Kaf Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2004 Radeon 9800 se. Δεν περίμενα και πολλά οταν την αγόρασα αλλα δεν περίμενα φυσικά να συμβεί κι αυτο... τους πρώτους 6-7 μήνες δούλευε χωρίς πρόβλημα, ομως τα χριστούγεννα που άφησα το PC ανοιχτό για 15 μέρες (download :fro: ) όταν γύρισα είδα αυτα που βλέπετε στα screenshots. Δε χρειάζεται να σας περιγράψω το πρόβλημα, μια εικόνα 1000 λέξεις. και ρωταω, Βραχυκύκλωσε, χάλασε τελείως ή Κάνω κάτι λάθος? Όποιος ξέρει ή είχε παρόμοιο πρόβλημα ας απαντήσει. Thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 31, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 Για δοκιμασε να βγαλεις τους drivers που εχεις και να βαλεις του πιο καινουριους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaf Οκτώβριος 31, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 Τους πιο καινούριους εχω. το πρόβλημα δεν είναι το λειτουργικό. Και σε suse 9.1 τα ίδια προβλήματα εχω με τους πιο καινούριους drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Οκτώβριος 31, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 UPS είχες στο PC που ήταν ανοιχτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intensor Οκτώβριος 31, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 Οταν η δικια μου 9800 pro εκανε τα ιδια (artifacts) την εστειλα για rma επειδη με καληπτε και η εγγυηση και μου ειπαν οτι εχει χαλασει πιθανως ηταν βραχυκυκλωμενη και μου εδωσαν καινουργια.Αν δεν εχεις πειραξει την καρτα και σε καληπτει η εγγυηση στειλτη για rma γιατι μαλλον εχει το ιδιο προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaf Νοέμβριος 1, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2004 Ναι είχα Ups, ομως δε με καλύπτει η εγγύηση γιατι πολύ απλά δεν έχω εγγύηση. την πήρα μεταχειρισμένη (γύρω στα 140€), αλλα δε μπορω να πω πως ήταν χαλασμένη γιατι τα artifacts εμφανίστηκαν μετα απο 6-7 μήνες χρήσης. Αιώνια η μνήμη της? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Νοέμβριος 1, 2004 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2004 Καλός άνθρωπος ο μακαρίτης.Παρ' όλ' αυτά, δοκίμασέ την και σε ένα άλλο υπολογιστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaf Νοέμβριος 1, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2004 Όταν τη δοκίμασα στο άλλο πισι, τα artifacts ήταν πολύ περισσότερα. Έβαλα τους τελευταίους οδηγούς και εξαφανίστηκαν. Το θέμα είναι πως όταν τη δοκίμασα, δεν έτρεξα κανένα παιχνίδι ... Αυτη η τεχνολογία με σκοτώνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 1, 2004 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2004 Αυτη η τεχνολογία με σκοτώνει Να είσουν μόνο εσύ ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.