Jump to content

Σας Εχει σκίσει ποτέ η κοπέλα σας?

alex_000

Recommended Posts

Φυσικά όλα τα πονηρά μυαλά σας θα σκευτηκάν κατι ασχετο με αυτό που θελω να πω...

Χτες η κοπέλα μου πηρε καινουριο PC (δεν ανακατευτηκα εγω με την αγορά)

Pentium 3.4G (ειχε athlon αλλα πήγε στην darkside zyx)

Μια gygabyte mobo, δεν προλαβα να δώ συγκεκριμένα ποια. Tο cd των drivers ελεγε "8Σ golden series" or something αλλα εγω ως AMd ακιας εδώ και 5-6 χρονια δεν ασχολούμαι με αυτά :p . Θα το ρίξω ενα γουγλη να δω τι παίζει. Eιχε μια μεγαλη χαλκινη ψύκτρα πάνω στο chip χωρις ανεμιστήρα.

1 giga samsung 533 DDR2

WD 120 sata

gygabyte 6600 (απλή ) pci express με 256 μνήμη και vivo

DVDRW και DVD rom

400ρι τροφοδοτικό και ενα καταπλήκτικό κουτι ( όχι μαρκας αλλά εχει χερούλι επανω για να το μεταφέρεις ειναι πολύ ελαφρυ και εχει και γμ τα σχέδια)

και αν βαλουμε και την 17" TFT fujitsu-siemens που πήρε πρίν δυο μήνες με σκίζει κανόνικά. (αρχιζει να γερνάει ο 2600+ και η 9700προ)

Για να ακούσω σε ποιόν εχει τύχει :D

Αρχική απάντηση από Hero

Πωπω!! ’λλοι είχαν διάφορα parts δώρο αλλά εσύ ολόκληρο PC??

Είσαι πολύ τυχερός και σε συγχαίρω. :)

Με γειες το καινούριο συστηματάκι.

Δεν του το πήρε δώρο αλλά το πήρε για τον ευατούλη της αν κατάλαβα καλά.

:weep: :weep: :weep: :weep: :weep: :weep: :weep:

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Πες μας ότι έφτιαξε και τέτοια σύνθεση μόνη της, και θα τα έχω ακούσει όλα αυτά τα Χριστούγεννα!!!

Οχι αν το εφτιαχνε αυτή θα εβαζε Α64 :p

Αλέξανδρε δε θέλω να σε στεναχωρήσω χρονιάρες μέρες, ΑΛΛΑ το ότι πήγε στη dark side σημαίνει ότι έμπλεξε με κακές παρέες. Κάνε ότι τάχα εγκρίνεις την επιλογή της και παίξτο cool, αλλά παρακολούθησε την! Κλέψε τα logs από MSN της, pass από e-mail κλπ (αν έχεις πρόβλημα σε αυτά ρώτα τον Chosen να σου μάθει τα κόλπα πως να τα κάνεις) για να μάθεις με ποιους computeρόβιους κάνει παρέα στο net. Πραγματικά εύχομαι να μην είναι τόσο σοβαρό όσο δείχνει.

Ο λαός της AMD είναι μαζί σου σύντροφε, μη στεναχωριέσαι συμβαίνει και στα καλύτερα τα σπίτια :hehe:

και καλή χρονιά, ευτηχησμένος ο καινούργιος χρόνος, που δεν είπαμε :D

θυμαμαι τριτη γυμνασιου η πρωτη λυκείου τα είχα με ενα κορτισάκι ... :p:P εγω είχα P2 300 και αυτή P2 450 ειχε μια 16mb vga και εγω μια ακαταμάχητη Diamond Stealth 8MB.. ram και δίσκο την περνουσα εγω ειχα 128 αυτη 64 δισκο εγω 10 αυτην 6 και οθόνη ειχε καλήτερη εγω μια Αcer 15''(μοντελο 96) αυτην μια πανάκριβη EIZO!!!....

αλλα εγώ είχα cd-rw ..τοτε έκαναν 100+

ειχα ενα RICHO 7060 καπως έτσι λεγόταν 115χιλ δρχ το είχα πάρει ,

ε και την εκεμεταλευόμουν τις έγραφα cdakia,,, :p:P:P:P

αν η κοπέλα μου έπερνε pentium θα την σκότωνα και μετα θα την χώριζα...

εδω ο ξαδερφός μου το ιδιο μου το αίμα πηγε και πήρε p4 ,,

ακουστε p4 3.4 512ram hdd160 geforce 5500 256

μονο dvd-rw dl

μοδεμ

oθονη fujitsou 17''

winXp home

1500 ευρω............

+ ΔΩΡΟ!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΚΩΝ ΑΓΏΝΩΝ ΣΕ DVD , ,,, ,

Αν τον βρώ θα τον δείρω πρώτον γιατι πήρε ιντελ και δεύτερον γιατι τον έπιασαν κορόιδο,,,

Ρώτησε εναν που τελείωσε αγγλια πληροφορική και του είπε οτι ειναι τέλειος... .. :p:P:P

post-523-1416071492,6855_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 03:49]

...έμπλεξε με κακές παρέες. ...

κακες παρεες = καμμενοι AMDαδες με timings 2-2-2-5-7-5-2-12-off-3-2-2X-disable-7X-off-off που ποσταρουν με Dothan.

Αρχική απάντηση από .38-.45

κακες παρεες = καμμενοι AMDαδες με timings 2-2-2-5-7-5-2-12-off-3-2-2X-disable-7X-off-off που ποσταρουν με Dothan.

Πήρες dothan Σουηδέ????? Γιατί εγώ δεν έχω αυτά τα timings στις δικιές μου μνήμες!:eek:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.