Jump to content

Ποια ψυκτρα για INTEL PENTIUM 4;;

louis_gas

Recommended Posts

εχω εναν PENTIUM 4 κ ψαχνω μια ψυκτρα μεχρι 50ευρω το πολυ, αθορυβη κ

αποτελεσματικη.

ποια μου προτεινετε;

σκεφτομαι την Thermaltake Polo 735 (

http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/a2144Polo735/polo735.htm )

Ειναι πολυ καλη....αλλα θα τα βρεις πολυ σκουρα στη εγκατασταη....μεχρι που θα χρειαστει να βγαλεις το mobo....

Αν θες κατι πιο ευκολο στη εγκατασταση και εξισου αποδοτικο...παρε καποια slk...και ενα καλο φανακι...Πολυ θα σου προτυνουν delta...ειναι πολυ καλος αλλα κανεισ σαν τρενο αν δεν φτιαξεις κυκλωματακι με ροοστατη...

εχω εναν PENTIUM 4 κ ψαχνω μια ψυκτρα μεχρι 50ευρω το πολυ, αθορυβη κ αποτελεσματικη.

Μένω περισσότερο στο "αθόρυβη" και σου προτείνω να κοιτάξεις και την Coolermate IceCube (23 dB-A).

• 3 weeks later...
στην slk 948u μπορω να προσαρμοσω ενα φανακι?

η σπ 94 ποια ειναι? που θα τη βρω?

ποια ειναι καλυτερη απ τισ 2?

Κατα την γνωμη μου...οποια απο τις δυο και να παρεις...δεν θα δεις μεγαλη διαφορα..

Φυσικα και μπορεις να προσαρμοσεις φανακι...

H sp94 ειναι αυτη εδω... http://www.thermalright.com/a_page/main_product_sp94.htm

Και ολες θα τις βρεις με μια βολτα στην στουρναρη...ή με παραγκελια απο νετ...

Η SP94 εχει 2 βαθμους ποιο κατο απο οτι η SLK . το καλο στην SP ειναι τα heatpipes και ποιο γρηγορη επαναφορα κανονικης θερμοκρασιες. SP94 + smart fan 2 !

Θα χριαστει να βγει η mobo για την εγκατασταση... αλλα αξιζει

jumex δε θα συμφωνήσω, γιατι είναι και ακριβές είναι κ απο αλουμίνιο. Θα μου πείς πως έχει 5 heatpipes η xp120 και βάση από χαλκό, αλλά και πάλι θα προτιμούσα pure copper® :D Οι τιμές επίσης έχουν τρομερή διαφορά. η σλκ έχει 35 ευρω με φπα απο το hacshop.gr . Δέν αμφισβητώ πως η xp 120 είναι καλή ψύκτρα, αντιθέτως υποστηρίζω πως είναι από τις καλύτερες..... Αλλά και από τις ακριβότερες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.