istrios1442169073 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2004 Διαβάσατε ή ξέρετε γιατί είναι τόσο δυσεύρετες? Έδωσα την 5900 ultra και είμαι εδώ και 3 μήνες με κάρτα ίσα ίσα για να σερφάρω μόνο !!:017: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 29, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2004 Δεν θα έλεγα ότι είναι δυσεύρετες.Απλά δεν υπάρχουν σε μεγάλες ποσότητες.Κατά κύριο λόγο....είναι ακριβές και μάλλον τα καταστήματα προσπαθούν να πουλήσουν το προηγούμενο στόκ....πρίν βγάλουν στα ράφια τα νέα προιόντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Οκτώβριος 29, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2004 Αφηνουν τα ακριβα για τα χριστουγεννα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios1442169073 Οκτώβριος 29, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2004 Δεν θα έλεγα ότι είναι δυσεύρετες.Απλά δεν υπάρχουν σε μεγάλες ποσότητες.Κατά κύριο λόγο....είναι ακριβές και μάλλον τα καταστήματα προσπαθούν να πουλήσουν το προηγούμενο στόκ....πρίν βγάλουν στα ράφια τα νέα προιόντα.Eπικοινώνησα με της αντιπροσωπείες asus, leadek και msi στην ελλάδα και όπως μου είπανε μόνο σε φωτογραφία τις έχουν δεί. Δεν έχουν λένε ούτε γαι δείγμα και οι εταρείες τους έχουν από δευτέρα σε δευτέρα ενώ τις έχουν παραγγείλει από τον Αύγουστο. Μάλιστα από την interset (asus, leadek) είχαν τον χρόνο να μου εξηγήσουν οτι οφείλετε στην αδυναμία τηε Nvidia να καλύψει την παγκόσμια αγορά με το παραπάνω Chip. Αλλά απ' οτι κατάλαβα καλά χριστούγενα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 29, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2004 Κάρτες 6800ultra ετοιμοπαράδοτες υπάρχουν στα καταστήμα στη Στουρνάρη και σε κάποια on-line καταστήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetmanR5 Οκτώβριος 29, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2004 καλα λειε ο τασος!στην τουρναρη εχουνε και στο πλαισιο και σε αλλα καταστηματα!εγω πηρα σε εναν φιλο μου απο το πλαισιο προχθες σε πλακετα asus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios1442169073 Οκτώβριος 29, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2004 καλα λειε ο τασος!στην τουρναρη εχουνε και στο πλαισιο και σε αλλα καταστηματα!εγω πηρα σε εναν φιλο μου απο το πλαισιο προχθες σε πλακετα asus!Εγώ πάλι γιατί δεν βλέπω πουθενά στο πλαίσιο την 6800 ultra? Μάλιστα επικοινώσισα και πήρα αρνητικη απάντηση.Όπως βλέπετε μένω μόνιμα στη Ρόδο και αν έχουν κάποια καταστήματα στη Στουρνάρη δεν έχω την δυνατότητα να προβώ σε αγορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Ιανουάριος 22, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Βρε παιδιά, δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εγώ από τον Σεπτέμβριο προσπαθώ να βρώ την MSI GeForce NX 6800 Ultra T2D256... Ο πειρατής μου που συνεργάζεται με την μία από τις εταιρίες που φέρνουν MSI στην Ελλάδα (η άλλη εταιρία δεν ξέρει καν τι είναι οι κάρτες γραφικών), δεν την έχει ακόμα... Έλεος δηλαδή, και φοβάμαι μήπως η MSI αποφασίσει να καταργήσει τις 6800 Ultra για AGP και πάρω τον π..... όπως έκανε η Intel με τους Northwood για το socket 478.... γιατί με την 5900 VTD128 δεν το κόβω να παίζω τα επόμενα φετινά παιχνίδια!Όποιος ξέρει πού μπορώ να την βρώ ας μου πει!!ΜΟΝΟ για MSI ενδιαφέρομαι, για τίποτα άλλο!!!!! :004: Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιανουάριος 22, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 ΜΟΝΟ για MSI ενδιαφέρομαι, για τίποτα άλλο!!!!! :004:Γιατι η Gainward σε χαλαει??? Για ριξε της μια ματια εδω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Ιανουάριος 24, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Ας μου απαντήσει κάποιος τελικά σε αυτήν την ερώτηση: MSI, Gainward, ή Leadtek?????(Μιλάμε για 6800 Ultra ε?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetmanR5 Ιανουάριος 25, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Gainward εγω θα επαιρνα αν ειχα τα φραγκα!Τη θεωρω ποιοτηκοτερη απο ολες τις αλλες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.