Borg1442169074 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2004 Αν και δεν είμαι σίγουρος που πρέπει να μπει αυτό το θέμα/πρόβλημα Παθαίνω το εξής πραγματικά τρελό !Συνδέω την κάρτα με την τηλεόραση και τα χρώματα είναι ποιο σκοτεινά και αρκετά υπερέχει το κόκκινο χρώμα και δεν ξέρω τι φταίει για αυτό ( η tv σίγουρα δεν φταίει ) Για να σιγουρευτώ έβαλα την έξοδο στην είσοδο από την κάρτα γραφικών για να δω αν φαίνεται καλά και τελικά φαίνεται κανονικότατα! Παιδιά έχω τρελαθεί , τι φταίει?help Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 25, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2004 Έχει επιλογή η Skystar για το είδος του σήματος που θα στέλνει? π.χ. PAL, Secam,....Πως είσαι σίγουρος ότι η TV δεν έχει πρόβλημα ή έστω ότι κατανοεί το σήμα που δέχεται από την στιγμή που το video in της κάρτας γραφικών σου δουλεύει μια χαρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpulio1416003173 Οκτώβριος 26, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Αν και δεν είμαι σίγουρος που πρέπει να μπει αυτό το θέμα/πρόβλημα Νομίζω πως καλύτερα θα ήταν στην κατηγορία "Ήχος και Multimedia". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Οκτώβριος 26, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Ή το καλώδιο θα φταίει ή οι ρυθμίσεις. Αφού βεββαιώσεις ότι δεν φταίει το καλώδιο προσανατολίσου στο να δεις τι ρυθμίσεις έχει βάλει στο φορματ τη κάρτας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg1442169074 Οκτώβριος 26, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Πάντα στο pal είναι Το καλώδιο το έβγαλα και δοκίμασα και άλλα , αλλά τίποτα Η tv δεν έχει πρόβλημα γιατί έχω δοκιμάσει και άλλες συσκευέςΕπίσης κατέβασα και τα λαστ drivers αλλά πάλι τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 26, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Το Tv out της κάρτας γραφικών? Δουλεύει σωστά με την TV? Θα μπορούσες προσωρινά να κάνεις το εξής κουφό μέχρι να βρεις λύση. Από το Video out της Skystar στο Video In της κάρτας γραφικών και από το Video out της κάρτας γραφικών στο Video In της TV.Πάντως αν παίζει να έχεις κάνει αναβάθμιση οδηγών της Skystar ή ακόμα και της κάρτας γραφικών μπορεί να φταίει και τίποτα τέτοιο. Μπορεί αρχεία τα οποία έχουν σχέση με video out να είναι κοινά και η αναβάθμιση των οδηγών της κάρτας γραφικών π.χ. να έχει κάνει overwrite αρχεία που δεν θα έπρεπε της Skystar.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg1442169074 Οκτώβριος 26, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Αυτό το έκανα και δουλεύει κανονικά!!!Επίσης έκανα και εγγραφή από το video-in της vga και όλα επίσης κανονικά ……Το μόνο πρόβλημα είναι απευθείας στη TV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.