Jump to content

Αξίζει η επισκευή;;

pontium

Recommended Posts

Καλή χρονιά σε όλους,:) (Φαντάζομαι οτι θα το έχετε ακούσει άπειρες φορές,τέλος πάντων...)

Πριν απο μια βδομάδα τα κακάρωσε η οθόνη της αδερφής μου.....εδώ αρχίζουν τα παράξενα!:( Όταν την βάζω στο ρεύμα αναβοσβήνει το λαμπάκι του standbay πράγμα εντελώς φυσιολογικό....όταν όμως την συνδέω με οποιοδήποτε pc δεν φέρνει σήμα και το λαμπάκι κάνει όπως στην αρχή.....τέλος πάντων το πιο απίθανο είναι οτι δεν μπορώ να την κλείσω απο τον διακόπτη παρα μόνο απο την μπρίζα:jump: :jump: :woot: .Ξέρει κανείς σας τι φταίει και αν επισκευάζεται το πρόβλημα αυτό;;Αξίζει τον κόπο ή να την πετάξω;;Η οθόνη είναι HITACHI CM615.

Αυτά:)

Το ιδιο προβλημα ειχε και εμενα καποτε η IIYAMA 451 pro 19ara , την πηγα στο πλαισιο και μου την φτιαξανε και εγραφαν πως ειχε χαλασει το παλμοτροφοδοτικο. (Δεν εχω ιδεα τη ειναι.)

Αρχική απάντηση από tyxeros [Χθες, στις 09:46]

Το ιδιο προβλημα ειχε και εμενα καποτε η IIYAMA 451 pro 19ara , την πηγα στο πλαισιο και μου την φτιαξανε και εγραφαν πως ειχε χαλασει το παλμοτροφοδοτικο. (Δεν εχω ιδεα τη ειναι.)

Πόσο σου πήγε;;ή ήταν στην εγγύηση;;Η οθόνη πάντως αυτή που λέω απο την πρώτη μέρα αναβοσβήνει όταν είναι κλειστό το pc:blink:

Εγώ είχα μια SONY 15'' (και έχω σε άλλο pc βέβαια ακόμα) που μετά απο 4-5 χρόνια έτρεμε η εικόνα την πήγα στον μπαρμπα μήτσο της γειτωνιάς και μου την έκανε τζι τζι :D Ακόμα την έχω και είναι rock stable :p έχει κλείσει 8ετία τώρα :p

Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 02:17]

Εγώ είχα μια SONY 15'' (και έχω σε άλλο pc βέβαια ακόμα) που μετά απο 4-5 χρόνια έτρεμε η εικόνα την πήγα στον μπαρμπα μήτσο της γειτωνιάς και μου την έκανε τζι τζι :D Ακόμα την έχω και είναι rock stable :p έχει κλείσει 8ετία τώρα :p

Δηλαδή αν την πάω σε ένα μαγαζάκι που φτιάχνει τηλεοράσεις θα φτιάξει και την οθόνη;;:...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.