Linos801442169065 Οκτώβριος 30, 2004 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2004 Βλεπω οτι σιγα σιγα αυξανονται οι καταχωρησεις, αν και εχω την εντυπωση οτι οι περισσοτερες ειναι max post και οχι stable. Καλο θα ηταν να το διευκρινιζετε αυτο για οσους τα κοιταζουν μετα. Υ.Γ.Παντως πραγματι μεχρι τωρα εντυπωσιακα clockαρισματα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Οκτώβριος 30, 2004 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2004 Παιδιά γενικά...λίγο προσοχή τώρα που είναι η αρχή των καταχωρήσεων στη βάση....έτσι ώστε να συμπληρώνουμε σωστά τα πεδία με τις πληροφορίες που μας ζητούνται.Ναι... βασικά θέλω να το ρωτήσω αυτό....Το Screenshot που έβαλα είναι παλιό και δεν είχε στρώσει ακόμα ο 2800+. Όταν το έβγαλα ήθελε για τα 2.2GHz 1.7Vcore αλλά τώρα αρκείται στα 1.6V. Υπάρχει τρόπος να γίνει edit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Οκτώβριος 31, 2004 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 Τάσο... Έβαλα και εγώ το δικό μου, εδώ, αλλά το screenshot πιάστηκε σε στιγμιαία αυξομείωση της τάσης από το board και δείχνει 1.744V ενώ είναι 1.632-1.644V κανονικά (με βάση το 1.625 που έχω βάλει εγώ από το BIOS). Μπορείς να αλλάξεις φωτο και στο όνομά μου να βάλει απλά apotsi αντί για ολόκληρο το όνομά μου;σου στέλνω το σωστό screenshot με mail στο hotmail σου.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristidis1442169066 Οκτώβριος 31, 2004 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 Έβαλα και γω με το παλιό C0. Νεώτερα με τον 3.2 σε λίγο καιρό που θα δουλέψει πάλι το Promie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 31, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 Παιδιά να διευκρινήσω κάτι ...τώρα που η βάση είναι στην αρχή της.Συνήθως οι χρήστες ανά τον κόσμο βάζουν το max post τους ή σχεδόν αυτό(για λόγους εντυπωσιασμού και prestige).Το ίδιο έχω κάνει και εγώ και πολλοί άλλοι σε ξένες βάσεις.Προτείνω στο πεδίο other που υπάρχει text ....να γράφουμε και που είναι stable το σύστημα μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 31, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 Γράψτε μου εδώ τα προβλήματα σας και τις παρατηρήσεις σας σχετικά με το πρόγραμμά και τη λειτουργία του...ώστε να τα έχω υπ'όψιν και να σχεδιάσω βελτιώσεις κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 31, 2004 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 Κατι ακομα που πιστευω οτι πρεπει να προστεθει ακομα στην βαση ειναι η θερμοκρασια σε Idle και Full Load.......οπως ειναι σε site του εξωτερικου.Οπως και μερικες γραμμες ελευθερες για τυχον παρατηρησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Οκτώβριος 31, 2004 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 Μπορουμε να βαλουμε μεχρι 3 screenshots επομενος kallileo μπορεις να βαλεις και ενα screenshot με temps...Η αν δεν εχεις χωρο λογο των benches μπορεις πολυ ευκολα στην ζωγρφικη να φτιαξεις μια φοτο που να εχει 2 screenshot μαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Οκτώβριος 31, 2004 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2004 Ωπ...τώρα είδα και το δικό σου Κώστα.Φοβερό. Τελικά έχουμε γερά κλόκς στο συνάφι :027: Σε ευχαριστώ βρε Τάσο. Αυτό είναι max με clockgen που πήρα screenshot μέσα στα windows. Η temp του cpu ήταν -12c(idle) και η τάση 1.8volt απο bios με Vdroop οn σε P4C800-E Deluxe v2 με 11(όχι 12) mosfet...Σε λίγο καιρό direct die... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Νοέμβριος 1, 2004 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2004 Tasooooooεκανα μλκια στη database!!στο GPU Type/Brand εβαλα AMD!!!!δλδ τη cpu!μπορω να το διορθωσω?δε νομιζω.................καλα ρε τασο ποσα μηχανακια εχεις για την παρτη σου???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Νοέμβριος 1, 2004 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2004 Προσπαθώ να κάνω add στην βάση αλλά με το που πατάω submit μου βγάζει μήνυμα [Javascript Application]Please enter the valid imageΓιατί;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Νοέμβριος 1, 2004 Author #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2004 Γιατί προσπαθείς να ανεβάσεις φωτό με λάθος φορμάτ.Εγραψα πιό πάνω ότι προσωρινά.....μόνο GIF Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Νοέμβριος 1, 2004 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2004 Μα την μετέτρεψα σε gif και μου το βγάζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Νοέμβριος 1, 2004 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2004 χμμμ το βρήκα το λάθος! Το αρχείο πρέπει να έχει την κατάληξη .gif με μικρά γράμματα. Με κεφαλαία πετάει λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Νοέμβριος 1, 2004 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2004 Εγω ειχα το ιδιο...δλδ δεν ανεβαινε με gif...Και εβαλα jpeg...και ανεβηκαν κανονικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Νοέμβριος 1, 2004 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2004 Και εγώ jpg ανέβασα και έπαιξε κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Νοέμβριος 1, 2004 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2004 Εμενα με το τελευταιο Firefox βγαζει μονο 1 λευκη σελιδα.Ανεβασα με τον ΙΕ μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Νοέμβριος 1, 2004 #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2004 Με τον Firefox 1.0p δεν μου έκανε πρόβλημα με την σελίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Νοέμβριος 1, 2004 Author #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2004 Tasooooooεκανα μλκια στη database!!στο GPU Type/Brand εβαλα AMD!!!!δλδ τη cpu!μπορω να το διορθωσω?δε νομιζω.................καλα ρε τασο ποσα μηχανακια εχεις για την παρτη σου????Θα δούμε τι μπορώ να κάνω ....αλλά όχι άμμεσα.Μηχανάκια έχω κατά καιρούς από 3 έως 5Απλά αλλάζω τους επεξεργαστές σαν τα πουκάμισα. :068: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Νοέμβριος 27, 2004 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Δεν βλεπω κινηση... ολοι οι αλλοι δεν εχουν υπερχρονισει τα μηχανηματα τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.