Jump to content

Αποριες για W/C

morfeas-dsl-

Recommended Posts

Παιδια ειμαι ασχετος με το θεμα αλλα εχω πολλες αποριες, που προφανως για πολλους θα ειναι παιχνιδακι.

Το να φτιαξεις ενα συστημα με water cooling ψυξη ειναι δυσκολο? Κοιταω πχ στο πλαισιο και αν καταλαβα καλα χρειαζεται καποιος ενα water cooler και δυο blocks?

Εχω και αλλες αποριες αλλα σιγα σιγα!

Η βασικη μου απορια ειναι πλεον αν καποιος πρεπει να τολμισει να στησει ενα συστημα μονος του ή αν πρεπει αν απευθυνθει σε καποιον που ξερει.

Επισης κοιτωντας το συστημα της zalman βλεπω οτι καποια site αναφερονται σε πολλη καλη ψυξη ολου του συστηματος ενω καποια αλλα εκφραζουν δυσαρεσκεια για την ψυξη της gpu.

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

Επισης κοιτωντας το συστημα της zalman βλεπω οτι καποια site αναφερονται σε πολλη καλη ψυξη ολου του συστηματος ενω καποια αλλα εκφραζουν δυσαρεσκεια για την ψυξη της gpu.

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=10667

Σαφώς και μπορεί κάποιος να το στήσει μόνος του... λίγο διάβασμα να ρίξει και να κάνει και ένα thread με τις απορίες του, πιστεύω ότι θα τα καταφέρει μια χαρά...

Εδώ ο JimK το έστησε :hehe: :hehe:

Το zalman σε απόδοση, είναι τόσο καλό όσο μία καλή αερόψυξη.... ακριβότερο από την καλή αερόψυξη, αλλά αθόρυβο και όταν λέμε αθόρυβο, εννοούμε αθόρυβο.

Αρχική απάντηση από RootX

αλλά αθόρυβο και όταν λέμε αθόρυβο, εννοούμε αθόρυβο.

Λεει στο λινκ πως

"The Reserator 1 from Zalman has a very specific goal, and it performs it perfectly well. If you are looking to cool your high end CPU and video card without the use of noisy fans AT ALL, then you HAVE to consider it.

At around $200, it is certainly not a small purchase. However keep in mind that it is compatible with pretty much every CPU and video card you could throw at it, and you can probably use it for years to come. And if you are building a silent home theatre PC, there really is no other option that performs this well"

Αλλα επισημαινει πως δεν ειναι 100% αθορυβο και πως "δε γινεται αντιληπτο εφοσον ακουτε μουσικη ή βλεπετε τηλεοραση"

Αρχική απάντηση από chros26_

ασε που στην Κοζανη δεν ξερω και καναν αλλο με υδροψυξη....

Ειδικά στην Κοζάνη είναι ένας από τους πρώτους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με την υδρόψυξη στους υπολογιστές στην Ελλάδα :hehe:

Tip1: Γράφει και στο TheLab..:p

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 16:42]

Μην δωσει κανεις το λινκ...γιατι θα καταληξει να αγορασει καμια καλη ψυκτρα... :p

{ρουφιανος mode on} ρε που το χω το λινκ που το χω..................................Α!!!!!το βρηκα......{ρουφιανος mode off}

:whistling

:devil: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=886&highlight=jimk :devil:

:nerd:

Αρχική απάντηση από DJD

Ειδικά στην Κοζάνη είναι ένας από τους πρώτους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με την υδρόψυξη στους υπολογιστές στην Ελλάδα :hehe:

Tip1: Γράφει και στο TheLab..:p

ποιος??????????????

Αρχική απάντηση από chros26_

ποιος??????????????

Προτεινω ο συγκεκριμενος χρηστης να μπαναριστει απο το φορουμ με την αιτιολογια της ασεβειας προς τους administrators. :bye: :bye: :bye:

[Ρουφ ον] .38-.45 [/Ρουφ οφ]

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

Πω κοιτωντας τι τραβηξε ο JimK νομιζω δεν προκειται ποτε να βαλω υδροψυξη!

Ακους εκει "κουνα το να φυγει ο αερας"!

Και να πεις οτι δεν το ειπα......Αφου το ειπα ξεκαθαρα...ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ.

Εγω παντως ειμαι υπερ της καλης αεροψυξης..τουλαχιστον ΟΤΑΝ προκειται για Athlon 64.

Δεν ριχνεις και μια ματια εδω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.