψώφαγαν οι περισσότερες
Alani1442169082 Νοέμβριος 14, 2004 #30 Νοέμβριος 14, 2004 κίτς χρυσαφύ βλαχέ αυτοκολητάκι απο πίσω "made in China" και "made in Taiwan" στο PCB μπροστά κακοσβησμένο)....και τότε μπορεί να μιλάμε για οργανομένο σχέδιο RMAed mobos.Αυτό υπάρχει και στη δικιά μου.δεν με πολυενδιαφέρει αν είναι απο rma η ότι άλλο πάντως δουλέυει άψογαΤο ζήτημα δεν είναι αν δουλεύει,αλλά το ότι αν είναι από RMA,τότε θα έπρεπε να ήταν πολύ φτηνότερη.Όλες οι εταιρίες όταν κάποιο προιόν από RMA επισκευάζετε,το φτιάχνουν και το ξαναβγάζουν στην αγορά ως refurbished σε πολύ χαμηλότερη τιμή(σχεδόν κάτω από το 50% του καινούριου).Έχω ψωνίσει αρκετά τετοιά προιόντα από καταστήματα του εξωτερικού,όλα βέβαια δούλευαν άψογα,αλλά δεν ήταν καινούρια.Εμένα μου βρωμάει δουλειά του εισαγωγέα,γιατί με αυτό το τρόπο(πώληση refurbished προιόντων με τιμή καινουριού) θα βγάζει τρελά λεφτά, ενώ την ίδια την DFI δεν την τιμά κάτι τέτοιο.Σκέφτομαι να στείλω κανά mail στη DFI μπας και μάθουμε ποιανού βρωμοδουλειά είναι,αλλά απίθανο το κόβω να μου απαντήσουν καν.Ξέρει κανείς ποιος φέρνει τις DFI στην Ελλάδα?
DennisK Νοέμβριος 14, 2004 #31 Νοέμβριος 14, 2004 H Infoquest νομίζω τις φέρνει αλλά σιγά μην ξέρουν να τις πειράξουν...Πόσο μάλλον να ξέρουν να τις φτιάξουν να δουλέυουν κάτι που, στην πλειονότητα των μητρικών της, ούτε η ίδια η DFI δεν μπορεί
Mill1442169106 Αύγουστος 22, 2005 #32 Αύγουστος 22, 2005 Λοιπον παιδια καταρχην θα σας πω πως δεν ειμαι βαλτος απο κανεναν.Ειμαι ενας κανονικος user που γραφω αραια και που εδω. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ESHOP.GR ΟΛΟΙ!!!!! Για το καλο σας! Πρωτη προειδοποιηση...και εξηγουμαι: Περα που πουλανε σκαρτα προιοντα (εχω αγορασει ποσες φορες απο κει και ποσα πραγματα εχουν βγει ελαττωματικα),δε μπορει να ειναι τυχαιο!Ειναι και ερασιτεχνες.Ναι μεγαλοι ερασιτεχνες και καραγκιοζηδες,σορυ για τον χαρακτηρισμο αλλα ετσι ειναι. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!! Περσυ ειχα αγορασει μια μητρικη και εναν επεξεργαστη απο δαυτους και δε δουλευανε με τπτ οταν τους δοκιμασα,βρε καλα μου βρε χρυσα μου τπτ.Και δε φαινοταν χτυπημενα.Τεσπα τα στειλα πισω (με δικα μου εξοδα),και περιμενα να μου στειλουν αλλα.Νταξ κανανε κανα μηνα να μου στειλουν αλλα.θα μου πειτε δε φταινε αυτοι αλλα οι αντιπροσωπιες των προιοντων αλλα εγω προσωπικα χεστηκα.Νεολληνες τραγικοι παντου.Αυτο ηταν το (μικρο) πληγμα,νουμερο 1.Α εχει ακομα... Τα χριστουγεννα λοιπον παλι απο eshop.gr πηρα μια πανακριβη καρτα γραφικων σαν μ-αλακας κεγω (ναι το κανα το λαθος και πηρα και ακριβη και απο αυτους),και εχουμε λοιπον μια καρτουλα που χαλασε μετα απο 7 μηνες (τωρα το καλοκαιρι αρχες ιουλη).Ε λεω 3 χρονια εγγυηση εχει κλαιν,θα τη στειλω θα μου την αλλαξουν.Ελα ομως που δεν ειναι ετσι .Παιρνανε 3 βδομαδες (εδω βεβαια οι βδομαδες ειναι ενα νουμερο και μερικα γραμματακια ελα ομως που ειναι καιρος) τσουπ φτανει η αλλαγμενη καρτα,λεω κυριλλε επιτελους-παλι καλα που ηρθε.