Jump to content

Aγορά μεταχειρισμένης καρτούλας

BloodyHeaven

Recommended Posts

Έχω έναν φτωχο amd 1700+@1540 με μια επίσης φτωχή geForce2 ti 64mb βρήκα μία GeForce4 Ti4800SE 128MB AGP 8χ τι λέτε να την χτυπήσω ή να πάω σε καμμιά fx5200 ή κάποια 9200? δεν μιλάω για παραπάνω γιατί έτσι και αλλιώς απο cpu είμαστε μείον σε επιδόσεις απλά να παίξω κανένα παιχνιδάκι σε μεγαλύτερη ανάλυση... Τα φώτα σας παρακαλώ!!!

την 4800Ti παρε.ουτε να σκεφτεις τις αλλεσ.και αν σου πουν DX9 και τετοια μην ακουσεις.οι αλλεσ ειναι τοσο "κομμενεσ" που η Τι τα παει καλυτερα και στο DX9.ειχα μια 4200Τι μεχρι πριν 1,5 μηνα και ημουν πολυ ευχαριστημενος.

να πω μια τιμη εγω 60-75,εκει περιπου αν στην δινουν καλα ειναι.φτανει να ειναι σε καλη κατασταση.τωρα εμενα και 80 να μου ελεγαν θα την επερνα αφου εχω δοκιμασει Τi.δοκιμασε την αν μπορεις.

Ρε έχετε κολλήσει με τα overclock. H 5600 είναι καλύτερη από την 4200. Ακόμα και αν , λέω αν , υστερεί σε επιδόσεις , υποστηρίζει περισσότερα προτόκολα και νεότερα τα οποία υπάρχουν στα καινούργια παιχνίδια.

Έχει δίκιο ο Jhon...σε default η 5600 (όχι ΧΤ) με τα βίας ξεπερνάει την 4200 (επίσης σε default) και μάλλιστα την ξεπερνάει σε στύλ 13 στα 20 τέστ. Η 5600 όμως δεν ανεβάζει μία και μάλλιστα θα συνοδεύεται απο μούφα μνήμες ενώ με την 4200 έχει πάρα πολλές πιθανότητες να ανεβάσει core/μνήμες σε σημείο που ακόμα και oced η 5600 (αυτό το λίγο που μπορεί) θα την βλέπει με κυάλια. Εγώ είχα την Asus 5600 256MB και το FarCry το παιζα χειρότερα απο την oced 4800 ενώς φίλου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.