Jump to content

κολλάει το σύμπαν όταν μπαίνω INTERNET και μετά γίνονται όλα μαζί

kagelar34

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κάποιος εδώ πρόσφατα είχε παρόμοιο πρόβλημα αλλά δεν θυμάμαι ποιός...

μόλις μπαίνω ΙΝΤΕΡΝΕΤ κολλάει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα αν τ'αφήσω έτσι ...αυτό που κάνω είναι cctrl+alt+delete και να επιλέγω εναλλάξ lock computer kai μετά task manager .....αλλά ο τασκ manager δεν βγαίνει

κάνοντας τα παραπάνω κολλάει για το πολύ κανα 30 δευτερόλεπτα και μετά πιάνει όλα τα κλικ που είχα κάνει και βγαίνουν όλα μαζεμένα

Το έχω καιρό αυτό το πρόβλημα αλλά το έχω σιχαθεί και σκέφτομαι τι να φταίει? .Το κάνει και στον φορητό της ξαδέρφης μου.ακριβώς το ίδιο.Το σύστημα είναι XPPROENSP1 με όλα τα Updates πάνω όπως και με spysweeper spywareblast adaware spybot avast pro 4 zone alarm pro web filter (ok δεν τρέχουν όλα ταυτόχρονα αλλά υπάρχουν)

σκέφτομαι κάποια tweaks που έχει το autopatcher XP μέσα αλλά όχο κάποιο συγκεκριμένο, το Pc θα πάει για format σύντομα αλλά φοβάμαι μηπως το ξανακάνει μετά ....ε καάπου εκει θα με πανε σε καμια κλινική Θα χρειαστώ maddoctor με την μία.

ε και με μια που σε θυμήθηκα δεν λες και συ την διαγνωσή σου?

Κάποιος εδώ πρόσφατα είχε παρόμοιο πρόβλημα αλλά δεν θυμάμαι ποιός...

μόλις μπαίνω ΙΝΤΕΡΝΕΤ κολλάει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα αν τ'αφήσω έτσι ...αυτό που κάνω είναι cctrl+alt+delete και να επιλέγω εναλλάξ lock computer kai μετά task manager .....αλλά ο τασκ manager δεν βγαίνει

κάνοντας τα παραπάνω κολλάει για το πολύ κανα 30 δευτερόλεπτα και μετά πιάνει όλα τα κλικ που είχα κάνει και βγαίνουν όλα μαζεμένα

Το έχω καιρό αυτό το πρόβλημα αλλά το έχω σιχαθεί και σκέφτομαι τι να φταίει? .Το κάνει και στον φορητό της ξαδέρφης μου.ακριβώς το ίδιο.Το σύστημα είναι XPPROENSP1 με όλα τα Updates πάνω όπως και με spysweeper spywareblast adaware spybot avast pro 4 zone alarm pro web filter (ok δεν τρέχουν όλα ταυτόχρονα αλλά υπάρχουν)

σκέφτομαι κάποια tweaks που έχει το autopatcher XP μέσα αλλά όχο κάποιο συγκεκριμένο, το Pc θα πάει για format σύντομα αλλά φοβάμαι μηπως το ξανακάνει μετά ....ε καάπου εκει θα με πανε σε καμια κλινική Θα χρειαστώ maddoctor με την μία.

ε και με μια που σε θυμήθηκα δεν λες και συ την διαγνωσή σου?

