messinios1442169081 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2004 ΛΕΩ ΝΑ ΜΕΤΑΠΙΔΗΣΩ ΣΕ 64bit.Τι γνωμη εχετε για την mobo gigabyte K8VT800PRO??ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ o/c? :117: Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Νοέμβριος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2004 Οι gigabyte ειναι απο τις πιο αξιοπιστες και ποιοτικες κατασκευες μητρικων...Αλλα δεν ειναι για o/c...Προσωπικα δεν θα επερνα ποτε μια τετοια μητρικη εαν ηθελα να κανω σωστο o/c...Γιατι δεν κοιτας κατι σε abit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrismist Νοέμβριος 4, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2004 Μια χαρα ειναι αλλα οχι για o/c.. αν θες καλο mobo για o/c (ειδικα αν εχεις καρτα ΑΤΙ ή s-ata HDD'S) κοιτα προς nforce 3 Chipset λογω pci-lock. Προτεινομενες (κατα τη γνωμη μου παντα) Asus k8n / k8n-e deluxe και MSI K8N Neo Platinum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrismist Νοέμβριος 4, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2004 Α.. να διευκρινισω εδω οτι δεν ειναι η gigabyte που θα σε εμποδισει στο ο/c αλλα το via chipset που εχει η συγκεκριμενη... Εγω παλια οταν ειχα gigabyte με 865PE chipset (Intel πλατφορμα) πηγαινε μια χαρα στο ο/c, και επισης ακουγονται καλα λογια για τις gigabyte με nforce chipsets (AMD πλατφορμα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Νοέμβριος 4, 2004 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2004 Εγω πιστευω πως γενικα δεν κανουν οι gigabyte καλο o/c...Διοτι πολυς κοσμος εχει παραπονεθει σχετικα με το o/c...και με 865PE chipset...οτι δεν ειχε καλα αποτελεσματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrismist Νοέμβριος 4, 2004 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2004 Ειχα ακουσει κι εγω διαφορα.. εγω παντως με τον 2,8 ημουν στα 3,5 ghz prime stable με την gigabyte.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetmanR5 Νοέμβριος 4, 2004 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2004 και εγω δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος απο το 865!δεν πηγαινε μια στο οβερκλοκ και οσο ρευμα κια αν του εχωνα!γι'αυτο αν θες να κανεις οβερκλοκ παρε asus ή abit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.