Jump to content

Aquamark 3 Benchmarking database

overclocked

Recommended Posts

βασικα παιδια εγω βγαζω 125000 αλλα δεν το ποσταρω να μην κομπλαρω και τους ερασιτεχνες και σταματησουν να ποσταρουν... :003:

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

@PlanetManos clockarismleni η κάρτα η default. ?

Εγώ με A64 3.0 + & gigabyte 6600gt είμαι στα 72k [παιζει ρόλο και η cpu στο aquamark , αλλα έτσι απο περιέργεια, ρωτάω] αν θυμάμαι καλά .

Atari[Xp+], σε καμμία περίπτωση δεν βγάζει τόσο στα default. Εκεί είμαι με A64 Winnie στα 2480MHz + X800se (540, 1000MHz).

Προφανώς τα δικά σου και CPU και GPU κλοκάρουν πάρα πολύ καλά.

Το aquamark είναι σαν το 3DMark01 , μετράει περισσότερο το σύστημα παρά η κάρτα.

Αν δεν έχεις mhz και μνήμες , δεν πα να έχεις και 6800U SLI...

Ενώ και τα σκορ που λέει για cpu και gfx είναι για τα πανηγύρια , δεν είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους.

Έτσι για να τουμπάρουμε εντελώς την πραγματικότητα , με την 6800nu βγάζω 70230 , περισσότερο από τον Braveheart1980 και λιγότερο από τον Atari[Xp+].

Δηλαδή 6600GT > 6800NU > 6800GT.

Βέβαια στα παιχνίδια είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα...

Το aquamark είναι σαν το 3DMark01 , μετράει περισσότερο το σύστημα παρά η κάρτα.

Αν δεν έχεις mhz και μνήμες , δεν πα να έχεις και 6800U SLI...

Ενώ και τα σκορ που λέει για cpu και gfx είναι για τα πανηγύρια , δεν είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους.

Έτσι για να τουμπάρουμε εντελώς την πραγματικότητα , με την 6800nu βγάζω 70230 , περισσότερο από τον Braveheart1980 και λιγότερο από τον Atari[Xp+].

Δηλαδή 6600GT > 6800NU > 6800GT.

Βέβαια στα παιχνίδια είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα...

Έτσι ακριβώς. Όπως τα λέει ο φίλος είναι .

Είναι βαρύ πρόγραμμα και ας μην στρεσαρει τόσο την κάρτα γραφικών . Παράδειγμα στο aquamark τα αρτιφακτ [στην 9500@9700pro που είχα, Την 6600gt δεν την στρεσάρω στο όριο ακόμη] έρχονται γρηγορότερα απο ότι στο 3dmark 01 η 05 [το 03 δεν το τρέχω]

Τόν braveheart πρέπει να τον σφάζει η συχνότητα του cpu και οι μνήμες μάλλον ,, αν και καλό θα ήταν να μας τα πεί ο ίδιος συχνότητα cpu-rams. timmings .

Εγώ είμαι με τα bh5 ολα τσίτα !!!

Λογω του παλιοclawhammer που εχω ειμαι προς το παρον στα 11χ221

Για να παω σε 10χ ή 9χ θελει ΠΟΛΥ ταση (~1,65)

Κριμα γιατι οι μνημες ειναι καλες και πανε σχετικα ψηλα (~270)!

Τους τελευταιους (71.89) απο το site της nvidia

Δυστυχως ομως στο τελος ενος τεστ ειχα λιγα artifacts

Μολις δοκιμασα 430/1150 και ολα οκ (3dmark05 = 5813 )

Θα ανεβω και αλλο!

Μπράβο My child . Βάλε αλλη μια sli να χτυπήσεις 10κ . χαλαρά

Τip . 2 ανεμιστήρια 8αρια κολλημένα το ένα με το άλλο δίπλα , καλαμάκια στις τρύπες των φαν[εκεί που έχει για βίδες] 1cm και ξάπλωστο πάνω στην κάρτα να την ψύχει ολόκληρη .

Καλύτερο απο nvsilencer και κόστος 5~ ευρώ .

bye bye artifacts

']Μπράβο My child . Βάλε αλλη μια sli να χτυπήσεις 10κ . χαλαρά

Τip . 2 ανεμιστήρια 8αρια κολλημένα το ένα με το άλλο δίπλα ' date=' καλαμάκια στις τρύπες των φαν 1cm και ξάπλωστο πάνω στην κάρτα να την ψύχει ολόκληρη .

Καλύτερο απο nvsilencer και κόστος 5~ ευρώ .

bye bye artifacts[/quote']

Mε nvsilencer δουλευω! :060: :060:

Οσο για το sli οσο και αν το χαλβαδιαζω , μου λειπουν τα ατιμα τα φραγκα!! :070: :070:

Βλεπεις οτι ολο σε κατι λεπτομερειες κολαω , ε?? ;);)

Αυτό που σου λέω να κάνεις μπαινει απο το πάνω μέρος της κάρτας. Ψύχει όλο το pcb και τραβάει την θερμότητα απο τις μνημες και τον πυρήνα.

Anyway . Και μία 6800gt [υπερ]αρκετή ειναι

']Αυτό που σου λέω να κάνεις μπαινει απο το πάνω μέρος της κάρτας. Ψύχει όλο το pcb και τραβάει την θερμότητα απο τις μνημες και τον πυρήνα.

Anyway . Και μία 6800gt [υπερ]αρκετή ειναι

Οντως!

Ιδιαιτερα αν σκεφτεις οτι η μεγιστη αναλυση του μονιτορ μου ειναι 1280χ1024 , ειναι οντως υπερ-αρκετη η καρτα!

ΥΓ Πχ τρεχω το half life 2 ολα τερμα και δεν καταλαβαινει χριστο.

Εν τελει σημαντικοτατο ρολο στο aquamark παιζει ΟΝΤΩΣ το fsb

Απο 11χ221 που ημουν (2431) πηγα στα 10χ250 (2500) και δειτε τι επιασα εδω .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.