Κατά πάσα πιθανότητα κάτι τρέχει ακείνη την στιγμή που είτε σου σκανάρει το σύστημα και σου το κάνει να σέρνεται ή κάτι δεν τρέχει σωστά και πάει το CPU USE στο 110%!!!!! Τώρα μένει να βρεις τι....!Οπότε αρχίζεις, μπες στο internet χωρίς να τρέχει τίποτα στο background.Εάν μπεις οκ, σημαίνει ότι κάτι που τρέχει μέχρι τώρα σου κόλλαγε το σύστημα.ΜΕτά δοκιμάζεις ένα-ένα να τα τρέχεις και να μπαίνεις μέχρι να βρεις τον ένοχο.Εάν παρόλα αυτά κολλάει (παρόλο δηλαδή που δεν τρέχει τίποτα στο background), τότε κοιτάς να δεις από τον Task Manager τι είναι στο 100% ή τρώει πολύ μνήμη.Μoυ έχει τύχει πολλές φορές ο ΙΕ να μου κάνει πρόβλημα.Δηλαδή, ενώ έχω κλείσει όλα τα παράθυρα και δεν τρέχει κανένας ΙΕ, στον Task Manager βλέπω να τρέχει ένας και μάλιστα να καταναλώνει πάρα πολύ μνήμη.Οπότε κοιτάς και αυτό.Μετά η επόμενη κίνηση είναι ο Event Viewer.Δες εάν εκεί σου βγάζει κανένα μήνυμα λάθους.Δες τα αυτά και πες μου....να μην σε αποκτήσουμε και πελάτη δηλαδή,κρίμα θα είναι! :001:

μηπως χρησιμοποιεις OPERA?

καποιες φορες μου το κανει και εμενα αυτο,αλλα μονο οταν παω να μπω στο pctechnology

οπερα δεν χρησιμοποιω έχω φιρεφοξ και ΙΕ αλλά δεν έχει καμιά σημασία γιατί το κάνει πριν τα ανοίξω

λοιπόν παιδιά το εκάνε και τώρα πήγα στον event viewer kai sto system ηταν το τελευταίο που έγινε αυτό...

Event Type: Information

Event Source: RemoteAccess

Event Category: None

Event ID: 20158

Date: 26/10/2004

Time: 3:12:20 μμ

User: N/A

Computer: KAGOU

Description:

The user ********* successfully established a connection to kagouro2 using the device COM1.

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

στον task manager γίνεται της καλομοίρας αλλά έκανα το εξής άφησα μόνο πολύ λίγες απαραίτητες διεργασίες και πάλι τα ίδια ,να σημειώσω ότι το έκανε και την πρώτη φορά που μπήκα ιντερνετ όπου δεν είχα και πολλές εργασίες πίσω

Α να πω και αυτό που είναι σημαντικό κολλάει η μπάρα αλλά αν πάω να ανοίξω κάτι από το desktop ανοίγει(τις περισσότερες φορές) δλδ κάτι παίζει με την μπάρα ούτε το start menu δεν ανοίγει ή όταν πατάω σε κάποιο quick start icon δεν πατιέται καν δλδ δεν μπαίνει προς τα μέσα

λοιπόν θα εξαντλήσω τον event viewer kai θα επανέλθω

οπερα δεν χρησιμοποιω έχω φιρεφοξ και ΙΕ αλλά δεν έχει καμιά σημασία γιατί το κάνει πριν τα ανοίξω

λοιπόν παιδιά το εκάνε και τώρα πήγα στον event viewer kai sto system ηταν το τελευταίο που έγινε αυτό...

Description:

The user ********* successfully established a connection to kagouro2 using the device COM1.

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

στον task manager γίνεται της καλομοίρας αλλά έκανα το εξής άφησα μόνο πολύ λίγες απαραίτητες διεργασίες και πάλι τα ίδια ,να σημειώσω ότι το έκανε και την πρώτη φορά που μπήκα ιντερνετ όπου δεν είχα και πολλές εργασίες πίσω

Α να πω και αυτό που είναι σημαντικό κολλάει η μπάρα αλλά αν πάω να ανοίξω κάτι από το desktop ανοίγει(τις περισσότερες φορές) δλδ κάτι παίζει με την μπάρα ούτε το start menu δεν ανοίγει ή όταν πατάω σε κάποιο quick start icon δεν πατιέται καν δλδ δεν μπαίνει προς τα μέσα

