ghost17 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2005 Πολλα εχουν ακουστει γι' αυτο το παιχνιδι, αλλα δεν το βρισκω πουθενα..Δεν μιλαω για την beta εκδοση, αλλα για την κανονικη!Μηπως ξερει κανεις τιποτα, γιατι το περιμενω πως και πως εδω και κανα 2-μηνο, απο τοτε που ανακοινωθηκε στο gamespot..Εμαθα πως θα εχει και single player αλλα και MULTIplayer επιλογη, Καλα για την δευτερη ειμαι σιγουρος αλλα για την πρωτη?Καλη χρονια!! :flower:
kIlGoRi Ιανουάριος 3, 2005 #2 Ιανουάριος 3, 2005 φιλε μου δεν θελω να σε απογοιτευσω αλλα το παιχνιδι ειναι μονο multiplayer και ακομη χειροτερα για να παιξεις πρεπει να πληρωνεις με χρονοχρεωση ... δυστυχως παιχνιδι γαια λιγες τσεπες και το χειροτερο ειναι οτι δεν εχουν γινει ακομη αντιδρασεις πανω σε αυτο γιατι παντα θα υπαρχουν οι μ@...κες που θα πληρωνουν ... αυτο που πρεπει επιτελους καποιος να περασει σαν μηνυμα ειναι να μην δωσει κανεις λεφτα γι αυτο το παιχνιδι σαν μποικοταζ για να μην παρουν αερα και αλλες εταιριες και καταληξει τελικα να γινει το gaming υποθεση για λιγους συγγνωμη για το ξεσπασμα αλλα αυτο το θεμα με εχει ενοχλησει παρα πολυ απο την ημερα που το ακουσα ΥΓ : World of warcraft
ghost17 Ιανουάριος 3, 2005 Author #3 Ιανουάριος 3, 2005 Α.. ετσι την εχουν δει εκει στην Blizzard :devil: Καλα πως την ειδαν.. :fist:Οχι μονο αυτο, αλλα και καποιος απο το support team, μου ειπε πως στην αρχη το παιχνιδι θα παρεχεται μονο σε χρηστες που μενουν εντος North America..
zyx Ιανουάριος 3, 2005 #4 Ιανουάριος 3, 2005 το παιχνιδι ειναι online και οπως ολα τα online πληρονης ενα ποσο ανα μηνα δεν ειναι εξαιρεσει το wow. το παιχνιδη παιζετε κανονικα στην αμερικη στην ευροπη και στον υποληπο κοσμο ακομα δεν εχει κυκλοφορηση. υποτηθετε οτι τωρα επρεπε να ειχαμε την ευροπαικη βετα και να περιμεναμε απο στιγμη σε στιγμη και το κανονικο αλλα παλια. η blizzard εχει ανακοινωση οτι το παιχνιδη πρεπει να το αγοραζει ο καθενας απο τη χωρα του. οποτε μην το ψαχνεις αδικα απο εξω(αν το ψαχνεις) και εμεις υποτιθετε το παραγγελαμε αλλα παλια ακομα περιμενουμε. η μονη βετα που ξερω οτι παιζετε ειναι προς ανατολας η κινα η ιαπωνια παιζετε αυτην την στιγμη.
Trooper Ιανουάριος 3, 2005 #5 Ιανουάριος 3, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από kIlGoRi φιλε μου δεν θελω να σε απογοιτευσω αλλα το παιχνιδι ειναι μονο multiplayer και ακομη χειροτερα για να παιξεις πρεπει να πληρωνεις με χρονοχρεωση ... δυστυχως παιχνιδι γαια λιγες τσεπες και το χειροτερο ειναι οτι δεν εχουν γινει ακομη αντιδρασεις πανω σε αυτο γιατι παντα θα υπαρχουν οι μ@...κες που θα πληρωνουν ... αυτο που πρεπει επιτελους καποιος να περασει σαν μηνυμα ειναι να μην δωσει κανεις λεφτα γι αυτο το παιχνιδι σαν μποικοταζ για να μην παρουν αερα και αλλες εταιριες και καταληξει τελικα να γινει το gaming υποθεση για λιγους συγγνωμη για το ξεσπασμα αλλα αυτο το θεμα με εχει ενοχλησει παρα πολυ απο την ημερα που το ακουσα ΥΓ : World of warcraft Εαν ειναι και αυτό σαν τα άλλα MMORPGS, τοτε δε θα ειναι με χρονοχρέωση, αλλά με ένα πάγιο με το μήνα. Αν ειναι πχ 10 δολάρια, δεν ειναι πολλά. Το καλο ειναι οτι με τις διάφορες betes που κυκλοφόρησαν, και τις παράνομες αλλά και την κανονική, οσοι προλάβανε πήραν μια ιδέα για το τι ειναι το παιχνίδι. Εμενα προσωπικά δε μου πολυάρεσε, διαβάζω σε reviews για 9.5 κλπ... Δεν εχει καμια σχέση με το warcraft 3, δεν ειναι στρατηγικής.... Μοιάζει λιιιγο με το Diablo, αλλα ειναι πολυ πιο μεγάλο, σε βαθμό που να χάνεσαι. Απο το review που διάβασα, ελεγε οτι εαν περπατήσεις μια φορά μια απόσταση, μετά μπορείς να πάρεις καποιο μεταφορικό μέσο και να πάς πολύ γρήγορα. Εμενα που ειχαν μπει 2 φίλοι μου 2 μερες πριν απο μένα, και ειχαν περπατήσει πολύυυυ, εγω περπάταγα-περπάταγα και δε τους εφτανα με τιποτα ομως... Ισως αν του δωσω λίγο χρόνο παραπάνω να μου αρέσει αλλά γενικά δε μου γέμισε το μάτι...
