schumifer Δεκέμβριος 24, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Δε χρησιμοποιώ το probe. Δοκίμασες το προγραμματάκι που αναφέρω?Σου έδειξε τη επιπλέον θερμοκρασία? Ούτε το speedfan βλέπω να τη δείχνει. Πρέπει να είναι κανένα mosfet.Ρίξε μια ματιά πληζ.ΥΓ βλέπω το speedfan διαβάζει τρομερά τις -12 και -5 ε? Το hardware sensors monitor δεν τις αναφέρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Δεκέμβριος 24, 2004 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 ε τωρα οι -12 -5 δεν ισχυουν......δεν το δοκιμασα αυτο που λες.κανα bug θα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 24, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Δύσκολο να είναι bug γιατί η θερμοκρασία μεταβάλλεται ανάλογα με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος.Είδες το μικρό βιντεάκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Ιανουάριος 3, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 ρε αγορι μου προσπαθω να βοηθησω εδω περα αλλα βλεπω δεν εχει νοημα.χρησιμοποιεις ενα tool για ελεγχο θερμοκρασιων το οποιο δεν ξερω που στο ****** το ανακαλυψες αλλα ειναι για κλαματα. το κατεβασα το εγκατεστησα για να δω αν τελικα εχεις οντως δικιο και μου λεει αφου περιμενα 30 δευτερα to counter λογω του οτι ειμαι unregistered user οτι η evaluation period is over!! ελεος δλδ ρε συ,που πας και τα βρισκεις αυτα τα προγραμματακια....???βαλε η το speedfan η το mbm. τελος με αυτο το θεμα. και οντως η Α7V880 ειναι μια πολυ καλη μητρικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 3, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 η Α7V880 ειναι μια πολυ καλη μητρικη.Συμφωνώ. Και με πολύ σταθερά ρεύματα. Οι θερμοκρασίες μου πάντως από το SpeedFan μου φαίνονται φυσιολογικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 3, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Speedfan 4.19 ->configure->advanced->chip IT8712F -> Temperature Sensor Diode 2 -> αλλαγή από Thermistor σε Diode.Αν και τώρα το temp2 σας δεν αλλάξει τότε κάτι το μοναδικό συμβαίνει στη μητρική μου.Ευχαριστώ για τη βοήθειαΤο αντίστοιχο βιντεάκι.Ειναι .avi και ζυγίζει μόνο 137kb .http://briefcase.pathfinder.gr/file/schumifer/28682/365802 Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Ιανουάριος 9, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 παιζει να διαβαζει θερμοκρασια πυρηνα της καρτας σου....ισως Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisK Ιανουάριος 9, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Tip: τσέκαρε τις τάσεις με κανένα άλλο πολύμετρο γιατί μάλλον μούφες λέει. Ιδιαίτερα αν είναι απο τα φτηνά... Το δικό μου, του κιλού που έχω, τώρα που τελειώνει η μπαταρία λέει άλλα αντ'άλλων.Γιατι με 13 στην 12αρα όλο και κάποιος σκληρός θα είχε παραδώσει... Καλή συνέχεια με το mobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 9, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 @Ναζ άμα η 5200 παίζει κοντά στους 100 ,ζήτω που ψηθήκαμε.Βασικά αν χρησιμοποιείς το 4.19 speedfan πες μου ότι δε βλέπεις το ίδιο και θα αποφύγω να ξαναγράψω για το θέμα.(tip:θα έχω ήδη πέσει από το 5ο όροφο!).Είδες που δεν έφταιγε το προγραμματάκι αλλά κάτι όντως υπάρχει???Απλά ελπίζω να μην είναι μόνο το δικό μου κομμάτι...@ΝοΔΣΛ:Το πολύμετρο καλά δουλεύει .Η 12άρα είναι πάνω από 12 αλλά όχι τόσο όσο λέει το monitor.Επίσης η 5άρα όταν δεν είναι ελάχιστα πάνω από 5 είναι 5 μπαμ με πολύμετρο.Η μπαταρία του πολυμέτρου καλά κρατεί και το απέδειξε σε μπόλικες μετρήσεις αντιστάσεων που χρειάστηκε να κάνω τελευταία Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Ιανουάριος 10, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 εγω δεν το ειδα αυτο που λες παντος.η μεγαλυτερη θερμοκρασια ειναι αυτη του barton στο μηχανακι και ειναι 40 μπαμ.την σουταρα παντος την 880 αρχισε κατι κουλα με τα ide και την banara χαλαρα,δεν τα μπορω αυτα....εβαλα μια nf2 παλι και την βλεπω πολυ σωστη,μια albatron kx18ds pro2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 10, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Αυτήν έψαχνα πριν μου ανολίξει ο ο΄ρθοντοξ τα μάτια και δω το ΚΤ880.Τεσπα.Αν μο έλεγες ξεκάθαρα ότι χρησιμοποίησες το ίδιο πρόγραμμα και δε τα είχες αυτά θα τρελαινόμουνα.Δε βαριέσαι.Τρία χρόνια εγγύηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.