libe Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2004 Ψάχνω απεγνωσμένα για προγραμματάκι για το tv tuner μου μια PixelView PlayTV Pro Ultra με το conexant 2388 chip,διότι το πρόγραμμα που ερχόταν μαζί με την κάρτα δεν είναι ιδιαίτερα καλό.Όποιος έχει βρεί τίποτα καλό τίποτα ας ενημερώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratis Νοέμβριος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2004 ρίξε μια ματιά στα powervcr της cyberlink και windvr της intervideo αν υποστηρίζουν την κάρτα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tefra1442169066 Νοέμβριος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2004 Και επαυξανω για το powervcr οταν ειχα καρτα τηλεορασης με conexant τσιπακι δεν θυμαμαι πιο ακριβως (ητανε μαρκας chronos ) δουλευε θαυμασια και ακομα και τωρα θα το χρησιμοποιουσα με την winfast αν δεν ειχα τηλεκοντρολ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2004 Και όπως πάντα μην ξεχνάμε και το DScaler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tefra1442169066 Νοέμβριος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2004 τι εγινε βγαλανε καμια εκδοση που να μην μισει τον υπολογιστη και να εχει μικρες απαιτησεις ? το παρατησα πριν πολυ καιρο .... χασιμο χρονου πιστευω εαν δεν θες να την παλεψεις για filmnet supersport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratis Νοέμβριος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2004 όντως το είχα ξεχάσει , τέλεια εικόνα αλλά χωρίς ήχο lol, σε μένα τουλάχιστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Νοέμβριος 6, 2004 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2004 WinDvr άμα έχεις λίγη μνήμη αλλιώς φόρτωσε εκεί το video studio να τα έχεις όλα πρόχειρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
libe Νοέμβριος 12, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2004 Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Νοέμβριος 20, 2004 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2004 Επειδη εχω τιν ιδια καρτα φιλε μου θα σου ελεγα να βαλεις το DScaler. Εγω εχω το DScaler - version 4.1.11What's new (since 4.1.10):Nothing new What's ImprovedMore Fixes for audio with CX2388x cards Fixes for some XP2 audio bugs with with bt8x8 cards A few other minor bug fixes What's Experimental: PowerStrip modeline option when changing resolution in the full screen mode DirectShow support for tuners and file Skins & Toolbar Timeshift Resolution changing Colorimetry filter DScope video filter παρε κ μια help: (μολις το κανεις instal πηγενε στα DScaler settings/cx2388x advanaced/stop conexant driver while DScarel is running και απενεργοποιησετο.)το προγραμμα δουλευει τελεια. εγω εφτιαξα κ ενα com remote και με το slycontrol δουλευω ολο το pc και το dscaler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Νοέμβριος 20, 2004 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2004 Προτεινω το windvr αν παιζει με την καρτα σου το θεωρω κορυφη στη δικια μου παντως κανει θαυματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάρτιος 23, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 παιδιά πήρα την leadtek tv2000 xp expertπως μπορώ να δω φιλμνε-τ?έχει τσιπάκι cx2388x αλεξισφαιρος εσύ πιάνεις φιλμνε-τ?αν ναι πως??? περιμένω πμ σουευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 23, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Δεν μπορείς. Εκτός και αν βγήκε κανένα νέο πρόγραμμα που να το υποστηρίζει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.