kIlGoRi Ιανουάριος 3, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Eμενα με εκμεταλλευτηκε αυτη!!! της πουλησα τον υπολογιστη μου p4 2.4 (no ht) 512 333 ram2Xmaxtor80des (raid0),mb:giagabyte δεν θυμαμαι μοντελο,gf 4 Ti 128 pixelview,+live 5.1 μαζι με ηχεια οθονη 17ra samsung flat (syncmaster)+καρτα τηλεορασης και ραδιοφωνου with remote haupauge (cdR + DVD)και ενα modem δεν θυμαμαι 350 ευρω ελεος !!! και αν δεν ηταν να παρω καινουριο υπολογιστη δεν θα μου εδινε τιποτα .........................................................ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΕΡΝΕΙ ΠΑΙΔΕΣ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 3, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Ως συνηθως τα ετερωνυμα ελκονται. AMD+INTEL=LOVE:inlove: Αρα το κοριτσι ξερει τι κανει. Μη φοβασε τιποτα παλικαρι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 3, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Εγω σε μια κοπέλα που τα είχα πέρισυ την έψηνα να μου πάρει δωρο φορητο .. τελικα πάνω στο ψησιμοι κάηκε και με παράτησε. .αφήστε που οταν ερχόταν σπίτι μου έπαιζε συνεχεια το τάβλι απο τα windows .... αφήστε που νευρίαζε οταν την μιλούσα αλα με χρέωνε κιολας στο νετ τοσες ώρες που ήταν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 3, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Πάλι καλά που έπαιζε τάβλι στο net και όχι στο κρεβάτι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 3, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Ε, sorry, γράψε λάθος! Το διάβασα γρήγορα και άλλο κατάλαβα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιανουάριος 6, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Ελα μωρε αυτο δεν ειναι τιποτα. Ενας φιλος με φιατακι τι να πει που η γκομενα του εχει BMW 318 (δωρο του μπαμπα)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 6, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από tasosmos Ελα μωρε αυτο δεν ειναι τιποτα. Ενας φιλος με φιατακι τι να πει που η γκομενα του εχει BMW 318 (δωρο του μπαμπα)? αυτο ειναι οντως προσβολη. .. . Αν δεν μου την δώριζε εγω θα την χώριζα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 6, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings αυτο ειναι οντως προσβολη. .. . Αν δεν μου την δώριζε εγω θα την χώριζα... αυτοί είναι άντρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιανουάριος 7, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αν την δεις πιστεψε με δεν θα την χωριζες οτι και να σου εκανε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιανουάριος 7, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Οπότε μάγκες η καλύτερη λύση είναι αυτή που εφαρμόζω εγώ.... Η κοπέλα μου ΔΕΝ έχει PC και είναι και ΚΑΤΑ των PC, οπότε δεν πρόκειτε να πάρει ποτέ κάτι καλύτερο από εμένα, αλλά ούτε και να μου ζητήσει να της φτιάξω κάτι στο PC Βέβαια δεν πρόκειτε να μου πάρει ποτέ δώρο που να έχει σχέσει με τα PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris81 Ιανουάριος 29, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από DMylonas [07-01-2005 23:55] Οπότε μάγκες η καλύτερη λύση είναι αυτή που εφαρμόζω εγώ.... Η κοπέλα μου ΔΕΝ έχει PC και είναι και ΚΑΤΑ των PC, οπότε δεν πρόκειτε να πάρει ποτέ κάτι καλύτερο από εμένα, αλλά ούτε και να μου ζητήσει να της φτιάξω κάτι στο PC Βέβαια δεν πρόκειτε να μου πάρει ποτέ δώρο που να έχει σχέσει με τα PC Αλλα δυστυχως θα σου πρηζει μια ζωη οτι την γραφεις και εισαι πιο πολυ ωρα με το pc σου απο οτι με αυτην. Ρε γ@μ0τ0 ποτε δεν βρισκεις το τελιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Ιανουάριος 29, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από DMylonas [07-01-2005 23:55] Οπότε μάγκες η καλύτερη λύση είναι αυτή που εφαρμόζω εγώ.... Η κοπέλα μου ΔΕΝ έχει PC και είναι και ΚΑΤΑ των PC, οπότε δεν πρόκειτε να πάρει ποτέ κάτι καλύτερο από εμένα, αλλά ούτε και να μου ζητήσει να της φτιάξω κάτι στο PC Βέβαια δεν πρόκειτε να μου πάρει ποτέ δώρο που να έχει σχέσει με τα PC Να τοποθετήσω τον εαυτό μου στους τυχερού... η κοπέλα μου είναι κατά της τεχνολογίας... και μακριά από τα PC μου. Αν και με ενοχλεί λιγάκι αυτό που είναι κατά της τεχνολογίας γιατί έρχεται σε αντίθεση με εμένα. Μόνο τσαντίζεται όταν είμαι πολλές ώρες με το PC μου και όχι με αυτήν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Ιανουάριος 29, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Φαντάσου να ήμουν εγώ η κοπέλα σου, θα είχε γίνει ο εγωισμός σου κομματάκια. :magic:Πάλι καλά που το amore μου δεν έχει ιδέα πως δουλεύει ότι έχει πολλά κουμπάκια. Ασχολείται μόνο με ότι κάνει θόρυβο και ότι έχει ρόδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Ιανουάριος 29, 2005 Author #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Grace Φαντάσου να ήμουν εγώ η κοπέλα σου, θα είχε γίνει ο εγωισμός σου κομματάκια. :magic: Χαχα δεν εχω κανένα προβλημα εγωίσμου μεταξύ αστειου και σοβαρού ειναι το ποστ. Αντιθετα χαιρομαι πολύ που υπαρχει τόσο καλο μηχανημα στο σπιτι της και 6800ultra να ειχε θα ηταν ακόμα καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.