Jump to content

Φρικαρε η κάρτα ή κανω κατι λάθος? (Radeon 9800 se)

Kaf

Recommended Posts

Radeon 9800 se. Δεν περίμενα και πολλά οταν την αγόρασα αλλα δεν περίμενα φυσικά να συμβεί κι αυτο... τους πρώτους 6-7 μήνες δούλευε χωρίς πρόβλημα, ομως τα χριστούγεννα που άφησα το PC ανοιχτό για 15 μέρες (download :fro: ) όταν γύρισα είδα αυτα που βλέπετε στα screenshots. Δε χρειάζεται να σας περιγράψω το πρόβλημα, μια εικόνα 1000 λέξεις. και ρωταω, Βραχυκύκλωσε, χάλασε τελείως ή Κάνω κάτι λάθος? Όποιος ξέρει ή είχε παρόμοιο πρόβλημα ας απαντήσει. Thx

post-922-1442173801,0784_thumb.jpg

post-922-1442173801,2868_thumb.jpg

post-922-1442173801,4629_thumb.jpg

Οταν η δικια μου 9800 pro εκανε τα ιδια (artifacts) την εστειλα για rma επειδη με καληπτε και η εγγυηση και μου ειπαν οτι εχει χαλασει πιθανως ηταν βραχυκυκλωμενη και μου εδωσαν καινουργια.Αν δεν εχεις πειραξει την καρτα και σε καληπτει η εγγυηση στειλτη για rma γιατι μαλλον εχει το ιδιο προβλημα.

Ναι είχα Ups, ομως δε με καλύπτει η εγγύηση γιατι πολύ απλά δεν έχω εγγύηση. την πήρα μεταχειρισμένη (γύρω στα 140€), αλλα δε μπορω να πω πως ήταν χαλασμένη γιατι τα artifacts εμφανίστηκαν μετα απο 6-7 μήνες χρήσης. Αιώνια η μνήμη της?

Όταν τη δοκίμασα στο άλλο πισι, τα artifacts ήταν πολύ περισσότερα. Έβαλα τους τελευταίους οδηγούς και εξαφανίστηκαν. Το θέμα είναι πως όταν τη δοκίμασα, δεν έτρεξα κανένα παιχνίδι ... Αυτη η τεχνολογία με σκοτώνει ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.