Jump to content

E-shop RMA

outlaw

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχει κανένας εμπειρία με το RMA με δαύτους? Πήρα μια DFI Lan Party πρίν απο κανα μήνα. Την είχα στο ντουλάπι τόσο καιρό και σήμερα που παρέλαβα τον επεξεργαστή και τα βαλα όλα επάνω....ανάβουν και τα 4 led με το πάτημα του κουμπιού (νεκρή με το καλημέρα).....

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply
Δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα....

Το e-shop ειναι γνωστο για την αριστη εξυπηρετιση του...

Ναι οι ανθρωποι ειναι οτι καλυτερο στην Ελλαδα . :)

θυμαμαι που λεγαμε για την 9800προ μηπως καηκε.

εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι θεμα καρτας?

ΥΓ μη βαλεις την 2x επανω :003:

Δεν είναι ώρα για χιούμορ.......:093:

Σοβαρά τωρα, είναι dead το board. Και χωρίς VGA δεν κάνει κίχ (4 leads of death επίσης)..... είναι το πιο άθλιο board που είχα ποτέ...κράτησε 0 μήνες 0 μέρες 0 ώρες 0 λεπτά. Έχω πολλααααααααααααα νεύρα. Μάλλον θα πρέπει να τους το πάω....που είναι ρε παιδιά το RMA του e-shop?

Φίλε μου οι ανθρωποι ειναι παρα πολυ καλοί,δεν το συζητάμε καθόλου.

Έχω πολλές προσωπικες εμπειρίες, μεχρι ολοκληρο το pc μου ζήτησαν και τους έστειλα πάνω για να το ελένξουν ολόκληρο διοτι είχε πρόβλημα η mobo.Φυσικά άλλαξαν οτι χρειαστικε χωρις κουβέντα και μου το έστειλαν οκ και γρήγορα.

Που να δεις κάτι αλλους που κάνουν έξι μήνες για μια μνημη και τελικα ακομα δεν εχει έρθει και ενάμιση μήνα για μία mobo

Και μενα μαλλον κλαταρησε το Pioneer moy 108. :( Πρεπει να κανω και εγω μια επισκεψη απο εκει. Ξερετε μεχρι τη ωρα ειναι ανοικτα?

Επείδή την πάτησα και εγώ έτσι και τελικά δεν έκανα λάθος , δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το σύστημα έξω από το κουτί για να βεββαιωθείς ότι δεν είναι από βραχυκύκλωμα.

Και μενα μαλλον κλαταρησε το Pioneer moy 108. :( Πρεπει να κανω και εγω μια επισκεψη απο εκει. Ξερετε μεχρι τη ωρα ειναι ανοικτα?

Tο service ειναι μεχρι τις 2,30...η γραμματεια μεχρι τις 3,30-4,00 ;)

Επείδή την πάτησα και εγώ έτσι και τελικά δεν έκανα λάθος , δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το σύστημα έξω από το κουτί για να βεββαιωθείς ότι δεν είναι από βραχυκύκλωμα.

Σήμερα την δοκίμασα χίμα στο κύμα πάνω σε αντιστατική με 1 ντιμάκι επεξεργαστή και κάρτα γραφικών μόνο.....πάλι τα 4 λεντάκια με το πάτημα του power και μετά σιγή. Η ΑΤΙ και ο επεξεργαστής είναι ΟΚ (να ναι καλά το παιδί που με βοήθησε στο να τα τεστάρουμε στο μηχάνημά του) και το ντιμάκι το ίδιο. Άρα η DFI ήταν doa απλά δεν το γνώριζα μέχρι εχθές.

Παρατηρήσαμε σήμερα τα εξής πάνω στην mobo. Αριστερά απο το socket και κάτω απο το south ήταν 3 αντιστάσεις και ένας κρύσταλος, αντίστοιχα, πασαλιμένα με μια πράσινη μυξοχλεμπόνα σαν μανώ νυχιών. Επίσεις στα mosfet κάτω απο τα dimm sockets υπήρχε κολλημένη μια αντιστασούλα στο ένα ποδαράκι του ενός mosfet και στην γείωση του διπλανού του. Μου μυρίζει μεταχειρισμένη μητρική ή απο RMA.

ωχ ό,τι να ναι σου έδωσαν αν είναι έτσι ....

ρε γ@μώτο δεν υπάρχει κανένα μαγαζί που να σου δίνει κατευθείαν από το κουτί τους τα προιόντα ????

Βασικά το βλέπω χαζό να ρισκάρει έτσι ένα κατάστημα το καλό του όνομα αλλά από την άλλη η δικιά μου μητρική μόλις την πήρα παρατήρησα μία γραμμούλα από στυλό σε ένα από τα χαρτάκια που είχε η μητρική κολλημένα πάνω της με ένα σειριακό αριθμό πάνω. Τι να πει κανείς???!!!

ωχ ό,τι να ναι σου έδωσαν αν είναι έτσι ....

ρε γ@μώτο δεν υπάρχει κανένα μαγαζί που να σου δίνει κατευθείαν από το κουτί τους τα προιόντα ????

Γιατι αποκλειεται...η μητρικη να εχει προβλημα εργοστασιακα???

Γιατι αποκλειεται...η μητρικη να εχει προβλημα εργοστασιακα???

Το πιο πιθανό είναι αυτό. Το είχα ξαναπεί και σε άλλο πόστ αλλά αυτή η μητρική είναι τρανσέξουαλ μετανάστης. Στο pcb γράφει made in taiwan (κακοσβησμένο με μαρκαδόρο) και απο πίσω χρυσαφί κίτσς-βλαχέ αυτοκολητάκι made in China. Υποπτεύομαι οτι είναι κάποια made in taiwan που πήγε για RMA στην Κίνα με πρόβλημα, εκεί σβήσανε το made in taiwan, του τεχνικού, καθώς απαύτωνε την γραμματέα του έπεσε το μανώ της καθώς καθάριζε με πάθος τον πάγκο (πάνω του βρισκόταν η DFI μου) με το ένα χέρι για να στρώσει την γραμματέα ανάσκελα και τελικά κατέληξε στην Ελλάδα και στα χέρια του outlaw. Όσο για το τι ευθύνες φέρει το e-shop, θα βγάλω συμπέρασμα αφού τους την πάω για RMA.

Ναι μαλλον ετσι εγιναν...ολα...ειναι το πιο λογικο....εξαλου........

και εγώ συμφωνώ πιο λογικό ακούγεται!λολ

αλλά η μητρική φαίνεται σαν mod-αρισμένη κάτι, π΄ρεπει να έκαναν διάφορα το αφεντικό με την γραμματέα

Εγω παντος οτι εχω αγορασει απο αυτο το μαγαζι μου εχουν βγει ''σκυλια''.

Απο τον καιρο και απο την χρηση εχουν αρχισει σιγα-σιγα να πεφτουν οι επιδοσεις τους.

Ειναι το καλυτερο μαγαζι για Ελλαδα.

Μια φορα και εγω που αγορασα κομματια να στησω ενα μηχανημα φιλου, η καρτα γραφικων, αν και του κουτιου, σφραγισμενη κλπ, ειχε προβλημα, τους πηραμε τηλεφωνο την πηγαμε και μας την αλλαξαν αμεσως.

Πολυ εξυπηρετικοι και ευγενικοι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.