Jump to content

754 ή 939?(ακριβουτσικο)

SotosLg

Recommended Posts

Βρε ποτε θα δουμε τις μειωμενες τιμες που ειχε ανακοινωσει η ΑΜΔ? Μηπως πρεπει να παμε για καμια ομαδικη? 939 90nm?

Εγω προτεινω να περιμενεις μεχρι Ιανουαριο κ μετα βουρ για.....

3200+ 90nm

DFI NF4

+τιποτα αξιολογες μνημουλες με tccd τσιπακια....πχ μια pc3200 rev.2 ocz δεν θα σε χαλουσε καθολου αν κανεις kai overckock......

συμφωνω με τον gorillako!και εγω αυτο θα κανω ακριβως!πουλαω αυτο που εχω και μετα 3.200+ 90nm abit mobo και καμια ocz μνημη!μεχρι των Ιανουαριο θα εχουν πεσει σιγουρα οι τιμες στους Α64 s939

Η dfi με το NF4 θα ειναι μονο για 939?Α64 3200+ με 939 δεν εχω δει μεχρι ωρας.Οντως Gorillakos εγω ποιο πολυ και για overclock θα παρω 939 ή 754.Εγώ επεξεργαστή με 939 εχω δει απο Α64 3500+ και πάνω.Λετε να φτιαξει η AMD Α64 3200+ με 939?

οποτε πας εξω και τον παιρνεις και ξεμπερδευεις!εχουν βγει και εχουν γινει και πολλα τεστ μαλιστα και δειχνει οτι ο Α64 3200+ ειναι παρα πολυ καλος!

Αν παω εξω θα μου βγουν τα εισητηρια 4 φορες οσο ο Α64.Εχω μπανησει μια MSI mobo με NFORCE 3 Ultra στο e-shop 150 και κατι ψιλα.Κοιταχτε την και πειτε μου την γνωμη σας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.