vayper Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2004 Καλησπερα.Εχω τον παραπανω εκτυπωτη και μου παρουσιαζει προβλημα.Οταν του παταω εκτυπωση ανοιγει το παραθυρο που δειχνει τηνπροοδο του αρχειου και παραμενει εκει χωρις να κανει τιποτα.Επισης αναβοσβηνει το λαμπακι της παροχης ρευματος.Τι μπορει να φταιει????Βοηθηστε με γιατι ειναι για την κοπελια :061: :061: και αν δεν το παω σημερα θα με τρελανει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopas1442169067 Νοέμβριος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2004 Δοκίμασες να τον συνδέσεις σε άλλο υπολογιστή? Μετά αρχίζεις απεγκατάσταση, καινούργιους drivers, δοκιμή άλλης θύρας usb και τα σχετικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vayper Νοέμβριος 4, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2004 Oλα τα δοκιμασα αλλα το λαμπακι ακομα αναβοσβηνει.Μπηκα στο σιτε της ΗΡ και λεει οτι αν αναβοσβηνει στελνει δεδομενα στον εκτυπωτη.Ομως αυτο αναβοσβηνει συνεχεια.Τι μπορει να φταιει???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Νοέμβριος 4, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2004 Xμ...ενοεις εκει μου σου διχνει και τα μελανια.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Νοέμβριος 4, 2004 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2004 Για τσεκαρε γιατι κατι εχει παρει το αφτακι μου για ιο...ο οποιος δεν αφηνει τα δεδομενα να πανε στον εκτυπωτη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vayper Νοέμβριος 4, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2004 Οχι ιος δεν υπαρχει.Παντως τωρα αναβοσβηνει για λιγο οταν παταω εκτυπωση και μετα σβηνει.Αλλα δεν εκτυπωνει.:074: :074: Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Νοέμβριος 4, 2004 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2004 Xμ....τοτε αλλαξε drivers...reinstall...κλπ....αν δεν διορθωθει βλεπουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Νοέμβριος 4, 2004 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2004 Άλλαξε τις ρυθμίσεις του εκτυπωτή και του spooler και δώσε να τυπώνει κατευθείαν στον εκτυπωτή και γενικά δοκίμασε όλες τις περιτπώσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodyHeaven Νοέμβριος 4, 2004 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2004 Ακούς μήπως κανένα περίεργο ήχο? Στον λέω αυτό γιατί μου παρουσιάστηκε το ίδιο περίπου πρόβλημα με τον ίδιο εκτυπωτή και τελικά είχε πρόβλημα με την κορδέλα το οποίο μου είπαν ότι τελικά έχει παρουσιαστεί σε αρκετά μοντέλα της σειράς αυτής... Το χειρότερο η επισκευή κόστιζε αρκετά και τελικά άλλαξα εκτυπωτή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vayper Νοέμβριος 7, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2004 Εχω δοκιμασει τα παντα και τιποτα δεν γινεται.Τι αλλο μπορει να φταιει.Θορυβο κανει μονο οταν ανοιγω τον εκτυπωτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Νοέμβριος 7, 2004 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2004 Στους "Εκτυπωτες" ο ΗΡ 3820 ειναι ο μονος που ειναι εγκατεστημενος? Μηπως υπαρχει και αλλος και ειναι default? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vayper Νοέμβριος 7, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2004 Eχει μονο 1 εικονιδιο.Δεν υπαρχει αλλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodyHeaven Νοέμβριος 7, 2004 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2004 Όταν ανοίγεις το καπάκι του εκτυπωτή η κορδέλα με τα μελάνια μετακινείται η μένει σταθερή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vayper Νοέμβριος 7, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2004 Tις περισσοτερες φορες μενει σταθερη.Αλλες φορες κινειται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodyHeaven Νοέμβριος 7, 2004 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2004 Φίλε μου πολύ πιθανό να είναι αυτο που σου είχα προειπεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.