fonzi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2005 Aύριο παραγγέλνω και εκτυπωτή... Χρήση όπως όλοι μας και θέλω να μην περάσω τα 250 ευρώ.Απορίες: Οι κανον έχουν χωρισό μελάνι από κεφαλή. ’ρα δεν βρωμίζουν οι κεφαλές ανεπανόρθωτα μετά από κάποιο καιρό??? Αλλιώς μου αρέσει ο ip 4000. Toν έχει κάποιος να πει γνώμη;Απο HP αξίζει να πάρει κάποιος deskjet ή πρέπει να πάω σε photosmart? Έχω ακούσει καλά λόγια για τον 5652. Παίρνει όμως τα παλιά μελάνια. Θα χάνει έναντι των καινούριων?Προτείνετε ένα καλό HP που να μην είναι > 250 ευρώ please! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 canon δαγκωτό γιατί:-Έχουν πολύ οικονομικά μελάνια-Καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης-Έχω και γω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Αυτό για τις κεφαλές που δεν αλλάζουν μαζί με τα μελάνια δεν είναι πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από fonzi Αυτό για τις κεφαλές που δεν αλλάζουν μαζί με τα μελάνια δεν είναι πρόβλημα? Κατα τη γνώμη μου όχι.Με σωστή συντήρηση κανένα πρόβλημα! Έχουν προνοήσει οι άνθρωποι!!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 3, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Τότε να παω για τον 4000? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Γιατί όχι?Διάβασε και κανένα review από το νετ...ίσως σε βοηθήσει περισσότερο από εμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 3, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Έχω διαβάσει αλλά απορούσα γισ τις κεφαλές διότι ουσιαστικά σε hp τις έχεις πάντα καινούριες...Ούτε βουλώματα ούτε τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 3, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Στη χειρότερη βουτάς τη κεφαλή σε ζεστό απιονισμένο νερό για να καθαρίσει τελείως και κανένα πρόβλημα.που δε θα χρειαστεί κατά τη ταπεινή μου γνώμη.Καλή αγορά λοιπόν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 3, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 OK! Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernest Ιανουάριος 3, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Την Πέμπτη αγόρασα τον Canon Pixma 4000...Πρώτες εντυπώσεις: ενθουσιασμένος Όσοι είδαν εκτυπωμένες φωτογραφίες έπαθαν πλάκα, δεν μπορούσαν να πιστέψουν οτι πρόκειται για οικιακό εκτυπωτη των 200 Αν ασχολείσαι με φωτογραφια παρε Canon, είναι και οικονομικοί στα μελάνια, αν εκτυπώνεις μόνο κείμενα, τοτε περι ορέξεως κολοκυθόπιτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 6, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Εκτυπωτές σε έλλειψη οπότε πάει για την επόμενη εβδομάδα...Βρισκω στα ίδια λεφτά κανον 4000 και hp 8150.Μαλλον για κανον με βλέπω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 6, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Εγώ δαγκωτό Canon επειδή:1. Οι HP θέλουν τα κέρατά τους σε μελάνια ενώ οι canon είναι σαφέστατα πιο οικονομικοί2. Οι Canon έχουν σαφώς καλύτερη ποιότητα φωτογραφικής εκτύπωσης από τους HP3. Δεν είναι HP... Το μόνο που μου άρεσε πάντα στους HP που δεν το έχουν άλλοι εκτυπωτές είναι το οτι παίρνει το χαρτί οριζόντια (από κάτω) και όχι από πάνω όπως όλοι οι άλλοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 6, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Mα ο κανον νομίζω ότι το παίρνει ΚΑΙ οριζόντια όπως λες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 6, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Δεν ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernest Ιανουάριος 6, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από fonzi [Σήμερα, στις 18:43] Mα ο κανον νομίζω ότι το παίρνει ΚΑΙ οριζόντια όπως λες... Όντως ο Pixma παίρνει το χαρτι και από πάνω και από κάτω με ειδική κασέτα Από πίσω πάντως δεν το παίρνει :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPa-ZorD Ιανουάριος 14, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Canon Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιανουάριος 14, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Απο πρόσφατη εμπειρία , και ο Epson R300 ( και ο R200 ίδιος ειναι νομζω ,απλα δεν δεχεται καρτες μνημης) σε φωτογραφίες είναι απλά απίστευτος, ίσως και καλύτερος απο τον canon γιατι πρέπει να έχει μικρότερη σταγόνα εκτύπωσης.Βέβαια (όπως και στον Κανον-εδω σε λιγοτερο βαθμο-) λενε οτι δεν αντεχουν οι εκτυπωσεις φωτο στον χρονο και ξεθωριαζουν .Για κείμενο , πάντως ψηφίζω ΗΡ/κανον , ο επσον θα σε απογοητευσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιανουάριος 14, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 CannonΠοιότητα, οικονομία(χωριστα φθηνά μελάνια), direct print, εκτύπωση σε cd, τροφοδότη χαρτιουΈτσι απλά με 200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιανουάριος 14, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Epson R300 ,Memory reader, ποιοτητα (σε φωτο καλυτερη ) , οικονομια χειροτερη -μεν , αλλα οχι τραγικη , εχει 6 χωριστα μελανια, εκτπωση σε cd , και το pictbridge νοπμιζω που αναφερεσαι , ετσι απλα , με 177 , ή χωρς τον μεμορυ ριντερ , και cd print, R200, στα 115 νομιζωedit: , αν και παλι αν σε ενδαφερει και η ποιοτητα σε φωτογραφιες, ριξε και μια ματια στο www.dpgr.gr στο φορουμ του , εχει και σχετικο section Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιανουάριος 14, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Ωραία λοιπον να συγκρίνουμεwww.epson.co.uk/products/inkjet_printers/product_spec/Stylus_Photo_R300.htmwww.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Printers/Bubble_Jet/PIXMA_iP4000/index.asp?specs=1Ο Εpson έχει ένα παραπάνω μελάνι, και υποστηρίζει καλύτερη ανάλυσηΟ Cannon είναι ταχύτερος και έχει μεγαλύτερο τροφοδότη χαρτιούΚαι οι δύο εκτυπώνουν σε cd και σε ψηφ. μηχανή ο Cannon έχει και ξεχωριστό επιπλέονι τροφοδότη χαρτιου και ο Εpson έχει card readerΟ Cannon εχει φθηνότερα μελάνια και πλούσιο συνοδευτικό softwareΤιμη απο πλαίσιο: Cannon 200 και Εpson 230 Νομίζω οτι υπερέχει ο Cannon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.