louis_gas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2004 Ρε παιδια πειτε καμια ιδεα πως να φτιαξω φιλτρα για τα ανεμιστηρακια που να μην κοβουν τον αερα..εχω καποια της ΑΚΑΣΑ αλλα κοβουν αρκετα..ειχα ακουσει πωσ μπορεισ να βαλεισ καλσον η φιλτρα απο αποροφητηρα. ειναι αποτελεσματικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Οκτώβριος 31, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 με το καλσον κ ενα λαστιχο μπορεις να κανεις μια χαρα φιλτρακια,το καλο ειναι οτι μπορεις να μεγαλωσεις κ μικρινεις το airflow αναλογα ποσο θα τεντωσεις το καλσον.tips1.μη σε πιασει η μητερα σου με το καλσον της2.μη σε πιασει ο πατερας σου με να παιζεις με τα καλσον της μανας σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1442169074 Οκτώβριος 31, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 και χτες το βραδυ σκεφτομουν να αγορασω φιλτρακι για την volcano 12,της οποιας τα fins μπουκωνουν απο τη σκονη με ανοιχτο το κουτι..καλσον λοιπον!!! τοσο απλο ηταν τελικα...κουκλα θα ειναι με το καλσονακι!μαλιστα οταν θα εχω κοσμο θα της βαζω ενα διχτυωτο να δειχνει ακομα πιο ομορφη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Οκτώβριος 31, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 λολ...Το καλτσον οντως ειναι πολυ καλο....το εχω δοκιμασει...Τωρα για το φιλτρο αποροφητηρα...ειναι υαλοβαμβακας...και εκτως του οτι ειναι πολυ παχης και κοβει πολυ αερα...θα σε δυσκολεψει πολυ να το προσαρμοσεις πανω στα φανακια σου...Οποτε καλσον...αν και υπαρχουν υλικα οπος σιτες που θα βρεις σε καταστηματα για μακετες....που κανουν τρομερη δουλεια και δεν κοβουν καθολου αερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Οκτώβριος 31, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 Εγω εχω χρησιμοποιησει καλτσον και πεπλο (τούλι) μπομπονιερας.Για μενα το καλυτερο ειναι το δευτερο γιατι πλενεται και δεν χαλαει.Με ενα κοματι δηλαδη για καθε ανεμιστηρα εισαι οκ, μολις βρωμισει, το πλενεις και το ξαναβαζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 31, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 ...και εγώ θα ψηφίσω υπέρ της 2ρης επιλογής.Το τούλι από μπουμπουνιέρα είναι μιά χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopas1442169067 Οκτώβριος 31, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 Fantacid τα tips σου είναι όλα τα λεφτά.Πολύ καλή η ιδέα με του τούλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizimis1442169065 Οκτώβριος 31, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 Κι εγω τούλι μπομπονιερας εχω βαλει ..... νομιζω οτι επιτρεπει ποιο πολυ αερα να περασει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Οκτώβριος 31, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 Τωρα πια δεν χρησιμοποιω φιλτρο.Εχω αγορασει εναν κομπρεσερ αερα, και μια φορα στις 10 μερες του αλλαζω τα φωτα και γινεται καινουργιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alarm1442169065 Οκτώβριος 31, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 Μια αλλη ιδεα, το οποιο εχω δοκιμασει και δεν ηταν κακο, ειναι το πρασινο μερος ενος σφουγκαριου. Υπαρχουν στην αγορα μεμονομενα κομματια, δεν χριαζεται να παρεις ολο το σφουγκαρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DVD_GR Οκτώβριος 31, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 μπομπονιερα....τρομερη δουλεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Νοέμβριος 7, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2004 ευχαριστω μαλλον καλσον θα βαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Νοέμβριος 7, 2004 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2004 Εμενα ειχε το κουτι κατι φιλτρακια που μαμουνε! Σοφε ελειψει γκομενας.....καλη και η volcano!! LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.