Jump to content

Ερωτήσεις ενός noob για DFI

Alani1442169082

Recommended Posts

Γεια σας,

θα ήθελα τη βοήθεια σας σε μερικές ερωτήσεις.

Έπεσε στα χέρια μου μια DFI Lanparty NFII Ultra B, και σκέφτομαι να την κρατήσω,μου αρέσει όλο το συνοδευτικό πακέτο και γενικότερα οι δυνατότητες της δεν είναι και ότι χείροτερο.

Ποια είναι η γνώμη σας για τη συγκεκριμένη μητρική, εσείς θα την κρατούσατε,αξίζει να την κρατήσω?

Έχετε καλή εμπειρία από τις DFI?

Υπάρχει καποιος εμπειρικός τρόπος με τον οποίο μπορώ να καταλάβω την ποιότητα της μητρικής πριν τοποθετηθεί σε λειτουργία?

Είναι κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά πάνω στη μητρική τα οποία πρέπει να προσέξω?

Ευχαριστώ.

Αν κανεις μια αναζητηση θα δεις οτι εχει συζητηθει αρκετα το θεμα με τις DFI.

Αν και δεν ειχα ποτε τη συγκεκριμενη μητρικη, αυτο που μου εχει μεινει απο τις συζητησεις που παρακολουθουσα ειναι οτι προκειται για μια αρκετα καλη μητρικη (σε θεματα verclocking) η οποια δυστυχως μπορει να πεθανει απο στιγμη σε στιγμη.

Παρολαυτα περιμενε να ακουσεις αποψεις αλλων AMDαδων που θα εχουν πιο σφαιρικη αποψη λογω της εμπειριας τους με τη συγκεκριμενη μητρικη...

Πάρα πολύ καλή μητρική με άφταστες επιδόσεις ειδικά στον τομέα του overclocking.

Πάρα πολύ καλό πακέτο εξοπλισμου.

Αρκετοί όμως χρήστες παγκοσμίως είχαν πρόβλημα βλάβης σε μητρικές MADE IN CHINA μετά από προσπάθειες overclocking.

Για τις μητρικές MADE IN TAIWAN δεν έχει ακουστεί κάτι ιδιαίτερο.

Αν και βγαίνω λίγο off topic...την δικιά μου την είχα για made in China....έτσι έγραφε ένα αυτοκολητάκι στην πίσω μεριά (χρυσαφί του μπάτουλα κολλημένο με σάλιο)....εχθές που την γέμιζα με ψυκτρούλες (όπου έβλεπα mosfets πάταγα και απο ένα) βλέπω στο pcb τυπωμένο όμως, made in Taiwan....είναι μάλλον διχασμένη προσωπικότητα (ή καμιά made in Tawiwan που γύρισε απο RMA απο την Κίνα...).

Γενικά πάντως φίλε Alani είναι καλή mobo. Έχει το κακό οτι σε αφήνει να οργιάσεις σε volts και ρυθμίσεις αλλά δεν είναι σωστά προετοιμασμένη απο την μάνα της (παθητική ψύξη στο ΝF2 με κουτσουλιά θερμοαγώγιμης, έλλειψη ψύξης στα mosfets γενικά, πολύ μικρά mosfet για το vcore και άλλα πολλά)

made in China....έτσι έγραφε ένα αυτοκολητάκι στην πίσω μεριά (χρυσαφί του μπάτουλα κολλημένο με σάλιο)....εχθές βλέπω στο pcb τυπωμένο όμως, made in Taiwan

Αυτό συμβαίνει και σε αυτή που έχω,στη πίσω μεριά έχει αυτοκολλητάκι made in China,και από μπροστά ακριβώς κάτω από εκεί που λέει REV. A γράφει made in Taiwan,αλλά το έχουν περάσει απο πάνω με άσπρο μαρκαδόρο.

Τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο?

Οσο επαιζε ηταν αψογη αλλα εμενα σε 1.5 μηνα πεθανε τωρα βεβαια δεν μας εχεις πει τι oveclock σκοπευεις να κανεις γιατι με αυτη τη μητρικη και τις καταλληλες μνημες μπορεις να φτασεις πολυ μεγαλα FSB με λιγα λογια ποιος ειναι ο σκοπος σου αν δεν την πιεσεις στο max δεν πιστευω να παθει κατι.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.