Jump to content

Αποριες για W/C

morfeas-dsl-

Recommended Posts

Αν κρίναμε τα επίπεδα δυσκολίας των διαφόρων τρόπων ψύξης με βάση το συγκεκριμένο thread, να είσαι σίγουρος ότι όλοι θα ψύχαμε τους επεξεργαστές μας με βεντάλια....

Μην το βάζεις κάτω από τόσο νωρίς :)

Χεχε! Φυσικο επακολουθο οποιου διαβασει το λινκ και δεν εχει ξανασχοληθει με υδροψυξη!

Παντως εχω την msi k8neo2 platinum, και απο οτι θα ειδες και εσυ δεν ειναι συμβατη με τις κορυφαιες ψυκτρες, οποτε μπορω να παρω zalman 7000cu ή xp90

Αρχική απάντηση από RootX

Μην το βάζεις κάτω από τόσο νωρίς :)

Αυτο λεγανε ολοι και στον jimK. Παντως τα καταφερε. Μπορουμε να το γυρισουμε σε ταινια. Θα τελειωνει με τις τελευταιες λεξεις του jax7480 ,μιας και αυτος απαντησε τελευταιος στο thread

"Ειχε χρωμα χρυσαφι. Μαλλον σκουρο κιτρινο ή κατι τετοιο. Παντως πρασινο δεν ηταν."

The end :tomato: :tomato:

• 1 month later...
Αρχική απάντηση από RootX [03-01-2005 16:40]

Το zalman σε απόδοση, είναι τόσο καλό όσο μία καλή αερόψυξη.... ακριβότερο από την καλή αερόψυξη, αλλά αθόρυβο και όταν λέμε αθόρυβο, εννοούμε αθόρυβο.

εδω και καιρο σκεφτομαι να βαλω WaterCooling στο PC μου ... αλλα εχω καποιες αμφιβολιες... :unsure::confused:

και ποιον σκεφτηκα? το TheLab σκεφτηκα! :woot:

λεπον, βασικα το προβλημα μου ειναι ο θορυβος! Εχω το συστημα που βλεπετε κατω με συνολικα 7fans!

2 Antec 80αρια πισω στο case

1 του A64 3200+

2 του Dual Fan Gold Qtec 550W

1 80αρι @ 1000rpm στο πλαι στο case ( θελω και fan με blue Led τρομαρα μου... )

1 της 6800GT

οπως καταλαβαινετε παρα του Cool'n'Quiet και των υπολοιπων προσπαθειων που εκανα να μειωσω τις στροφες στα ανεμιστιρια ο θορυβος ειναι ενοχλητικος... Δλδ το PC κλεινει παντα οταν κοιμαμαι!

αν λοιπον παω και τα σκασω τα 200 να παρω το ZALMAN FANLESS WATER COOLER απο το ΠΛΑΙΣΙΟ ( http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1039&Nav_Section_Id=1039&Catalog_Id=1&Product_Id=190084&Merchant_Id=1&sts_cid=3 ) τι μπορω να γλυτωσω απο τα fans? Υπαρχει περιπτωση να δω οντως αθορυβο συστημα!!?? :wassat:

( να μπορω επιτελους να κοιμαμαι και η ADSL να ... εργαζεται ;) )

Απο θερμοκρασιες τωρα παντως νομιζω μια χαρα ειμαι. ( σε idle 35 CPU | 32 case )

thanx in advance :help:

ΥΓ , sry αν απανταω σε λαθος thread

Εγώ λέω να την ψάξεις λίγο περισσότερο. Custom υδρόψυξη με μπλόκ και σε gpu. H 6800gt που έχεις θα ανέβει πολύ πάνω από ultra με νερό. Αυτά που μου έρχονται γρήγορα στo μυαλό είναι μπλοκς από 11, ψυγείο transit, αντλία eihem 1250, λάστιχα ότι θες, ένα τάπερ :D και 2 ήσυχους 12άρηδες

Αρχική απάντηση από georgesod

Εγώ λέω να την ψάξεις λίγο περισσότερο. Custom υδρόψυξη με μπλόκ και σε gpu. H 6800gt που έχεις θα ανέβει πολύ πάνω από ultra με νερό. Αυτά που μου έρχονται γρήγορα στπ μυαλό είναι μπλοκς από 11, ψυγείο transit, αντλία eihem 1250, λάστιχα ότι θες, ένα τάπερ :D και 2 ήσυχους 12άρηδες

χμμμ

δε ξερω αν καταλαβες οτι απευθηνεσαι σε εναν ΑΣΧΕΤΟ απο WaterCooling. Νομιζω οτι αν παρω κατι ετοιμο ( οπως αυτο του ΠΛΑΙΣΙΟΥ ) θα καταφερω να το στησω ανετα ,αλλα να κανω Custom υδρόψυξη δε το βλεπω. Αν εχεις να προτεινεις συγκεκριμενα εξαρτηματα που να μπορω να βρω θα με βολευε πολυ περισσοτερο ( στο Ηρακλειο Κρητης μενω αλλα αν αξιζει τον κοπο τα παραγγελνω και απο κανα γνωστο μαγαζι ).

η 6800GT ακομη ειναι μια χαρα, οταν χρειαστει να γινει Ultra θα πραξω αναλογα ;)

Και ρωταω εγω τωρα , αν μπορεσω να βαλω WaterCooling σε CPU και GPU , και βαλω passive πχ στις μνημες , θα χρειαζομαι παλι τοσα ανεμιστηρια για το case?? Ετσι κι αλλιως στο δωματιο πανω απο 30C δεν εχει... :wassat:

Φιλε Blackjim κ εγω θα προτεινα για custom...κ εγω ασχετος ημουν, αλλα custom εφτιαξα...

Τωρα αν νομιζεις πως δεν θα μπορεσεις να το κανεις σωστα, παρε το Zalman για να μαθεις, και μετα το πουλας και παιρνεις αλλο...

Αν δεν σε ενδιαφερει και πολυ το o/c αλλα περισσοτερο η ησυχια, το zalman ειναι ισως το καλυτερο με βαση τα δεδομενα που δινεις...

Αν το βαλεις σε CPU/GPU και passive στα υπολοιπα{μνημες, nbridge} δεν δονιμζω να χρειαστεις ανεμιστηρια...

Αν εχεις τα 200 και δεν θες κατι custom, σε ενδιαφερει περισσοτερο η ησυχια και οχι το O/C μπορεις να παρεις το zalman που ειναι οτι καλυτερο για αυτο που σχεδιαστηκε...ησυχο και απευθυνεται στους entry level χρηστες....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.