Jump to content

Κακογραμμενα CD με NEC3500?

Alarm1442169065

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σημερα εγραψα 2 CD (1 Avi αρχειο στο καθενα).

Τα εγραψα σαν data CD , αυτο που δεν μου αρεσε ειναι πως οταν βαλω τα CD στο DVD-RW τα διαβαζει και επισης πεζει τα αρχεια. Αντιθετα στο CD-Rom Drive μου διαβαζει μεν αμεσως τα αρχεια χωρις προβλημα αλλα δεν τα τρεχει με τιποτα ο κοσμος να χαλασει.

Τι μπορει να ειναι ? Ο λογος δεν γινεται για τα 2 CD καθως μπορω να τα ξαναγραψω, αλλα κυριως για το νεο DVD-RW αν εκανα καποια γκαφα...

ναι μια χαρα , χωρις κανενα προβλημα. Εγραψα και audio cd τα οποια ηταν οκ. Αυτο που με παραξενευει ειναι πως το CDROM τα διαβαζει αμεσως. Δεν δειχνει να κολαει, με το που παω να ξεκινησω το συγκεκριμενο αρχειο παπαλα. Ουτε φως ουτε ακροαση.

Με το NEC διαβαζεται χωρις κανενα απολυτος προβλημα. Σκευτηκα μηπως ηταν τα CD στα οποια γραφω, αλλα εχω γραψει πανω απο 30CD τωρα , και αν ηταν θεμα αναγνωρισης δεν θα τα διαβαζε καν.

Για δοκιμασε αυτα που εγραψες να τα τρεξεις σε κανενα αλλο pc και πες μας παλι! Εχω πετυχει cd τα οποια το DVD-Rom τα επαιζε ενω το rec ολα μια χαρα!

τα δοκιμασα σε αλλο pc ετρεξαν χωρις προβλημα , και τα DVD και τα CDROM που εγραψα. Δεν καταλαβαινω, οταν ειχα πανω το CD-RW και εγραφα πανω σε αυτα τα CD δεν ειχα προβλημα αναγνωσης.

Τι θα μπορουσα να κοιταξω ?

Ισως παιζει κανενα θεμα ασυμβατοτητας με τα συγγεκριμενα δισκακια και το dvd-rom σου!!! Για δοκιμασε δισκακια απο αλλη εταιρια και ξαναπες μας...

μα το DVD τα διαβαζει. To cd-rom τα διαβαζει αλλα δεν πεζει τα αρχεια.Πανω σε αυτα τα cd εχω γραψει πολλες φορες με το CD-RW και το cd rom τα διαβαζε χωρις προβλημα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.