Jump to content

διαιρέτες 500 + 533??

firefox

Recommended Posts

έχω την mobo τις υπογραφής μου και πρόσφατα έβαλα ένα 2.4C πάνω.και το θέμα είναι πως βλέπω εκτος από τους γνωστούς dividers 266,320,400 και τους εξής: 500 και 533. αυτά σε τι λόγους ανταποκρίνονται?

παρεπιπτόντως έτυχα σε καλο κομμάτι και έφτασα τα 275fsb με αστάθειες βεβαια αλλα με παραπάνω τάση μπορεί και να σταθεροποιηθεί.

κανεις καμια ιδέα για τους dividers?

τώρα συνειδητοποιώ κάτι..αν το 500 αντίστοιχη σε 5:4 τότε το 320 σε τι αντίστοιχη? γιατί και το 320 δεν είναι 5:4?

όσο για τα ελληνικά χρησιμοποιώ το link που έδωσε ο linos80 γιατί αλλιώς θα μου πάρει τρομερό χρόνο να γράψω ελληνικά

τάσο δεν πρέπει να είσαι σωστά έτσι όπως το λες.θα σου πω ένα παράδειγμα: με 320 διαιρετή (5:4 "γιαμενα") 4:5 "γιασενα", και fsb 265 μπαίνω στα win με 3.18ghz και dram=424. άρα ισχύει ότι το 320 ανταποκρίνεται στο 5:4

τι γίνετε εδώ πέρα?

τελικά κανεις να ρίξει φως για τους επιπλέον διαιρέτες στα 500 και 533?

@τάσος:αυτά που λες μπορεί να ισχύουν στην θεωρία αλλα στην πράξη τα 320 αντιστοιχούν σε διαιρετή 5:4 και όχι σε 4:5 όπως λες.

τάσο δεν πρέπει να είσαι σωστά έτσι όπως το λες.θα σου πω ένα παράδειγμα: με 320 διαιρετή (5:4 "γιαμενα") 4:5 "γιασενα", και fsb 265 μπαίνω στα win με 3.18ghz και dram=424. άρα ισχύει ότι το 320 ανταποκρίνεται στο 5:4

τι γίνετε εδώ πέρα?

265x4/5=212 =424 ddr

που μπερδεύεσαι ?

δεν μπερδευόμουν στην αριθμητική αλλα σε κάτι άλλο που τώρα το βρήκα.τελικά αυτοί οι 2 διαιρέτες είναι άχρηστοι...

@linos80:το site που μετατρέπει σε ελληνικά με έχει βγάλει από πολύ δύσκολη κατάσταση με την χρήση ελληνικόν...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.