Piratis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2004 Τελικά οι παραπάνω ταινίες πρέπει να είναι το πιο δυσεύρετο αντικείμενο γύρω από το overclocking, πιο εύκολα βρίσκεις Peltier και άλλα εξωτικά συστήματα παρά μια γ@μημένη ταινία για να κολλήσεις ένα ψυκτράκι σε ένα τσιπ. έχω διάφορες ψύκτρες και ψυκτράκια που κάθονται γιατί δεν μπορώ να βρω. Επειδή δεν αντέχω άλλο να με κοιτάζουν σαν εξωγήινο στα μαγαζιά ( διαφόρων ειδών, για υπολογιστές, ηλεκτρονικά ακόμα και χαρτικά) όταν ζητάω τέτοια πράγματα είπα να ρωτήσω εδώ. Υπάρχει έστω και ένας που να έχει αγοράσει ταινία σκέτη εκτός βέβαια από αυτή που έχουν μερικές φορές οι συσκευασίες με ψύκτρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Οκτώβριος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Στο hacshop έχουν της 3Μ. 1€ η μία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Οκτώβριος 16, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Όταν λές ένα € η μία εννοείς μία π.χ. για μια ψύκτρα μόνο ή συσκευασία ποθ κάνει για αρκετά ψυκτράκια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratis Οκτώβριος 16, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 θα κοιτάξω αυτά που λέτε ευχαριστώ, τελικά μάλλον έχω δίκιο πιο πολλά μαγαζιά έχουν extreme ψύξη παρά μια κολλητική ταινία Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Οκτώβριος 16, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 εκτος απο τα pads που δεν ειναι κ η καλυτερη λυση,υπαρχουν κ αλλοι τροποι να "κολλησεις" τα ψυκτρακια π.χ.παστα κ 2 σταγονες logo στιγμης σε δυο γωνιες του τσιπ ή με ενα μιγμα παστας με σιλικονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 16, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Ε να παρω κι εγω να βαλω ενα ψυκτρακι στο Southbridge... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Οκτώβριος 16, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Προσοχή μόνο, διότι τα περισσότερα τσίπ με μεγάλη επιφάνεια δεν είναι απόλυτα επίπεδα (π.χ. NF2). Είχα χρησιμποποιείσει και εγώ σε ένα south και για τέστ, το κόλλησα, το πάτησα καλά και το ξεκόλλησα στο καπάκι και είδα οτι πάταγε μόνο στις 4 γωνίες, αφήνοντας ολόκληρο το κέντρο χωρίς επαφή. Για mosfet και μικρά τσιπάκια, καλά είναι, αλλά παραπέρα μάλλον επιβάλλεται πειραματισμός ή κάποια epoxy ή αυτό που λέει ο fantacid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 16, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Καλα για το Northbridge οκ αλλα το southbridge νομιζω ειναι επιπεδο και δεν θα εχω προβληματα... Σε λιγο θα χρειαστει σιγουρα...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
benhour Οκτώβριος 16, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 αυτο με την logo ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις!απλα να ξερεις οτι σε περιπτωση που θελεις μετα να αφερεσεις τα ψυκτρακια θα ειναι απο πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο χωρις να διαλισεις τα τσιπακια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 16, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Το ξερω το εχω κανει σε μια παλια mobo που δεν ξερω αν δουλευει καν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratis Οκτώβριος 17, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 ακριβώς επειδή δεν ξαναβγαίνει η Logo για αυτό ψάχνω ταινία. Για πολλούς λόγους για την εγγύηση για την πιθανότητα να μην μπήκαν καλά οι ψύκτες, για την δυνατότητα να ξαναχρησιμοποιήσεις τις ψύκτρες...μήπως έχει δοκιμάσει κανείς με απλή κόλα, μάλλον θα πιάνει δεν ξέρω όμως αν με την θερμότητα ξεκολλήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratis Οκτώβριος 26, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 αυτές εδώ τις έχει δοκιμάσει κανείς? http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.805664 είναι καθόλου adhesive κολλάνε δηλαδή ή θέλουν μηχανική στήριξη? για μικρές ψύκτρες βέβαια όχι αν μπορούν να στηρίξουν την ψύκτρα της CPU ή του chipset Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratis Οκτώβριος 26, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 κανείς δεν έχει ακούσει για τα Pads της akasa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Νοέμβριος 7, 2004 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2004 αυτές εδώ τις έχει δοκιμάσει κανείς? http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.805664 είναι καθόλου adhesive κολλάνε δηλαδή ή θέλουν μηχανική στήριξη? για μικρές ψύκτρες βέβαια όχι αν μπορούν να στηρίξουν την ψύκτρα της CPU ή του chipsetεγω τα εχω δοκιμασει αυτα.μπαινουν αντι θερμοαγωγικης παστας αλλα κολλανε μονο απο τη μια μερια.για τα ψυκτρακια ξεχνα τα pads της akasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratis Νοέμβριος 7, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2004 Ευχαριστώ louis. με έσωσες από τσάμπα έξοδα.επιτέλους και ένας που δε διαβάζει μόνο τα todays posts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.