λοιπόν θα εξαντλήσω τον event viewer kai θα επανέλθω

Με αυτά που λες, μου φάινεται ότι κάποιο dll κάνει την ζημιά.Δεν το ξέρω με σιγουριά, αυτή την υποψία έχω.Για τρέξε κανένα sfc να δεις μήπως σου διορθώσει τίποτα.Ακόμα εάν έχεις τα Norton Utilities, τρέξε το Disk Doctor.Διορθώνει αρκετά πράγματα, δοκίμασε τον

Μήπως έχεις προσπάθησες να νομιμοποιήσεις το office 2003(αν έχεις αυτό) με κάποιο "φάρμακο"

Επειδή το έιχα δοκιμάσει και είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με έσενα.

@blkik ναι έχω το office 2003 και τώρα που το σκέφτομαι το έχουν και τα 2 pC.

H αλήθεια είναι ότι δεν "κουράστηκα" και πολύ για το office

α έχω και το Sp1

Για πες λίγα περισσότερα....αν δεν σε παίρνει εδώ μέσα υπα΄ρχουν και τα u2u

Description:

Έχεις κάποιο trojan/backdoor που συνδέεται με απομακρυσμένο υπολογιστή όταν συνδέεσαι στο δίκτυο.

Πήγαινε control panel/system/remote και απενεργοποίησε το αναθεματισμένο.

Ψάξε και με κάποιο antivirus που είναι ενημερωμένο ή βάλε κάποιο άλλο γιατί κανένα δεν βρίσκει όλους του ιούς.

assasine πως το κατάλαβες αυτό φίλε τώρα το έκανα θα δούμε την επόμενη φορά που θα ξαναμπω

ΒΑσικά αυτό που έκανα ήταν να ξετικάρω την πρώτη επιλογή στην καρτέλα που είπες,η ΄'αλλη ήταν ήδη

Αυτό το είδες?

Το σύστημα είναι XPPROENSP1 με όλα τα Updates πάνω όπως και με spysweeper spywareblast adaware spybot avast pro 4 zone alarm pro web filter (ok δεν τρέχουν όλα ταυτόχρονα αλλά υπάρχουν)
τι άλλο να βάλω ...τεσπα θα βάλω και μια corporate edition norton που έχω αν και μ'ένα ειδικό σκαν την προηγούμενη φορά το corporate μου τ΄΄ιναξε το λειτουργικό στον αέρα
assasine πως το κατάλαβες αυτό φίλε τώρα το έκανα θα δούμε την επόμενη φορά που θα ξαναμπω

ΒΑσικά αυτό που έκανα ήταν να ξετικάρω την πρώτη επιλογή στην καρτέλα που είπες,η ΄'αλλη ήταν ήδη

Αυτό το είδες? τι άλλο να βάλω ...τεσπα θα βάλω και μια corporate edition norton που έχω αν και μ'ένα ειδικό σκαν την προηγούμενη φορά το corporate μου τ΄΄ιναξε το λειτουργικό στον αέρα

Καλύτερα βάλε Mcafee, είναι καλύτερο.Ακόμα καλό είναι το antivirus και το firewall να τρέχουνε συνέχεια 'η τουλάχιστον όταν συνδέεσαι με το διαδίκτυο (με το Spysweeper φυσικά).Εμένα τρέχουνε και τα 3 όλη την ώρα και έχω το κεφάλι μου ήσυχο

Blkik θα σου στείλω το πμ που περιμένεις απλώς περίμενε λιγακι

assasine έγινα και εγώ assasine και σκότωσα ότι remote υπήρχε είμαι καταζητούμενος για το πιο καθαρό μηχάνημα, με κυνηγούν όλοι οι spamάδες lol

πως κατάλαβες όμως ότι κάτι τρέχει ?

Τρελλογιατρε για πες για το sfc ...τι είναι ?πως το κάνω

Θα κατεβάσω μάλλον ξαάνα το system mechanic τα νορτον πρέπει να είναι μεγάλα και όχι και ιδιαιτερα φρεε !

Μήπως θέλετε παραπάνω πληροφορίες από το μηχάνημα μου ?

