totally_wired Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2005 Για τον Prescott μου. DDR 400. 2x512Εάν κάνω o/c θα είναι λογικό.Τι προτείνετε; και από που....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 OCZ Platinum EL PC3200 Rev.2 apo e-shop (8a tis exei Deutera sth lista tou) h fusika apo e3wteriko an tis breis f8hnotera Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Wizard! OCZ Platinum EL PC3200 Rev.2 apo e-shop (8a tis exei Deutera sth lista tou) h fusika apo e3wteriko an tis breis f8hnotera ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ? ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ e-shop την δευτέρα; Κάνει delivery δηλαδή;:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 νομιζω οτι δευτερα ολα τα μαγαζια ειναι κλειστα, δοκιμασε να τους παρεις ενα τηλεφωο though.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 4, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Για τον Prescott μου. DDR 400. 2x512 Εάν κάνω o/c θα είναι λογικό. Τι προτείνετε; και από που....? Πάρε τηλ στο e-shop και κάνε την παραγγελία. Περίμενε να το σηκώσει η γραμματεία. Στο site τους δεν τις έχουν αλλά τις παράγγειλα κι εγώ μέσω τηλεφώνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 4, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Είναι απίστευτα ακριβές για μένα...Μάλλον θα πάω απο το eshop αύριο να πάρω κάτι άλλα πράγματα και ίσως πάρω και μνήμες μάλλον τις twinmos(Δεν είμαι pi freak οπότε δεν με νοίαζει το 34.12 απο το 39.21, εξάλλου ως μηχανικός το π είναι περίπου 3) :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.