Jump to content

Σας Εχει σκίσει ποτέ η κοπέλα σας?

alex_000

Recommended Posts

Eμενα με εκμεταλλευτηκε αυτη!!! της πουλησα τον υπολογιστη μου p4 2.4 (no ht) 512 333 ram

2Xmaxtor80des (raid0),mb:giagabyte δεν θυμαμαι μοντελο,gf 4 Ti 128 pixelview,+live 5.1 μαζι με ηχεια οθονη 17ra samsung flat (syncmaster)+καρτα τηλεορασης και ραδιοφωνου with remote haupauge (cdR + DVD)και ενα modem δεν θυμαμαι 350 ευρω ελεος !!! και αν δεν ηταν να παρω καινουριο υπολογιστη δεν θα μου εδινε τιποτα .........................

................................ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΕΡΝΕΙ ΠΑΙΔΕΣ !!!!

Εγω σε μια κοπέλα που τα είχα πέρισυ την έψηνα να μου πάρει δωρο φορητο ..

τελικα πάνω στο ψησιμοι κάηκε και με παράτησε. .

αφήστε που οταν ερχόταν σπίτι μου έπαιζε συνεχεια το τάβλι απο τα windows .... αφήστε που νευρίαζε οταν την μιλούσα αλα με χρέωνε κιολας στο νετ τοσες ώρες που ήταν..

Αρχική απάντηση από tasosmos

Ελα μωρε αυτο δεν ειναι τιποτα.

Ενας φιλος με φιατακι τι να πει που η γκομενα του εχει BMW 318 (δωρο του μπαμπα)?

αυτο ειναι οντως προσβολη. .. . Αν δεν μου την δώριζε εγω θα την χώριζα...

Οπότε μάγκες η καλύτερη λύση είναι αυτή που εφαρμόζω εγώ....

Η κοπέλα μου ΔΕΝ έχει PC και είναι και ΚΑΤΑ των PC, οπότε δεν πρόκειτε να πάρει ποτέ κάτι καλύτερο από εμένα, αλλά ούτε και να μου ζητήσει να της φτιάξω κάτι στο PC :)

Βέβαια δεν πρόκειτε να μου πάρει ποτέ δώρο που να έχει σχέσει με τα PC :(

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από DMylonas [07-01-2005 23:55]

Η κοπέλα μου ΔΕΝ έχει PC και είναι και ΚΑΤΑ των PC, οπότε δεν πρόκειτε να πάρει ποτέ κάτι καλύτερο από εμένα, αλλά ούτε και να μου ζητήσει να της φτιάξω κάτι στο PC :)

Αλλα δυστυχως θα σου πρηζει μια ζωη οτι την γραφεις και εισαι πιο πολυ ωρα με το pc σου απο οτι με αυτην. Ρε γ@μ0τ0 ποτε δεν βρισκεις το τελιο. :blink:

Αρχική απάντηση από DMylonas [07-01-2005 23:55]

Να τοποθετήσω τον εαυτό μου στους τυχερού... :woot: η κοπέλα μου :inlove: είναι κατά της τεχνολογίας... και μακριά από τα PC μου.;)

Αν και με ενοχλεί λιγάκι αυτό που είναι κατά της τεχνολογίας γιατί έρχεται σε αντίθεση με εμένα.

Μόνο τσαντίζεται :mad: όταν είμαι πολλές ώρες με το PC μου και όχι με αυτήν

Φαντάσου να ήμουν εγώ η κοπέλα σου, θα είχε γίνει ο εγωισμός σου κομματάκια. :magic:

Πάλι καλά που το amore μου δεν έχει ιδέα πως δουλεύει ότι έχει πολλά κουμπάκια. Ασχολείται μόνο με ότι κάνει θόρυβο και ότι έχει ρόδες.

Αρχική απάντηση από Grace

Φαντάσου να ήμουν εγώ η κοπέλα σου, θα είχε γίνει ο εγωισμός σου κομματάκια. :magic:

Χαχα δεν εχω κανένα προβλημα εγωίσμου μεταξύ αστειου και σοβαρού ειναι το ποστ.

Αντιθετα χαιρομαι πολύ που υπαρχει τόσο καλο μηχανημα στο σπιτι της και 6800ultra να ειχε θα ηταν ακόμα καλύτερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.