Jump to content

Προβλήματα με ΤΙ4600 κ FX5200

Kaf

Recommended Posts

Ειχα την ΤΙ4600 η οποία δούλευε ρολόι οσο δεν υπήρχε dx9. Αφού βγήκε όμως το dx9 αποφάσισα πως δεν παει άλλο κ αγόρασα την radeon9800se (η οποία χάλασε αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα). Τώρα είμαι με την FX5200 (ελεος) και οποτε θυμάται το πισι κάνει reboot την ώρα που τρέχω 3Δ παιχνίδια. είπα να βάλω ξανά την ΤΙ αλλα όταν κάνω boot το πισι, δε λεει να ξεκινήσει, Memory test κ μετα κολλάει εκει... συνοπτικά 1) Με την FX5200 οταν ειμαι σε 3Δ εφαρμογές το πισι κανει reboot 2) με την ΤΙ4600 δεν κάνει ούτε ΒΟΟΤ. Έχω: p4 2400 MHz M/b: gigabyte 8sq800 (sis) με 8χ ει-τζι-πι 512 ram ... Υπάρχει κανείς που είχε το ίδιο πρόβλημα ή ξέρει τη λύση? Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν αποδεκτή :)

Εβγαλα τη μπαταρία του ΒΙΟS , περίμενα για περίπου 10 λεπτά (αφού εκανα load defaults με την fx5200) και όταν έβαλα την ΤΙ4600 πάλι τα ίδια, μεμορυ τεστ κ κολλάει εκει. :/

εκανα πάμπολλες φορές φορματ. τίποτα. αλλα τελικά δέν έφταιγε αυτό. δεν ξέρω τι έφταιγε, το πρόβλημα λύθηκε. απλά ξεβιδωσα εντελώς το πισι και ξανάβαλα κάθε πράγμα στη θέση του. thx για τη βοήθεια πάντως

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.