zyx Ιανουάριος 3, 2005 #6 Ιανουάριος 3, 2005 δεν εχει καμια σχεσει με το 3. αφου ειναι rpg το ζητημα ειναι οτι σαν ιστορια εχει σχεσει. φιλε trooper το παιχνιδι θελει χρονο. βεβεα εμενα με αρεσε απο την πρωτη στιγμη οτι ειναι χαοδες αυτο ειναι το μονο σιγουρο. πια βετα επεξες?
Trooper Ιανουάριος 3, 2005 #7 Ιανουάριος 3, 2005 Ο χρονος φίλε zyx ειναι για τους πιτσιρικάδες... Επαιξα λίγο στη beta2 σε κάτι περίεργους σερβερς αλλά επειδή δεν ειχε και τιποτα να κάνεις το παράτησα. Μετά γράφτηκα στην open beta της blizzard οπου πήρα κωδικό κλπ και έπαιξα σε ενα αμερικάνικο realm νομίζω... Γενικά τα MMORPGS θέλουν χρόνο , πραγμα που εγώ δεν έχω αν και όταν θα βγεί στην Ελλάδα/Ευρώπη θα το ξανακοιτάξω πάλι....
kIlGoRi Ιανουάριος 3, 2005 #8 Ιανουάριος 3, 2005 δηλαδη ρε παιδες τι εννοειτε με τον μηνα χρεωση ???? θα βγαζεις μηνιαια καρτα και ποσο θα κοστιζει ?
ghost17 Ιανουάριος 3, 2005 Author #9 Ιανουάριος 3, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 10:26] Εαν ειναι και αυτό σαν τα άλλα MMORPGS, τοτε δε θα ειναι με χρονοχρέωση, αλλά με ένα πάγιο με το μήνα. Εγω παιζω single-player rpg αλλα τι ειναι τα MMORPGS? Υπαρχουν κι'αλλα παρομοια με αυτο στο νετ ????? Και χρεωνονται με παγιο? Γιατι πρωτη φορα το ακουω?
Trooper Ιανουάριος 3, 2005 #10 Ιανουάριος 3, 2005 Massive-Multiplayer-Online-Role-Playing-Games... Υπάρχουν διάφορα... Το ultima online κλπ, γενικα δεν έχουν πιάσει πολύ λόγω του γεγονότος οτι πρεπει να πληρώνεις πάγιο για να παίζεις και οτι η τεχνολογία μεχρι στιγμής δεν επέτρεπε να έχουν παρα πολύ καλα γραφικά λόγω lag. Το WOW ειναι ενα πολύ καλο για καποιον που θέλει να παίξει τετοια παιχνίδια.
ghost17 Ιανουάριος 3, 2005 Author #11 Ιανουάριος 3, 2005 Παιζω αρκετα rpg, αλλα αν ειναι να πληρωνω και παγιο για να παιζω online...... αστους να χτυπιουνται.. Δηλαδη και το lineage2 που ακουγεται συχνα-πυκνα παλι πλερωνεις παγιο καθε μηνα+το ποσο που θα δωσεις στην αρχη, για να σου δωσουν το serial number (product ID)... :bye:
naz Ιανουάριος 3, 2005 #12 Ιανουάριος 3, 2005 αστε το wow και κανονιστε κανα λανακι σε warcraft 3 ft να πεσει ξυλο της αρκουδας.....το καλυτερο παχνιδι ever μετα το starcraft brood wars βεβαια....
kIlGoRi Ιανουάριος 3, 2005 #13 Ιανουάριος 3, 2005 Ρε σεις δεν ειμαι κουμμουνιστης αλλα ενταξει ελεος δεν φτανει που θα δινεις κανα 40ευρο να παρεις το παιχνιδι original θα δινεις και ενα καρο λεφτα για να παιξεις στο internet δηλαδη αν υποθεσουμε οτι η μηνιαια καρτα θα κανει 15 ευρο αμα κολλησεις και παιζεις για ενα χρονο θα δινεις 12Χ15=180 ευρα +40 για το παιχνιδι 220 το χρονο !!!!! τωρα βαλε αμα κανουν αυτη τη δουλεια 1000 000 gamers και βαζω παρα πολυ λιγους τα παλικαρια οι αγιογδυτες θα βγαζουν 220 000 000 ΕΥΡΑ το χρονο που σιγουρα θα ειναι παραπανω σιγα μην εχει μονο τοσους χρηστες μονο απο τις σκανδιναβικες χωρες που ολη την ημερα δεν ξερουν τι να κανουν επειδη ειναι νυχτα ολη μερα 6 μηνες το χρονο βαλε αμερικη βαλε και τα ιαπωνεζακια που λιωνουν στο warcraft 2 που το εχουν αναγαγει σε εθνικο σπορ και ποσοι αλλοι βαλτε λιγακι στο μυαλο σας για ποσα λεφτα μιλαμε ΝΤΡΟΠΗ τιποτα αλλο !!!
