Jump to content

Αγορα 939. Αξιζει? Συμβουλες

spresv

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Περιμενε να δει το θεμα ο Thorlite...

Θα πεσει η γνωστη προπαγανδα της Asus...

Υπομονη...

Ποσο δινεις τον 3200+????????????????????????

Εσυ μικρε παρε "3" και τα υπολοιπα "200+" σε δευτερη δοση.... ΟΥΣΤ-ζηλιαρη!!

Εσυ μικρε παρε "3" και τα υπολοιπα "200+" σε δευτερη δοση.... ΟΥΣΤ-ζηλιαρη!!

Δικαιωματικα επειδη τον εχω πρηξει στα pm τον ανθρωπο θα τον παρω εγω. Don't be such a baby. Και στην τελικη ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΩ ΠΡΩΤΟΣ!

:040: :040: :040:

MSI nforce 3 και τριχες VIA RULEZZZZZZ,παρε Asus μια χαρα overclock κανει.....

Αφιερωμενο στον sprev αυτη η μικρη προπαγανδα υπερ της Asus.....

Πλακα πλακα...με καμια asus/gigabyte θα καταληξω στο τελος.....Οχι οτι με χαλαει κιολας...:D

Kαι μενα δεν με εχουν χαλασει τα 2.72GHz(Παει κι αλλο εδω ομως ειναι και αθορυβο και πολυ γρηγορο) που εφτασε ο 3500+(0.13μ κι ολας) χωρις καν να ιδρωσω με την απροβληματιστη Asus A8V rev 2.00.(Οχι δεν με πληρωνει η Asus αν και θα επρεπε)...........LOL

LOL

ενταξει, αν τον εδινα, θα τον εδινα οσο ακριβως κοστισε :003:

αυτη τη στιγμη μαλλον ειμαι ετοιμος να παρω την A8V. (και το πολυ πολυ παιρνω μετα καμμια αλλη αν αποδειχτει καλυτερη :040: )

spresv, βλεπω πολυ σου τη λενε, μηπως θες να κανονισουμε να σου παραγγειλω κι εσενα εναν? :040: :040: :040:

LOL

spresv, βλεπω πολυ σου τη λενε, μηπως θες να κανονισουμε να σου παραγγειλω κι εσενα εναν? :040: :040: :040:

Χε χε χε...Να δω μετα ποιος θα γελαει οταν ενω κρεμανε το πληκτρολογιο και τον sempron τους, οι 939ουχοι θα βγαζουμε καμια 13ρια χιλιαρικα στο arithmetic:D:D

Παντως και με την παλια μου gigabyte ποτε δεν ειχα overvoltage.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.