Gabriel7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2004 Kαλησπέρα,Έχω εδώ και κάνα 3μηνο την Asus X800Pro non Vivo,από επιδόσεις σκίζει δε λέω,αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω το κάτι παραπάνω.http://www.pcunleash.com/bbs/zboard.php?id=MyItemReview&page=1&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=26Διαβάζοντας οδηγίες από εδώ δοκίμασα να τη κάνω XT αλλά δε πέτυχε.Έχει πετύχει σε κανένα άλλο που το έχει δοκιμάσει (Εννοείται nonVIVO).Η δική μου είναι.Asus AX800 Pro/256MB GDDR3 Samsung 2.0ns Νon VivoΠέρασα το bios για XT(όχι XT PE γιατί είναι ασταθής σε τέτοιες συχνότητες) και την αναγνωρίζει σαν XT (Παρόλο που έχει bios lock η Χ800 γενιά)ένωσα τις επαφές που αναφέρεται στο Link με αγώγιμο βερνίκι αλλά τζίφος...12 Pipes στο Atitool.Έχει πετύχει κάτι κάποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narayan1442169075 Νοέμβριος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Όπως γνωρίζεις ήδη Gabu-san, η δικιά μου είναι πλέον XT-PE Πρόκειται για μία GeCube X800 Pro 256MB non-VIVO, με Samsung 2.0ns μνήμες. Εβδομάδα παραγωγής 0416. Περάσαμε σήμερα το mod... λίγο ξύσιμο τις επαφές, ένωση με silver lacquer και το ATi Tool έδειξε με την πρώτη 16 pipes Όσοι έχετε τέτοια κάρτα δείτε μήπως είστε στην καλή εβδομάδα, αυτή που αναφέρω αγράστηκε από Πλαίσιο το καλοκαίρι Στο μηχάνημα του Gabu-san δούλεψε σταθερότατα στα 530/560 και "πάτησε" τα 75000 Αquamarks και 5600 3DMark05. Μόλις την τοποθετήσω στο υδρόψυκτο θα δοκιμάσω και για παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.