n1ck0s Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2004 Βέβαια μόνο ρημάδι δεν είναι το Plextor-άκι.... αλλά τεσπά. Είδε σήμερα τιμή για το NEC 3500 και έμεινα λίγο μ@λ@... Δεν είχα υπόψη μου ότι έχουν πέσει τόσο πολύ...Μήπως να το σπρώξω τώρα που μπορεί να πιάσει ακόμα κανα-δυο € ή να περιμένω? Δωστε μου σας παρακαλώ κάνα λόγο να το κρατήσω γιατί δεν μπορώ να μπαίνω πάλι σε έξοδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Οκτώβριος 26, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Δωστε μου σας παρακαλώ κάνα λόγο να το κρατήσω γιατί δεν μπορώ να μπαίνω πάλι σε έξοδα...γιατι αν εισαι ικανοποιημενος απο την ποιοτητα εγγραφης του και τη συμβατοτητα με τα μεσα που υπαρχουν στην αγορα, δεν προκειται να κερδισεις τιποτα επι της ουσιας που μπορει να δικαιολογησει την αγορα νεου. Ισως το DL layer να ηταν λογος αν σε ενδιεφερε, για μενα δε θα ηταν προς το παρον Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 26, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Ισως το DL layer να ηταν λογος αν σε ενδιεφερε, για μενα δε θα ηταν προς το παρον :023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpulio1416003173 Οκτώβριος 26, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 γιατι αν εισαι ικανοποιημενος απο την ποιοτητα εγγραφης του και τη συμβατοτητα με τα μεσα που υπαρχουν στην αγορα, δεν προκειται να κερδισεις τιποτα επι της ουσιας που μπορει να δικαιολογησει την αγορα νεου. Ισως το DL layer να ηταν λογος αν σε ενδιεφερε, για μενα δε θα ηταν προς το παρονΣωστά, πολύ σωστά. Η κατηγορία οπτικά μέσα, βρίσκεται σε συνεχή (καταιγιστική θα έλεγα) εξέλιξη. Εδώ εμφανίζεται το φαινόμενο η ταχύτητα εγγραφής των συσκευών εγγραφής οπτικών μέσων να ανεβαίνει και να μην υπάρχουν τα αντίστοιχα μέσα για να γίνουν εγγραφές στην μέγιστη ταχύτητα (πχ οπτικά μέσα 16Χ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Οκτώβριος 26, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Όπως είπα και παραπάνω...Δωστε μου σας παρακαλώ κάνα λόγο να το κρατήσω γιατί δεν μπορώ να μπαίνω πάλι σε έξοδα...Χρειαζόμουνα κάποιον(ους) να με καλμάρει, με είχε πιάσει πάλι καταναλωτική μανία. Ευχαριστώ παιδιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Οκτώβριος 27, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2004 lol μακαρι να ειχα και εγω καποιον διπλα οταν με επιανε και μενα, η πιστωτικη μου θα ηταν πολυ πιο χαρουμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Οκτώβριος 27, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2004 Γιατί να δώσεις το Plextor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Οκτώβριος 27, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2004 Δεν υπάχρει κάποιος σοβαρός λόγος. Είνια αυτό που σε πιάνει όταν βγαίνει νέο hardware. Ο ίδιος λόγος που πουλάει κάποιος μια 9800 Pro αγορασμένη προ 3 μηνών για να πάρει την Χ800. Αυτό το DL αν και ξερω ότι μόνο θεωρητικά μπορώ να το έχω (καταραμένα media) μου κάνει κάτι..... Ίσως είναι οι άπειρες ώρες που έχω σπαταλήσει για backup (συμπίεση) ταινιών (χρησιμοποιώ την σκληροπηρυνική μέθοδο με CCE κτλ.)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Οκτώβριος 27, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2004 Χμμμμ... καταπίεσε λίγο το καταναλωτικό σου ένστικτο! Θα σε παρηγορούσε καθόλου το γεγονός αμα σου πω οτι ένα μήνα αφού βγηκε το NEC 3500 εγω πήγα και πήρα το NEC 2510 (black)???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Οκτώβριος 27, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2004 Όλοι έχουμε μια (μία? εκατόν μια μάλλον) πονεμένη ιστορία εδω μέσα με κάτι που τρέξαμε να πάρουμε (μη χάσουμε!)... Να 'χαμε φράγκα τουλάχιστον να παει στο δι@ολο... Του διαβόλου πράματα είναι αυτά τα PC εγώ το έχω πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.