Τη βαζω στο pc,δε δουλευει...μενω παγωτο..λεω τι γινεται ρε μ-αλακες?Τη δοκιμαζω τη ξαναδοκιμαζω βρε απο δω βρε απο κει...τπτ.Τους παιρνω τηλ και τους ξεχεζω κανονικα!Ερασιτεχνες,ανευθυνοι,αγγραματοι,καραγκιοζηδες. Αυτο ειναι!!! Μα μου πηγαν να δικαιολογηθουν.Ο ενας στον αλλον τα ριχνε και ολοι μαζι στην αντιπροσωπια!Οι κλασσικοι ανευθυνοι Νεοελληνες..."Μα θα σας στειλουμε οσο το γρηγοροτερο δυνατον καινουργια καρτα δοκιμασμενη σας παρακαλω μη κανετε θεμα κλπ". Π-ΙΠΕΣ!!Και ερχομαστε στο τωρα 6 βδομαδες και κατι,και ακομα δεν εχω δει τπτ,η καρτα δεν εχει ερθει...Α ρε Ελλαδιτσα πως σε εχουν κανει ετσι.Ολα αυτα απο επαρχια παιδες,φυσικο να αργησει καπως δε λες οκ ΑΛΛΑ οχι και τετοια κοροιδια μες τα μουτρα!Τι νομιζουν?Οτι τους εχουμε αναγκη?!!Βρε ουστ!!! Απλα σας προειδοποιω ολους εσας που θελετε να κανετε μεγαλη παραγγελια απο το συγκεκριμενο online καταστημα το eshop.gr..ναι αυτο.ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ-ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ.Εγω προσωπικα δε θα ξαναγορασω.Αυτα και συγνωμη για το μακρυσκελες ποστ μου αλλα και για τον τονο μου.
outlaw Αύγουστος 22, 2005 Author #33 Αύγουστος 22, 2005 Είναι γεγονός οτι αυτά που λες ΓΙΝΟΝΤΑΙ και μάλιτα αποτελούν πάγια τακτική και μερικών μαγαζιών. Εγώ τουλάχιστον εκμεταλεύομαι την "online παραγγελία" σαν feature του E-shop για την διαδρομή των αγαθών απο αυτούς προς εμένα ενώ το αντίστροφο (κατα κανόνα για RMA) συνοδεύεται απο την αυτού εξοχότητα, την αφεντιά μου για τετ α τετ συνενόηση και διπλωματική κουβέντα με απότερο σκοπό το "να γίνει η δουλειά μας". Και όπως προανέφερα αυτό ισχύει για ΟΛΑ τα μαγαζιά. Εάν σου περιγράψω πρόσφατο RMA σε γνωστό κατάστημα της Μπόταση (που μετακομίζει και Στουρνάρα) θα πέσεις απο τα σύνεφα, οπότε μιας και όλοι έχουμε να περιγράψουμε απο μία τραγική ιστορία ή και μια όμορφη, καλύτερα ας χτίζουμε εμπειρίες και ας τις μοιραζόμαστε μεταξύ μας με σκοπό να αλληλοφυλάμε τα νότα μας.
htanso21 Αύγουστος 22, 2005 #34 Αύγουστος 22, 2005 Τι να πω... εγώ προσωπικά που τα περισσότερα πράγματα τα αγοράζω απο εκεί, ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα.
varelasj Αύγουστος 22, 2005 #35 Αύγουστος 22, 2005 Κι εγω απο eshop περνω αρκετα πραγματα μεχρι τωρα εχω παρει 3 δισκους μητρικες επεργαστη και αλλα τεσπα η μητρικη η msi τα εφτυσε μια μερα εκανα αμεσω rma και ειχα αλλη στα χερια μου γρηγορα και με την οθονη που ετυχε να χαλασει μετα απο 2 χρονια καπου που τεσπα δεν ειχα αποδειξη ο ιδιος ο λογιστης που μιλησα στο τηλεφωνο την εβγαλε και οταν πηγα ηρθε ο ιδιος και μου την εδωσε... Απλα σε εσενα μπορει να ετυχε ή να εισαι μητσωτακης (φτου φτου φτου) δεν ξερω τι παιχτηκε... Προσωπικα ικανοποιημενος απο eshop. Αν και αφου περιμενεις ακομα στειλε τους ενα mail με το link αυτο εδω του thread και πεστους ποιο ειναι το ποστ σου να διαβασουν τα παραπονα... Ισως σε εξυπηρετησουν αμεσα και καλυτερα αν εκαναν λαθος!
