papatsonis Ιανουάριος 14, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 που τον ειδες τον R300 230e??? σκετη κοροιδια, φίλος τον πηρε πριν κανα 2 μηνες στα 150 , και τωρα εχει ανεβει στα 177ε , οχι και 230 . μη λεμε και οτι θελουμε, απλα εσυ ειδες τον ακριβοτερο που για καποιο ηλιθιο λογο δειχνει ετσι το πλαισιο, εχει και ακριβως αποπανω του με 177 , , απλα δεν ξερω, τι αλλο συνοδευτικο μπορει να εχει (εξτρα) , ολα τα ονλαιν μαγαζια, τον εχουν γυρο στα 170-180 , αλλα βαριεμαι να παραθεσω λινκς , οποιος ενδιαφερεται , θα βρει ευκολα. επιπλεον , δε λεω πως ο κανον , δεν ειναι καλος, απλα δεν ξερω γιατι χρηση τον θελει , αν θελει , ενα all around , και εγω -τωρα- κανον θα επερνα ,γιατι απο οτι ειχα δει και σε καποια review, τυπωνουν κειμενο , απαιχτα -το παλιο δυνατο σημειο των ΗΡ- , αλλα για φωτο ,θα πηγαινα σε επσον.. (χτυπησες..??) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdm900 Ιανουάριος 15, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Ρίξε και μια ματιά στον Cannon iP5000 απίστευτη φωτογραφική εκτύπωση με 1 πικόλιτρο (η μικρότερη σταγόνα για inkjet) iP5000 pixmania 176 ευρώ + 35 μεταφορικά (πάρε και χαρτί Tetenal premium fine art και θα με θυμηθείς ,όχι όμως για φωτο από κινητό όπως ένας φίλος!!!) και ασε το ΕΛΛΑΝΤΑ να τον πουλάει 270... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιανουάριος 15, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Φυσικά και δεν λέω ότι θέλω. Ούτε που το πρόσεξα φίλε μου ότι υπάρχουν δύο Epson r300.Εχει και με 230 και με 177 στο πλαίσιο και απο ότι είδα και στο infoshop, ramshopTo Cannon όμως τον βρήκα με 148 και 150 αντίστοιχα σε ιinfoshop, ramshopΌποιος ψάχνει βρίσκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιανουάριος 15, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 για τον i5000 θα συμφωνησω , φαινεται ΠΟΛΛΑ υποσχομενος , και απεξω, σε πολυ λογικη τιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 15, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Λοιπον οι hp ειναι καλοι αλλα τα μελανια ειναι πολυ σκριβα...υπαρχει βεβαια και τροπος να τα γεμιζεις μονος....Παρε canon βασικα και θα εισαι ωραιος...ενας φιλος εχει τον 530d και βγαζει καταπληκτικες φωτογραφιες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Φεβρουάριος 23, 2005 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan [16-01-2005 01:00] Λοιπον οι hp ειναι καλοι αλλα τα μελανια ειναι πολυ σκριβα...υπαρχει βεβαια και τροπος να τα γεμιζεις μονος....Παρε canon βασικα και θα εισαι ωραιος...ενας φιλος εχει τον 530d και βγαζει καταπληκτικες φωτογραφιες... Συμφωνω με τον blade_pan.Τα μελανια του hp ειναι πολυ ακριβα.Και εγω canon θα σου ελεγα να παρεις αν και εχω epson. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Stathis Φεβρουάριος 24, 2005 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 αν δεν θες να πληρωνεις για μελανια χτύπα canon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.