Τρελλογιατρε για πες για το sfc ...τι είναι ?πως το κάνω

sfc= system file checker. Ελέγχει εάν τα αρχεία του συστήματος εάν έχουν αλλαχτεί από κάποια εφαρμογή και τα διορθώνει.Την τρέχεις από DOS.ΘΑ χρειαστείς και το δισκάκι των ΧΡ όταν θα το κάνεις. :D

assasine έγινα και εγώ assasine και σκότωσα ότι remote υπήρχε είμαι καταζητούμενος για το πιο καθαρό μηχάνημα, με κυνηγούν όλοι οι spamάδες lol

πως κατάλαβες όμως ότι κάτι τρέχει ?

Πριν μερικούς μήνες μου είχε συμβεί παρόμοια κατάσταση που τελικά ήταν κάποιος δούρειος ίππος.

Δες στο firewall σου ποια προγράμματα έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο όχι μόνο άμεσα αλλά και έμμεσα δηλ. μέσω κάποιας άλλης εφαρμογής πχ. windows explorer.

kagelar: Δεν έχω πρόβλημα να πειμενω ευχαριστω εκ των προτερων

Τελικα μάλλον ο assasine έδωσε την λυση.

τίποτα παλι μάλλον θα αρχίσω να κάνω uninstall τα διάφορα που έχω και ίσως λυθεί,αν βρω την λύση θα την ποστάρω ,τι θα την ποστάρω δλδ θα την βάλω και σε κορνίζα

Δοκίμασε και αυτό πριν κανείς uninstall. Start -> Run -> Msconfig. Θα σου ανοι3ει ένα παράθυρο και επέλεξε το tab που λέει startup. Παρατήρησε εκεί να δεις μήπως φορτώνεις πράγματα ύποπτα, π.χ. dialers, διάφορα *.exe αρχεία, και ότι σου φαίνεται περίεργο, που στο description δεν σου λένε από πού τρέχουν, και κοίταξε να τα βρεις και να τα κα8αρισεις. Επίσης δες στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων μήπως σου έχουν κατέβει διάφορα toolbars.

Η καλύτερη λύση παντός είναι να κανείς format και να προσεχείς σε τι site μπαίνεις.

Επανέρχομαι....

λοιπόν έβγαλα όλα τα privileges για ιντερνετ των προγραμμάτων που είχαν στο ζονε αλαρμ προ και τους έβαλα να ρωτάνε πρώτα αλλά τζίφος πάλι ....δλδ και σε όλα όχι να πατήσω πάλι το ίδιο κάνει....με sfc δεν είδα τίποτα εκτός του ότι έπρεπε να ξαναεγκαταστήσω τους drivers της ΜΣΙ ...κάπου δεν έπρεπε να βγάζει τα αποτελέσματα? έκανα και διάφορα uninstall αλλά τίποτα,θα συνεχίσω να κάνω αλλά έχω άπειρα προγράμματα

πλησιάζει το φορματ

Μοδεράτορες μην το κλείσετε αλλά αν είναι απαραίτητο μετακινήστε το

Πάλι εδώ λοιπόν δεν γίνεται τίποτα , σε κάποια φάση το σταμάτησε όταν έβαλα ΤΟ IIS μετά από system restore αλλά ξανάρχισε τώρα.

Μια φορά όταν άνοιξα το pc kai μπήκα ιντερνετ δεν πατούσα alt+ctrl+del, για να κάνω εναλλάξ lock pc και άνοιγμα task manager,

kai to άφησα έτσι ...κάπου στα 3-4 λεπτά βαρέθηκα και τον έκανα τον συνδυασμο , μετά είδα στον task manager ότι ο explorer.exe ήταν αυτός που κολλούσε από το CPu time το οποίο ήταν παραπάνω από ότι sto idle task

Σας λέει τίποτα το τελευταίο.

Τρελλογιατρέ ετοίμασε μου δωμάτιο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.