schumifer Αύγουστος 22, 2005 #36 Αύγουστος 22, 2005 Δυστυχώς στην after sales εξυπηρέτηση χωλαίνουν κάπως. Και όντως πρέπει το επιστρεφόμενο να συνοδεύεται μετά του φυσικού προσώπου που ενδιαφέρεται για τη χρήση του. 20 τηλέφωνα του 20λεπτου έκαστο (έχουν και βαρετή αναμονή, πολύ λίγα κομμάτια) για να καταφέρω ΡΜΑ επεξεργαστή.
yanni Αύγουστος 22, 2005 #37 Αύγουστος 22, 2005 Λέτε να χάλασαν τώρα που μεγάλωσαν? Τελευταία εμπειρία από RMA πριν 1 χρόνο. Τον δίσκο τον πήγα εγώ αλλά μου τον έστειλαν πίσω οι ίδιοι μέσα σε 15 μέρες με μόνη χρέωση τα μεταφορικά. No problemo.Πάντως για ηλεκτρονικό κατάστημα θεωρώ για τα πανηγύρια κάποιες περιγραφές προιόντων όπως π.χ. Sempron 754 με 333ΜΗz fsb π.χ. και εικονίτσες από socketA αλλά και π.χ. κάρτες γραφικών με χαρακτηριστικά.... DVDRW!!!!Πάντως υπάρχει και άλλη παράμετρος καλοκαιριάτικα και αυτή είναι της Γενικής ταχυδρομικής. Η μόνη φορά που είχε καθυστερήσει παραλαβή προιόντος από το e-shop ωφειλόταν στο ότι ήταν χριστούγεννα και ο αργοδρόμος της εν λόγο εταιρίας μάλλον δεν είχε όρεξη να κάνει όλα τα δρομολόγια.
Γιάννης_84 Αύγουστος 22, 2005 #38 Αύγουστος 22, 2005 Όχι παιδιά δε χάλασαν τώρα που μεγάλωσαν. Έχω πρόσφατη εμπειρία και για να μη σας τα πολυλογώ απλά επρόκειτο για δύο μνήμες εκ των οποίων η μία έβγαζε χιλιάδες λάθη στο memtest με το καλημέρα και ακλοκάριστη και την άλλη την υποψιαζόμουν απλά. Πήγα αυτοπροσώπως, περίμενα κάμποση ώρα και μου έδωσαν δύο ολοκαίνουριες μνήμες και έφυγα. Αυτό έγινε πριν από ένα μήνα το πολύ. Επίσης πριν από 3 βδομάδες περίπου τα ίδια με μια μητρική msi για την οποία έφταιγα εγώ. Εξυπηρέτηση τσακ μπαμ
WAntilles Αύγουστος 22, 2005 #39 Αύγουστος 22, 2005 1. Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν θα έχεις με το e-shop. Οι άνθρωποι είναι απλά σωστοί-εντάξει.2. Συγχαρητήρια. Πήρες την πιο προηγμένη x86(-64) μητρική του πλανήτη.
sa1901 Αύγουστος 22, 2005 #40 Αύγουστος 22, 2005 Ο Μιll όμως είπε ότι μένει στην επαρχεία. Οπότε αν το e-shop και το κάθε e-shop, τον αντιμετωπίζει σαν πελάτη διαφορετικής κατηγορίας επειδή δεν έχει την δυνατότητα να πάει ο ίδιος από το μαγαζί και να συννενοηθεί για το RMA, δυστυχώς γι΄αυτούς η πελατεία τους θα μειώνεται συνέχεια.Το θέμα του RMA από e-shop δεν είναι καινούριο νομίζω. Αν δες πας από εκεί να κάνεις την οποιοδήποτε αλλάγη επιτόπου, απλά περιμένεις...Εγώ πριν 6-7 μήνες έδωσα στο κατάστημα ένα UPS για RMA και μου έδωσαν καινούριο μετά από 28 μέρες. Και αυτό μετά από πολλά τηλεφωνήματα, ώρες (συνολικά) αναμονής στο τηλέφωνο, το e-mail δεν υπάρχει γι΄αυτό το μαγαζί παρά μόνο για να σου στείλουν τον αριθμό RMA. Και μένω στην Αθήνα, έτσι;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.