Nos-Dio Ιανουάριος 3, 2005 #14 Ιανουάριος 3, 2005 κατσε ρε φιλε δινεις 10 ευρω αλλα παιζεις και με ενα support και παει λεγοντας!Γενικα το online gaming ειναι αλλο πραγμα και ειδικα το WoW.Το παιχνιδι θα εχει μια συνδρομη.Μεχρι στιγμης ειναι μηνιαια,2μηνη και 3 μηνη αν δεν κανω λαθος.Ειναι περιπου 10 ευρω το μηνα.Αγιογδυτες οι εταιριες δεν ειναι...το bnb που σου χρεωνει 3 ευρω την ωρα ειναι...(και ομως δες ποσοι παιζουν...)
kIlGoRi Ιανουάριος 3, 2005 #15 Ιανουάριος 3, 2005 Παω πασο οποιος θελει να δωσει χρηματα να πληρωνει την blizzard ειναι δικαιωμα του απλα μετα απο 2 χρονια μην κλαιγεστε αν εχει αλλαξει ολο το online gaming και εδω θα ειμαστε πιστευω και θα τα ξανασυζηταμε καλη χρονια σε ολους
Shadow KnighT Ιανουάριος 3, 2005 #16 Ιανουάριος 3, 2005 ρε παιδια χαλαρωστε,ολο και κανας ελληνικος σερβερ θα σηκωθει,οπως και στο Lineage και στο Mu,και στο ultima online που υπαρχουν τσαμπε σερβερς.Ειδικα noobwars & bnb αποκλειεται να μη σηκωσουν...
zyx Ιανουάριος 3, 2005 #17 Ιανουάριος 3, 2005 παλι πηγα το ειδα σημερα σε ενα φιλο και επεθα τετοιο πραγμα δεν εχει ξαναφτιαχτη. θα με θυμηθητε. κορεατικη ειναι η beta. και επιτελους εχω acound (οπως γραφετε) απο αυριο αρχιζει το gaming:)
Nos-Dio Ιανουάριος 4, 2005 #18 Ιανουάριος 4, 2005 κατσε ρε σ τι κορεατικη βετα λες??σου εστειλε μαιλ η βλιζζ?
Nos-Dio Ιανουάριος 4, 2005 #19 Ιανουάριος 4, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από Shadow KnighT ρε παιδια χαλαρωστε,ολο και κανας ελληνικος σερβερ θα σηκωθει,οπως και στο Lineage και στο Mu,και στο ultima online που υπαρχουν τσαμπε σερβερς.Ειδικα noobwars & bnb αποκλειεται να μη σηκωσουν... δεν νομιζω να παιξεις καλα και τσαμπα...Γενικα η λογικη του Ελληναρα που δεν δεινει δραχμη η μαλλον cents για παιχνιδια δεν λειτουργει.Εγω ολα απο το internet τα κατεβαζω αλλα ενα τετοιου ευρους παιχνιδι αξιζει τα 10 ευρω το μηνα εφοσον πληρει καποιες προυποθεσεις!
zyx Ιανουάριος 4, 2005 #20 Ιανουάριος 4, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από Nos-Dio κατσε ρε σ τι κορεατικη βετα λες??σου εστειλε μαιλ η βλιζζ? οχι το φτιαχνεις το acound σε μια κινεζικη σελιδα. τωρα πια βετα ειναι αυτη δεν ξερω την πηρα εχτες. μαλον η 3 πρεπει να ειναι με καθε επιφιλαξη. θα συκοσο την σελιδα να δεις. απλα το προβλημα ειναι οτι θελει ενα αφμ ενος κινεζου που δεν παιζει το wow lol. αληθεια τωρα. και βασικα το προβλημα ειναι οτι ειναι στα κινεζικα. οι φιλοι μου το παιζουν κανα μηνα τωρα edit http://www.worldofwarcraft.co.kr/member/step1.jsp παρε αυτη ειναι η σελιδα για να κανεις το account. και εδω http://trulle.mine.nu/public/wow/ το πως θα βλεπεις τι σημαινει αυτο που θελει η σελιδα. εχει εικονες. αλλα πρεπει να βρεις αφμ κινεζου λολ. ψαξε στο google πρεπει να στο λεει στο δευτερο λινκ. trooper μπορει να μην εισαι πιτσιρικας αλλα αν παιζεις rpg και το παιξεις θα κολησεις
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.