Jump to content

φταιει το jetspeed 520 η ο ΟΤΕ ???

kIlGoRi

Recommended Posts

Λοιπον γραφω αυτο το θεμα γιαγι εβαλα dsl πριν απο 3 μηνες οτενετ και ενας απο τους λογους που εβαλα ειναι το online gaming και ενω κατεβαζω με πολυ καλη σχετικα ταχυτητα 35 περιπου

το ping που παιρνω σε παιχνιδια ειναι απογοιτευτικο πχ coynter strike σε server THE WEB

στην πατρα παιρνω αποκριση 120 ms τι να φταιει αραγε το modem η ο οτε ???

Φιλε χωρις να θελω να σε απογοητευσω, εχω ακουσει πως γενικα στην Πατρα οι συνδεσεις dsl, αυτο το καιρο, δεν ειναι και στα καλυτερα τους, και για ολα αυτα δεν φταιει κανεις αλλος, παρα μονο ο οτε.. !!!!!

Κανε λιγο υπομονη θα τα φτιαξουν..

Aσε αμα σου πω τι τραβηξα μεχρι να βαλω adsl ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ????

εκανα αιτηση 18/5/2004 και μου ηρθε για πρωτη φορα 15/8/04 τοτε ομως μετα απο 10 μερες μετακομησα σε καποιο αλλο μερος της πατρας και περιμενα μεχρι να γινει η μεταφορα 1μισι μηνα μετρωντας απο τις 6 σεπτεμβριου

την πρωτη εβδομαδα ολα καλα full ταχυτητα μεχρι με 38 κατεβαζα και σε παιχνιδια 25-28 ms εντος ελλαδας και 90-120 εκτος ελλαδας αποκριση μεχρι και με τους πιο τρελλους σερβερ

ηταν ευτυχια παραδεισσος και τετοια οπα λεω το DSL μαμαειιιιι!!!!!!!!!!!!!

ελα που περασε η μια βδομαδα και αρχισαν τα πρωτα πακετωματα download το πολυ με 15

τηλεφωνα στον οτε καντιλια πρεπει να δηλωσα βλαβη και 8 φορες χωρις αποστολη με αποτελεσμα να εχω τωρα μια νορμαλ ταχυτητα στο download αλλα στα παιχνιδια εκει που πεταγε η σινδεση φαινεται να μην εχει καμια γιατρεια και αναρωτιεμαι τι στο καλο μπορει να εγινει μεσα σε μια βδομαδα και απο τοτε το ping να ειναι μονιμως κολλημενο πανω απο τα 100 φαντασου τωρα σε server στην πατρα !!! οσο για εξωτερικο καλυτερα να μην σου πω ποσο ping ειχα θα σου πεσουν τα μαλια

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 16:46]

Σε ποιο dslam πεφτεις? Αυτη την εποχη ειναι σχετικα καλα παντως που λειπουν οι φοιτητες

φιλε μου και εγω φοιτητης ειμαι και δεν ειμαι τωρα πατρα εχω ερθει για χριστουγεννα αθηνα στους δικους μου

μαλλον θα με κραξεις αλλα dslam ειναι το ip που δινω στο modem

αν θυμαμαι καλα ειναι 195.170.0.2

195.170.2.1

τωρα αν ειναι το τηλεφωνικο adress της περιοχης ειναι 261031....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.