Jump to content



ATHLON 64


messinios1442169081

Recommended Posts

Οι gigabyte ειναι απο τις πιο αξιοπιστες και ποιοτικες κατασκευες μητρικων...

Αλλα δεν ειναι για o/c...Προσωπικα δεν θα επερνα ποτε μια τετοια μητρικη εαν ηθελα να κανω σωστο o/c...

Γιατι δεν κοιτας κατι σε abit?

Μια χαρα ειναι αλλα οχι για o/c.. αν θες καλο mobo για o/c (ειδικα αν εχεις καρτα ΑΤΙ ή s-ata HDD'S) κοιτα προς nforce 3 Chipset λογω pci-lock. Προτεινομενες (κατα τη γνωμη μου παντα) Asus k8n / k8n-e deluxe και MSI K8N Neo Platinum.

Α.. να διευκρινισω εδω οτι δεν ειναι η gigabyte που θα σε εμποδισει στο ο/c αλλα το via chipset που εχει η συγκεκριμενη... Εγω παλια οταν ειχα gigabyte με 865PE chipset (Intel πλατφορμα) πηγαινε μια χαρα στο ο/c, και επισης ακουγονται καλα λογια για τις gigabyte με nforce chipsets (AMD πλατφορμα).

Εγω πιστευω πως γενικα δεν κανουν οι gigabyte καλο o/c...

Διοτι πολυς κοσμος εχει παραπονεθει σχετικα με το o/c...και με 865PE chipset...οτι δεν ειχε καλα αποτελεσματα...

Ειχα ακουσει κι εγω διαφορα.. εγω παντως με τον 2,8 ημουν στα 3,5 ghz prime stable με την gigabyte..

και εγω δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος απο το 865!δεν πηγαινε μια στο οβερκλοκ και οσο ρευμα κια αν του εχωνα!γι'αυτο αν θες να κανεις οβερκλοκ παρε asus ή abit!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.