Jump to content

ATi Radeon X800Pro@XT Mod nonViVO-Πετυχαίνει τελικά?

Gabriel7

Recommended Posts

Kαλησπέρα,

Έχω εδώ και κάνα 3μηνο την Asus X800Pro non Vivo,από επιδόσεις σκίζει δε λέω,αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω το κάτι παραπάνω.

http://www.pcunleash.com/bbs/zboard.php?id=MyItemReview&page=1&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=26

Διαβάζοντας οδηγίες από εδώ δοκίμασα να τη κάνω XT αλλά δε πέτυχε.

Έχει πετύχει σε κανένα άλλο που το έχει δοκιμάσει (Εννοείται nonVIVO).

Η δική μου είναι.

Asus AX800 Pro/256MB GDDR3 Samsung 2.0ns Νon Vivo

Πέρασα το bios για XT(όχι XT PE γιατί είναι ασταθής σε τέτοιες συχνότητες) και την αναγνωρίζει σαν XT (Παρόλο που έχει bios lock η Χ800 γενιά)

ένωσα τις επαφές που αναφέρεται στο Link με αγώγιμο βερνίκι αλλά τζίφος...

12 Pipes στο Atitool.

Έχει πετύχει κάτι κάποιος?

• 4 weeks later...

Όπως γνωρίζεις ήδη Gabu-san, η δικιά μου είναι πλέον XT-PE :)

Πρόκειται για μία GeCube X800 Pro 256MB non-VIVO, με Samsung 2.0ns μνήμες.

Εβδομάδα παραγωγής 0416.

Περάσαμε σήμερα το mod... λίγο ξύσιμο τις επαφές, ένωση με silver lacquer και το ATi Tool έδειξε με την πρώτη 16 pipes :) Όσοι έχετε τέτοια κάρτα δείτε μήπως είστε στην καλή εβδομάδα, αυτή που αναφέρω αγράστηκε από Πλαίσιο το καλοκαίρι

Στο μηχάνημα του Gabu-san δούλεψε σταθερότατα στα 530/560 και "πάτησε" τα 75000 Αquamarks και 5600 3DMark05. Μόλις την τοποθετήσω στο υδρόψυκτο θα δοκιμάσω και για παραπάνω ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.