Jump to content

Η Intel καταργεί το όνομα Pentium.

DarthMoul

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Η Intel, με την εισαγωγή των διπύρηνων, σκοπεύει να καταργήσει το όνομα Pentium και να ονομάσει τους επεξεργαστές της digital.

http://www.theinquirer.net/?article=19187

Εκτός από την τεχνολογία, τελικά θέλει να πάρει και το όνομα. Ελπίζω να μην κλέψει και την διαφήμηση που έλεγε:

We are [d|i|g|i|t|a|l] and you are not.

Και εδώ ο CEO της Intel να ζητά συγγνώμη γονατιστός για τα 4 GHz που δεν θα δούμε ποτέ.

http://news.com.com/Photo+Barretts+mea+culpa/2100-1006_3-5417870-2.html?tag=st.next

Πιστεύω πως κάποια παιδιά από το pctechnology που πάνε τους prescott στα 4 GHz με αέρα, θα μπορούσαν να του δώσουν τις χρήσιμες συμβουλές τους για αυτό το υπερβολικά δύσκόλο εγχείρημα.

Πιστεύω πως κάποια παιδιά από το pctechnology που πάνε τους prescott στα 4 GHz με αέρα, θα μπορούσαν να του δώσουν τις χρήσιμες συμβουλές τους για αυτό το υπερβολικά δύσκόλο εγχείρημα.

:017: :017: Sorry εγω δεν εχω δει κανεναν............

Κι ειδικα για Prescott 4GHz με αερα.......

P4 800FSB τους εχουν παει αλλα εχουν και νεροψυξη......

Ο Tasos εχει Prometeia που εφτασε 4.3 GHz τον Prescott.....

Aν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος........

Ο ThorLite π.χ. με τα ζορια πλησιαζει τα 3.9GHz κι εχει αεροψυξη στον Ρ4 800 FSB.....

Προς Θεου δεν αντιλεγω οτι μπορει να εχει φθασει εκει πανω αλλα για το forum μας αναφερθηκα οτι δεν εχει παρει το ματι μου κατι τετοιο.

Ενταξει αν πεσεις σε παρα πολυ καλο κομματι και με καποιες προυποθεσεις γιατι οχι παει στα 4 γιγα......

Ουτε κι εγω ειμαι overclocker lunatic ειμαι.... :001:

Δεν παίζει ρόλο μόνο το κομμάτι. Είναι πιο εύκολο να είσαι overclocker στον Βόρειο Πόλο παρά στον ισημερινό.

ίσως να μπορεί να φτάσει με αέρα τα 4GHz αλλά με τί ψύκτρα και πόσο θα κοστίζει αυτή. Συν το οτι αυτοί που είναι overclockers και δουλεύουν Prescott@4GHz θα έχουν κάνα κουτί €100-€300 και 10 ανεμιστήρια επάνω...

πράγμα αδιανόητο για ένα "τυπικό" σύστημα οπού και απευθύνονται οι προδιαγραφες λειτουργείας ενός εμπορικού "default" επεξεργαστή. Επίσης, που είναι οι 3.8GHz Prescott? Ακόμα και οι 3,6GHz είναι δυσεύρετοι

Βασικά αυτοί που πάνε 4GHz, ακόμα και με την stock ψήκτρα, δεν έχουν κανένα κουτί mini tower με τα πάντα στριμωγμένα μέσα χωρίς κανέναν απολύτος ανεμιστήρα για εισαγωγή και εξαγωγή αέρα.

Αν η Intel δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι κάθε Pentium 4 στα 4GHz δεν θα καίγεται κάτω από τέτοιες συνθήκες για ποιο λόγο να σπαταλήσει χρόνο και χρήμα με κίνδυνο να βλάψει το όνομά της με κάτι το αποτυχημένο όπως ο Preshot?

EDIT. Χμμμμ.... Με πρόλαβε η αλεπού.....

Oι πολικες θερμοκρασιες βοηθανε την κατασταση πολυ αλλα τα τελικα MHz ειναι συναρτηση και του Vcore φυσικα της μητρικης που εχεις τεσπα ειναι κι αλλες παραμετροι.........

Παντως με μια εκτιμηση που εχω κανει για το δικο μου τον Α64 ακομη και Prometeia να ειχα δυσκολα θα εφτανε τα 2.9GHz μιλαω για stable καταστασεις κι οχι να κανω screenshots.......

Για τα 3GHz με τιποτα δεν τα φτανει το συγκεκριμενο κομματι LOL με 0.693 = LN2 θα τα ξεπερασει για μερικα λεπτα! :119:

H Intel δεν εβγαλε Prescott στα 4GHz οχι γιατι θα καιγοταν αλλα γιατι δεν θα μπορουσε να το διατηρηθει σταθερο στα default PC πχ Dell.......

Εγω δεν εχω Prescott Sean και τα 3.91 με την ταση που χρειαζονται δεν ειναι για 24/7 FAH........

Και στο RAM και Pcmag οταν είχε πρωτο εμφανιστει ο prescott έλεγαν οτι η Intel θα το τραβίξει μέχρι τα 5Ghz!!!!

Αλλα... :017:

Δεν νωμίζω πάντος να παρατίσει το όνομα Pentium έχει ρίξει πολλα λεψτα για την διαφήμισή του...

Δεν παίζει ρόλο μόνο το κομμάτι. Είναι πιο εύκολο να είσαι overclocker στον Βόρειο Πόλο παρά στον ισημερινό.

:082: :081: :081: :081: :082:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.