unseen Απρίλιος 9, 2008 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 Δεν υπαρχει black edition σε intel. Extreme edition υπαρχει. Οι conroe ειναι ολοι ξεκλειδωτοι προς τα κατω πχ 9,8,7,6. Οχι μονο 9 & 6.Google πριν απαντησουμε ετσι για σιγουρια αν θελουμε η γνωμη μας να μετραει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Απρίλιος 9, 2008 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 αυτό εννοούσε 9-6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chinomontana Απρίλιος 9, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 Το διορθωσε ρε εσυ, black edition ελεγε Που ειναι για τους AMD! :039: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Απρίλιος 9, 2008 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 σου έστειλα και mail κανε και ένα add msn yiancar@yahoo.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
chinomontana Απρίλιος 9, 2008 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 ok φιλε σε εκανα! Τhnks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chinomontana Απρίλιος 18, 2008 Author #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Το λοιπον θα ξεκινισω σιγα σιγα να ρωτω με το οτι εμα8α μεχρι τωραΠρωτα θα κανω disable ολα τα spectrrum, θα κλειδωσω PCI στα 100 Mhz, PCI Sync 33.3 Mhz, και θα βαλω τις μνημες 1:1 απο 2:3 που ειναι τωρα.Θα αφησω πολλαπλασιαστη στα 9Χ γιατι μονο μεχρι τα 3.2 Ghz θελω να παω.Θα ανεβαζω 20-20 γιατι εμενα λεει 1066 και οχι 266 που θα ανεβαζα 5-5????Tα voltage vcore, nb, sb, ram, να τα αφησω στο Auto? Ή πρεπει να βαλω καπιο standard voltage????Helpppppp!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Απρίλιος 19, 2008 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 Το λοιπον θα ξεκινισω σιγα σιγα να ρωτω με το οτι εμα8α μεχρι τωραΠρωτα θα κανω disable ολα τα spectrrum, θα κλειδωσω PCI στα 100 Mhz, PCI Sync 33.3 Mhz, και θα βαλω τις μνημες 1:1 απο 2:3 που ειναι τωρα.Θα αφησω πολλαπλασιαστη στα 9Χ γιατι μονο μεχρι τα 3.2 Ghz θελω να παω.Θα ανεβαζω 20-20 γιατι εμενα λεει 1066 και οχι 266 που θα ανεβαζα 5-5????Tα voltage vcore, nb, sb, ram, να τα αφησω στο Auto? Ή πρεπει να βαλω καπιο standard voltage????Helpppppp!!!!!Πρέπει να άλλαζεις χείροκίνητα το ρεύμα στον επέξεργαστη αφού θέλεις να βγείς στα 3.2 θα άλλαζεις το ρεύμα μέχρι να δείς που είσαι stable λόγικα δεν θα πρεπεί να βγεις πάνω από 1.26 άλλα έξαρτάται και απο τον του επεξεργάστη σου Υ.Γ. Το 1.26 θα ήταν το μαξιμουμ που νόμιζω ότι θα έπρεπε να μπεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
chinomontana Απρίλιος 20, 2008 Author #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2008 Καποια ποιο συγκεκριμενη απαντηση στις ερωτησεις μου?Καποιος ειδικος στο θεμα παρακαλω?Αρχισα να ψιλοκουραζομε να παρω μια απαντηση σε αυτα που ρωτω μια φορα ρε παιδια!Σε overclocking forum δεν ειμαι?????????Γυρευω αστροναυτη σε μοναστηρι??????????????Ελεος!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Απρίλιος 20, 2008 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2008 Καποια ποιο συγκεκριμενη απαντηση στις ερωτησεις μου?Καποιος ειδικος στο θεμα παρακαλω?Αρχισα να ψιλοκουραζομε να παρω μια απαντηση σε αυτα που ρωτω μια φορα ρε παιδια!Σε overclocking forum δεν ειμαι?????????Γυρευω αστροναυτη σε μοναστηρι??????????????Ελεος!!!!!Φίλε μου δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να απαντήσει στο θέμα σου.Δεν είναι κανενός δουλειά το να απαντάει κάποιος στις ερωτήσεις σου.Αυτοί που σου απαντάνε να τους σέβεσαι γιατί ξοδεύουν τον ελεύθερο τους χρόνο για εσένα και μοιράζονται μαζί σου τις γνώσεις τους που πολλές φορές απέκτησαν με πολύ κόπο και χρόνο.Δεν υπάρχει κάποια συνταγή στο overclocking που την δίνουμε έτοιμη και πέτυχε.Ακόμα και σε ίδια κομμάτια υπάρχουν τρελές διαφορές.Κοίτα να μάθεις την διαδικασία και να την εφαρμόσεις όσο καλύτερα μπορείς.Εμείς εδώ είμαστε μετά.Αλλά κοίτα να διορθώσεις λίγο την συμπεριφορά σου γιατί έτσι απωθείς τους άλλους από το να σου απαντήσουν.Το αν άρχισες να κουράζεσαι είναι δικό σου θέμα.Κι εγώ άρχισα να κουράζομαι με εσένα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Απρίλιος 20, 2008 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2008 Αλλά κοίτα να διορθώσεις λίγο την συμπεριφορά σου γιατί έτσι απωθείς τους άλλους από το να σου απαντήσουν.Το αν άρχισες να κουράζεσαι είναι δικό σου θέμα.Κι εγώ άρχισα να κουράζομαι με εσένα....Αυτό είναι... Ακριβώς ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.