kagelar34 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2004 Ti είναι αυτό παίδες , ξέρετε τίποτα, το έχει κάνει κανένας? ένα παιδί εδώ το έκανε και λεει έχει μεγάλες βελτιώσεις,το είδε ο κολλητός μου αλλά όχι εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Νοέμβριος 3, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2004 Η μετατροπή μιάς Nvidia κάρτας σε Quadro προσφέρει αύξηση επιδόσεων σε ειδική κατηγορία προγραμμάτων που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες του κλάδου επεξεργασίας εικόνας...γραφιστικής...κλπ.Στους home users...και ειδικά στον τομέα των παιχνιδιών...οι διαφορές είναι ανεπαίσθητες έως μηδενικές.Τώρα δεν ξέρω που ακριβώς είδε μεγάλη διαφορά ο φίλος σου...αλλά άν υπάρχουν στοιχεία...μπορεί να μας τα ποστάρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Από την στιγμή που η μετατροπή γίνεται και μέσο software γιατί να παιδευτείς με hardware? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris-the-wild-tweaker Ιούνιος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 RivaTuner.Τεραστια αυξηση σε συγκεκριμενες εφαρμογες.Μεχρι και μειωση στα παιχνιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Ιούνιος 19, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 Μεχρι και μειωση στα παιχνιδιαTi εννοείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιούνιος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 Το δοκιμασα και σε aquamark 3 kai 3dmark 03 εχω τα ιδια αποτελεσματα.Μαλλον θα κερδιζει μονο σε autocad και λοιπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Ιούνιος 19, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 To software mod ή το hardware? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιούνιος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 To software mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιούνιος 24, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Παντως οπως ειπαν παραπανω δεν προσφερει τιποτα στο gaming μονο σε καποιες εφαρμογες opengl....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.