Jump to content

VGA WATER BLOCK

spc

Recommended Posts

Έχει δοκιμάσει κανείς το ZM-GWB1 vga water block της Zalman με κάρτα επιπέδου 6600;

Ξέρω ότι γενικά είναι μάπα αλλά ψάχνω για κάτι απλό και κατά τον απλούστερο δυνατό τρόπο συμβατό με το reserator 1.

Το έχω στην 6800GT σε ultra χρονισμούς, και παρόλο που έχω και τον prescott στο κύκλωμα η θερμοκρασία της κάρτας μένει στους ανεκτούς 58βαθμούς μετά από gaming. Εντάξει δεν είναι για να κρυώσεις το σύμπαν αλλά τη δουλειά του γιαυτό που είναι την κάνει καλά.

σε είχα σκεφτεί ως πιθανό χρήστη αλλά έχοντας υπόψιν αυτό:

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/zalman-reserator_6.html

δεν πίστευα να αντέχει την 6800 GT @ ULTRA

58 ακούγονται μία χαρά, οπότε δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα για 6600 (ούτε καν GT)

Όχι παράλληλα, σε σειρά. Το κύκλωμα είναι reserator->cpu->gpu->reserator. Σιγά μη χώραγαν στο SFF και διακλαδωτήρες για να τα κάνω παράλληλα :hehe: ’σε που το παράλληλο για να στηθεί σωστά θέλει χρόνο, μετρήσεις, δοκιμές.. και μπορεί και να μη δουλέψει και καλά.

Το GWB1 σε σειρά με Πρέσκοτ (αλήθεια τι συχνότητα; ) και GT@ULTRA στους 58;

Μία χαρά μου κάνει!

’ντε ελπίζω των Φώτων να μπει πακέτο με το reserator στο HTPC και να γίνει η προβολή του lotr

ΥΓ 1. Αν πάρει φωτιά η GPU μου, ξέρεις: RMA στου DJ (κάνει και ρίμα :D )

ΥΓ 2. ’ντε να δεχτούμε ότι το reserator δεν χώρεσε στο SFF (οριακά υποθέτω :p) αλλά ολόκληρος admin βρε παιδί μου μία παράλληλη δεν μπορούσες να κάνεις; :D

χαχαχαχα είχα παιδευτεί αρκετά στο παρελθόν με τα παράλληλα και η αλήθεια είναι ότι δεν έμεινα ικανοποιημένος οπότε δεν ασχολήθηκα με το zalman. Ο Prescott είναι 3άρης και παίζει 3.75 με 1.4v. Μετά από 10 μέρες full load (ναι αλήθεια δούλευε 10 μέρες full load) o cpu έφτασε και έμεινε στους 64, με το νερό να είναι στους 50 βαθμούς.

Υπό νορμάλ συνθήκες λειτουργίας δουλεύει περίπου στους 52-54 βαθμούς το τσιπάκι, σύμφωνα πάντα με το monitor της μητρικής.

Αρχική απάντηση από DJD

. Ο Prescott είναι 3άρης και παίζει 3.75 με 1.4v. .

Καλά εγώ ο καημένος φοβόμουνα τον 3.2 (presc) και την 6600 (για την 6600 βασικά) και εσύ το δουλεύεις 3.75 με 6800 ultra σε σειρά;

Βρε Κώστα μιλάμε πάντα για την GWB1 της Zalman (που είναι μία τρύπά όλη κι όλη) έτσι;

’ντε να δούμε αν θα κάνει και ο adaptoρας της Thermalright για 775 με το resarator (Μ/Β - CPU είναι 775)..... (αλήθεια το έχει δοκιμάσει κανείς εκτός στις XP 90/120; εκ πρώτης φαίνεται να θέλει λίγο ''δουλίτσα'' η βάση)

Αρχική απάντηση από spc

Βρε Κώστα μιλάμε πάντα για την GWB1 της Zalman (που είναι μία τρύπά όλη κι όλη) έτσι;

Ναι για αυτό το πράμα μιλάμε..

Και μια (άθλια) φώτο (συγνώμη για την ποιότητα αλλά είναι από μια άθλια webcam)

post-23-1416071496,0907_thumb.jpg

τα μπλοκ αξιζουν αν σκευτεις οτι σου δινει και 2 μεσα....κανει καλη δουλεια για αυτο που ειναι(απλο αλουμινιο με μια τρυπα στη μεση...!!!!!!)αυτο που περισσευει ισως να μπορεις να το βαλεις σε τσιπσετ,εχει και τα ραμσινκς μεσα...(10 ευρω κανουν αυτα απο μονα τους)

Επισης djd δοκιμασε να βαλεις εναν 12αρη στο ΖΑΛΜΑΝ...με 7.5 ευρω η 15(αν βαλεις 2) ριχνεις αρκετα την θερμοκρσια χωρις να χασεις την ησυχια!

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

Επισης djd δοκιμασε να βαλεις εναν 12αρη στο ΖΑΛΜΑΝ...με 7.5 η 15(αν βαλεις 2) ριχνεις αρκετα την θερμοκρσια!

Το σκεφτόμουν και το συζήταγα με τον Κοπρίτη, αλλά βαρέθηκα και το παράτησα.. Ήθελα να του βάλω ένα κυλινδρικό πλέξυ, με έναν 12άρη πάνω κι ένα κάτω.. αλλά... :yawn:

Αρχική απάντηση από DJD

Ήθελα να του βάλω ένα κυλινδρικό πλέξυ, με έναν 12άρη πάνω κι ένα κάτω.. αλλά... :yawn:

παρακαλώ όπως ανατρέξετε στα πρακτικά παλαιότερων θεμάτων του φόρουμ για την πιστοποίηση της προέλευσης αυτής της ιδέας... αλλιώς θα ααναγκαστώ να κινηθώ νομικά για την υπεράσπιση των πνευματικών μου δικαιωμάτων...:p:P

οχι ρε σ..εχει το πλαισιο κατι 12αριδες glacial tech στα 7.5 ευρω αθορυβους....μαματους λεμε...εγω εχω 2 τωρα πανω και δουλευει κρυος ο cpu!Ανοιγει 16 βαθμους(δηλαδη 24).Εχω και αλλους 2 που καθονται.Το πλεξυ που λες ειναι κυριλε:D εγω θα φτιαξω ενα ξυλινο stand και θα βαλω 2 ανεμιστηρες αντιδιαμετρικα(2 απο την μια 2 απο την αλλη),θα το βαψω και μπλε και δεν θα μασαει...

Ακου και αυτο...μια μερα ειχα ξεχασει να ανοιξω την αντλια και ανοιξα το πσ!Εμεινε ανοιχτο 15 λεπτα στα win και μολις γυρναω βλεπω 32!Λεω γουατ δε φακ??Και μολις κοιταξα κατω το καταλαβα...:;

ο cpu ειναι ενας 1.8Α@2.8 με 1.62 volt

μιας και το συζητάμε εδώ (ξέρω ότι έχει συζητηθεί σε άλλο thread):

ξέρει κανείς αν υπάρχει σε Ελλάδα έτοιμο κιτάκι για να ανοίγει αυτόματα η αντλία μαζί με το pc (ξέρω πως γίνεται και ότι είναι απλό - ρωτάω απλώς αν υπάρχει κάτι έτοιμο και compact/μαζεμένο);

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

μονο αυτο που δινει η asetec εχει 30 ευρω και λεγεται control unit

Thanks.

Τόσο καιρό κάτω από την μύτη μου δεν το είχα πάρει χαμπάρι (δεν το είχα ψάξει και ιδιαίτερα βέβαια.)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.