mike1442169081 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2004 Έχω Windows ME (English) και θέλω να αγοράσω κάρτα TV και να βλέπω φιλμνετ δωρεάν και χωρίς αποκωδικοποιητή. Μήπως μπορεί κανείς να μου δώσει οδηγίες για το ποιά κάρτα να πάρω και τι προγράμματα θα χρειαστώ και γενικά όλη τη διαδικασία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Οκτώβριος 21, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 Αν ριξεις μια ματια στο forum θα δεις οτι το θεμα εχει συζητηθει αρκετες φορες.Τελικα και μετα απο πολλες δοκιμες μπορω να σου πω απλα να ΜΗΝ περιμενεις οτι με μια καρτα τηλεoρασης θα ευχαριστηθεις filmnet.Σε οποια κι αν καταληξεις σιγουρα ΔΕΝ θα εχεις ηχο που ειναι αρκετα βασικο.Οσον αφορα την εικονα, μπορει με καποιες καρτες να εχεις καλυτερο αποτελεσμα αλλα δεν προσωπικα οσα κι αν εχω δει δεν με ικανοποιησαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 21, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 Όπως τα λέει ο Linos. Αν θέλεις να ευχαριστηθείς Filmnet απλά γίνεσαι συνδρομητής ( αν και το Video club ποιο φτηνά θα σου έρθει ).Αν θέλεις να βλέπεις την αγαπημένη σου ομάδα σπίτι που και που με σχετικά καλή εικόνα ( ανάλογα και την λήψη ) και ραδιοφωνική περιγραφή, αλλά τίποτα παραπάνω, τότε ίσως να αξίζει τον κόπο να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο σχετικά το ίδιο καλές κάρτες με παραπλήσια τιμή αυτήν που "υποστηρίζει" και Filmnet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 21, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 Τα παιχνίδια έτσι κι αλλιώς τα βλέπουμε με παρέα και συνήθως κάπου αλλού και έτσι οι ταινίες δεν αρκετός λόγος για φίλμνετ.Η νόβα είναι άλλη υπόθεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Οκτώβριος 21, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 Όποια νάναι αρκεί να έχει BT 868 chip.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 21, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 ΒΤ878 ή 878A Link to comment Share on other sites More sharing options...
doubleh1442169069 Οκτώβριος 22, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Όπως τα λέει ο johndr. Και χρησιμοποιήσε τo Ronnys Cablecrypt decoder. ΥΓ Kαι για... εκπαιδευτική τηλεόραση πάντως καλό είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.